FIV 184
Raspunsuri - Pagina 4
gabita78 spune:
Flori, multumesc mult pt raspuns, m-am mai linistit.
Iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara si sa-ti calacam toate pe urme.
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!!
Rami73 felicitari pentru inimioara si ma bucur ca te-ai linistit, acum ca ai vazut ca totul e ok!!
Andicu sa-ti traisca baeietelul!
Felicia multumesc pentru incurajari, chiar ca am nevoie!
Miruna79 si eu zic ca ai hiperstimulare, ai mare grija, nu e de glumit! Suna maine la clinica si spune cum te simti, poate te cheama sa-ti faca perfuzii cu albumina. Sanatate i-ti doresc, iubita!
Amzulica ma bucur pentru tine si abia astept vesti bune maine dupa ce mergi la Bios. Si eu ma bucur ca maine am embriolog pe Dascaleasca.
cu drag Ioana
stuart spune:
Rami73, FELICITARI pt. inimioara! Sa ai o sarcina usoara si presarata de momente placute!
Andicu, pt. Filip! Sa creasca mare, sanatos si sa aiba mult noroc in viata!
Ioanatugs, bafta maine (azi) la punctie si sa fie Fiv-ul norocos!
Tuturor fetelor in tratament sau in asteptare de rezultate le doresc multa, multa bafta!
Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
gabita78 spune:
Buna dimineata!
Fetelor , azi astept telefon de la clinica sa-mi spuna cate ovocite s-au fertilizat si cand va fi ET.
Am niste emotii enorme, nu stiu la ce sa ma astept si nu am stare.
Daca nu ati fi voi nu stiu ce m-as face, nu-i pot stresa pe cei din jurul meu mereu, ma ajutati f. mult psihic.
Urez mult succes tuturor candidatelor la titlul de mamica si DD sa ne ajute sa ne indeplinim visul cel mare, tb. sa fie asa nu are cum sa fie altfel.
Aseara am vorbit cu cumnata mea la telefon si mi-a spus ca nici ea nu reuseste sa ramana insarcinata, desi au mult timp de cand nu se mai protejeaza. In ultimul timp din ce in ce mai multe cupluri au probleme.
Nu doresc nimanui sa treca prin ce trecem noi.
gabita78 spune:
Fetelor, a mai facut cineva la FIV procedura assistend hatching?
Eu nu am inteles prea bine la ce foloseste si parca mi-e frica de nou.
miruna79 spune:
buna fetelor !
am sunat-o ieri pe doamna dr. care ii spusesem de la embriotransfer ca mi era rau si atunci mi-a cerut un set de analize, hlg etc. am sunat o ieri dupa ce au iesit rezultatele analizelor, si mi-a zis ca e ok si nu crede ca e hiperstimulare, ca nu erau cine stie ce modificari decat o usoara leucocitoza, mi-a zis sa opresc medrolul sa beau multa apa si sa iau paracetamol sau nurofen la nevoie. Am dormit bine aseara dar m-am trezit cu balonare si jena in stomac(ca o balonare) cu senzatie de greata, in rest nimic. Spune-ti si mie ce ati luat ptr balonare? sau dc pot macar sa iau ceva ptr disconfortul de la stomac ranitidina, etc??
Fetelor va multumesc toate ptr sustinere nu va numar ca sa nu uit pe cineva. ioana iti tin pumnii
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
amzulica spune:
Beta HCG azi ziua 12 dupa ET (cu blasto) - 125.2 iar progesteronul 35.23. Deci sunt sapt. 4 de sarcina. Doamne ajuta - sper sa creasca in continuare bine.
Cami
gabita78 spune:
Fetelor, eu nu ma mai pot opri din plans.
M-au sunat de la clinica si mi-au spus ca nu s-a format nici un embrion si ca mai pot incerca in septembrie.
Din pacate FIV2 pt mine se termina aici.
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine!
Moniland spune:
Gabita draga, imi pare tare rau
Amzulica, cresterea e foarte buna. Sarcina usoara si sanatoasa!
amzulica spune:
Gabitza78 - te rog din suflet nu dispera si nu mai plange - eu am trecut prin niste momente in viata mea de ti se face parul maciuca daca iti povestesc - am promis ca povestesc si voi povesti aici - astept doar sa vad ce se intampla si imi trebuie putina liniste. Pe scurt am 13 IAD, 2 FIV-uri, iar sotul meu 3 biopsii - 3 ani de mers in spital aproape lunar si nu m-am lasat. Am stiut ca Dumnezeu imi va da atunci cand va considera ca trebuie sa-mi dea. Si am 38 de ani ... nu mai sunt asa tanara.
Moniland merci mult. Vedem acum cat va fi marti beta.
Cami