FIV 184
Raspunsuri - Pagina 5
miruna79 spune:
amzulica FELICITARIIIIIIIIIIII MAMICO , o sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
lindutza spune:
gabita,
Eu am primit multe hitii pe care trebuie sa le semnez printre care si una pe care scrie assisted hatching,inca nu am citit-o ca scrie foarte mic si marunt si inca nu sint foarte bine familiarizata cu termenii astia,trebuie sa il pun pe sotul meu sa sune sau sa incerce sa inteleaga el despre ce e vorba exact.
quote:
Originally posted by gabita78
Fetelor, a mai facut cineva la FIV procedura assistend hatching?
Eu nu am inteles prea bine la ce foloseste si parca mi-e frica de nou.
lindutza spune:
gabita,
i-mi pare nespus de rau si inteleg ce e in sufletul tau,incearca sa nu disperi si din cite am inteles la fete se poate destul de repede dupa FIV sa faci din nou adica o luna nu 3!
Sintem alaturi de tine
gabita78 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pt incurajari, din pacate doctorul mi-a spus ca tb sa astept ciclul urmator, apoi sa sun sa fac o programare, vorbim, sa vedem unde s-a gresit si ce vom face in continuare.
Din pacate aici in luna lui august nu lucreaza nimeni si tb. sa astept luna septembrie pt o noua incercare.
Sotul nici macar nu stie, m-a sunat sa vada ce fac dar inca nu i-am spus numic, oricum el nu a fost de acord cu FIV2 pt ca a zis, nu mi-am revenit inca dupa primul.
Cred ca vom merge undeva sa ne relaxam undeva si asteptam luna septembrie.
zouzounaki spune:
gabita78...e foarte trist ce ti s-a intimplat,dar nu te lasa...o vacanta undeva numai voi doi v-ar prinde cu adevarat foarte bine....sa prindeti puteri si s-o luati din nou de la capat...si vei reusi..vei vedea
andicu La Multi Ani lui bebe Filip!!!
amzulica felcitari si o sarcina usoara fara probleme iti doresc
si fetelor aflate in pregatiri si asteptare,va doresc mult noroc...pupici tuturor
lauraa78 spune:
Gabi,nu te intrista ca Dumnezeu e mare si are grija de fiecare in parte
Amzulica,ma bucur din tot sufletul pt. reusita ta si astept ca peste noua luni sa-ti urez sa-ti traiasca copilasul!Acelasi lucru il urez si lui Rami73
Celorlalte fete le spun ceea ce imi spun si mie:va veni si momentul nostru de mare bucurie
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Vreau sa va multumesc pentru urari si sa va anunt ca am si eu 3 ovocite din 4 foliculi, sunt toate mature si cu ajutorul lui Dumnezeu asteptam vesti de la fertilizare maine. Sotul a avut tot normospermie si ne bucuram ca totul a decurs bine astazi. Maine dimineata trebuie sa sun sa vad cati puiuti avem si am mari emotii. Mi-a placut tare mult de dr. Dascalescu si a fost foarte comunicativa cu noi. Asa ca nu-mi ramane decat sa spun Doamne ajuta!
Amzulica stiam c-o sa fie bine, felicitari iubita!!!
Gabita78 i-mi pare tare rau iubita, sa nu disperati, o sa reusiti data viitoare!!
cu drag Ioana
kineta spune:
AMZUFELICITARI,MA BUCUR DIN SUFLET PT REUSITA TA,SI ITI DORESC SA AI O SARCINA LA TERMEN SI UN BEBEL SANATOS . gabitaCAPUL SUS,SI MERGI INAINTE VEZI CA PANA LA URMA PERSEVERENTA INVINGE. IOANATUGSBAFTA MULTA ,SPER SA TI-SE INDEPLINEASCA SI TIE VISUL ,CA DE ALTFEL LA TOATE FETELE
catalina2307 spune:
stau de o ora in fata calculatorului si incerc sa gasesc o cale de a va spune o poveste trista.Am decis sa va pun varanta cat mai scurta.Nopti intregi am avut dureri groaznice credeam eu atunci si m-am trezit in balti de sange.Toti imi spuneau ca o sa fie bine,Iar eu simteam ca nu o sa fie bine.Vineri am primit medicamentele din Viena. aU INCEPUT CU DOZE DE SOC asa ca la 5 dimneata sotul meu a plecat de la spital direct la aeroport spre Viena sa mai cumpere medicamente....Au costat cam 4000 eur.Le-am dat spitalului...cand sotul meu -a intors era deja prea tarziu pt puii mei
Au inceput durerile iar pe la 4 s-a rupt apa.Nu mi-au facut nimic sa provoace nassterea sperand ca macar unul din pui sa fie salvat.Asa ca am dat nastere dupa o ora de dureri tipete si rugaminti fetitei mele moarte.M=au urcat pe masa...baietelul si-a urmat surioara aproape imediat. Si a inceput chiuretajul.Fara anestezie din cauza medicamentatiei de pana atunci.
Cand s-a terminat ttul privirea mi=a cazut pe o tavita unde dormeau doua floricele. Florcelele mele atat de mult dorite si iubite.
Sotul meu astepta afara. Desfigurat de plans. Distrus de durere.
Acum imi iau la revedere cu rugamintea de a ma sterge din listuta,
Va pup . Eu am sa ma retrag acum golita si plina de durere....
Catalina