FIV 184
Raspunsuri - Pagina 7
Moniland spune:
Vai de mine, Catalina draga mea prin ce treci. Sunt alaturi de tine si daca as putea sa fac ceva sa-ti alin suferinta .....
miruna79 spune:
Offf Doamne cuvintele sunt de prisos Catalina, sa te ajute Dumnezeu sa treci peste acest necaz.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
antosit spune:
Catalinama terminat mesajul tau!Nu stiu ce as putea spune sa te incurajeze acum,doar ca asa cum au zis si fetele aici vei gasi mereu o mana intinsa sa te ajute sa te ridici!Multa putere tie si sotului tau...
!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"
Blanche25 spune:
Catalina, mi s.a ridicat parul pe tot corpul si mi.au dat lacrimile instantaneu cand am citit........Imi pare rauuuuuuuuuuuu, rauuuuuuuuuuu, rauuuuuuuuuuu, fata buna....

..nu am cuvinte parca sa iti spun cat de mult ma doare pentru ca s-a intamplat asa.
Sa te intareasca Dumnezeu!
2bobocei spune:
Nu exista durere mai mare ca aceea de a pierde ceea ce pentru tine reprezenta totul. Visul cel mai frumos si darul cel mai de pret. Speram sa nu mai aud astfel de vesti, si cazul meu sa fi fost ultimul.
Si eu am pierdut acum trei sptamani copilasul mult iubit si asteptat de 10 ani. Avort spontan la 9 saptamani. Repet, nu exista durere mai mare.
La inceput nu mai vroiam sa vad pe nimeni, sa vorbesc cu nimeni si ma intrebam intruna, il intrebam mereu pe Dumnezeu: de mi l-ai dat Doamne daca mi l-ai luat asa de repede? Dar am inteles ca tot in Dumnezeu imi este speranta si cu ajutorul familiei sper sa pot sa imi revin vreodata, desi primul meu copilas va ramane vesnic in sufletul meu.
Catalina, te inteleg cel mai bine, sa plangi cand simti nevoia, sa vorbesti cu cei din jurul tau, apropiati, nu ii indeparta ca doar ei te pot ajuta sa treci peste aceste momente grele si sa speram in continuare ca si noi vom trai acele momente minunate in care ne vom tine copilasul mult dorit in brate.
Dumnezeu sa ne ajute!
nusy spune:
Catalina: offf,Doamne.....sunt alaturi de tine si sotul tau...Multa putere sa treceti peste aceasta tragedie...
2bobocei: imi pare enorm de rau sa aud ca si tu treci prin aceasta durere...subscriu la cele spuse de tine...si eu m-am intrebat la fel...a fost foarte greu,am plans mult...acum,dupa aproape 3 luni de la chiuretaj sunt pregatita s-o iau de la capat...alta solutie nu am...Curaj!
Nusy
nusy spune:
Amzulica: felicitari,sarcina usoara si bebel sanatos!
Iana,Adenuti: cum stati? Emotii?Bafta multa!
Ioanatugs: te pupic dulce si iti tin pumnii ca maine sa ai trei embrioni frumosi tare!
Nusy
adenuti spune:
fetelor am fost plecata din localitate si cind am intrat am dat de vesti urite .
catalina -nu stiu ce as putea sa-ti spun , sa va ajute DD SA TRECETI PESTE ASEMENEA DURERE .

AMZULICA- stiam ca totul este bine ,ti-am si spus ca esti
.![]()
Sate ajute DD sa ai o sarcina de 9 luni cu
sanatos
Si speram sa te urmam 
adenuti spune:
nusy- ce sa spun de emotii ,la maxim .
astazi este a-13-a zi si am avut niste firicele rozalii .foarte putin de vreo 3 ori si am mari emotii ,nu vreau musafiri nepoftiti .
si parca si aseara putina scurgere galbuie cu un firicel inchis la culoare . mai am miine si marti fac testul . inca nu mi-am pierdut speranta .
MARIIIIIII -pe unde esti de nu mai dau de tine pe mess .
nu mai vrei sa vb cu mine?
adenuti spune:
fetelor care sinteti pe aici si stiti :
daca imi apare putin ,chiar foarte putin rozaliu spre rosu pe servetel mai bag utrogestanul vaginal?
sint niste vinisoare si ceva gelatinos .