FIV 184
Raspunsuri - Pagina 6
mari_lolutza spune:
CATALINA 2307, din pacate, sint prima care iti citesc nenorocirea. Am izbucnit instantaneu in plins. D-zeu sa-ti dea puterea sa treci peste acest necaz si sa reiei lupta pt. bebe. ATIT !
verga spune:
Catalina D-zeu sa te ajute sa treci peste durerea din sufletul tau
A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo
amzulica spune:
Catalina - simt ca innebunesc. Nu se poate asa ceva, nu-i cu putinta, Doamne ce durere. La ce spital ai fost tu? Ce explicatie au dat medicii?
Cami
felicia_ spune:
Off, Doamne, Catalina....
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
DORIS_71 spune:
Catalina am inca ochii in lacrimi si nu ma pot opri si nici nu vreau. Nu se poate asa ceva. Este o durere si o nedreptate prea mare. Noi care facem sacrificii enorme din toate punctele de vedere nu meritam sa trecem printr-o durere asa de mare. De ce Doamne, de ce? Strange-ti coiburile inimii tale, ia-ti tot timpul de care ai nevoie si nu uita ca oricand ai nevoie NOI suntem aici.
@dodo@ spune:
catalina, cuvintele sunt de prisos, am ramas inmarmurita in fata calculatorului, mi s-a facut pielea de gaina si tremur incontinuu, de ce se intampla astfel de lucruri? Stiu ca va este foarte greu, dar trebuie sa mergeti mai departe, exteriorizeaza-te, nu te inchide in tine, plangi cat poti si mergi mai departe.NOI toate suntem suntem alaturi de tine.Nu mai am cuvinte, sper ca Dumnezeu sa va dea taria sa treceti peste acest necaz.
cristinici spune:
catalina sper ca DD sa va intareasca si sa iesiti cu bine din toata acesta poveste trista.
Amzulica te pup si tin pumnii in continuare sa ai o sarcina usoara si pana la termen.
Andicu sa-ti traiasca flacaul ! Ce repede a terecut timpul.
Ioanatugs tin pumnii ca de data asta sa fie bine.
cristinici
kineta spune:
CATALINACUVINTELE SUNT DE PRISOS IN ACESTE MOMENTE,ce pot sa spun decat ca imi pare rau din suflet,sunt socata,plangi atat cat vei simti nevoia,astfel te vei descarca si vei avea puterea atunci cand vei considera ca va sosi momentul sa o iei de la capat. DUREREA este acum nemarginita, dar stiu ca vei avea puterea sa te ridici si sa mergi pe un nou drum,si in final vei vedea ca totul se va termina cu un HAPPY END.
fireyes spune:
Catalina, nu stiu ce ar mai putea fi spus intr-o astfel de situatie... e crunt...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
dariaioanaxx spune:
Catalina - suntem alaturi de tine si iti spunem ca trebuie sa mergi mai departe pentru ca,poate candva, atunci cand Dumnezeu va decide, alte floricele sa rasara in gradina ta, care sa ramana cu tine impreuna pana la sfarsit ! trebuie sa treci peste , pentru a da sansa unor noi vieti ! imi inchipui prin ce treci, si eu am considerat dupa FIv ca am 3 pui in burtica si i am pierdut, am simtit sa s a prabusit totul si ma gadesc ca durerea ta este insutita ! dar asa cum am mai spus, nu esti invins daca ai cazut , esti invins daca nu te ridici !
Fetelor - ieri am fost la eco, cand am vazut o pe dna dr. am inceput sa plang pt. ca ultima data cand ne vazusem eram asa plina de sperante ! la eco totul mi a spus ca este bine, ovarele sunt micropolichistice , asa cum stiam, pe ov. stang sunt 3 foliculi mai mari, probabil ca reactie a stimularii(desi la momentul punctiei mi a punctionat tot); totul este OK si mi a zis ca dansa ma sfatuieste sa reincerc; cel putin peste 3 luni adica prin octombrie; mi a dat AC- Diane 35 pt. a pune ovarele in pauza si peste o luna jumatate sa mai merg la eco;asta este trebuie sa mergem mai departe, sa nu renuntam in speranta ca poate candva Dumnezeu ne va indeplinii visul !
Gabita - trebuie sa mergem mai departe!
Miruna - ce faci? cum mai te simti ?
va pup
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !