***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 8
teodoral spune:
Florentina, m-ai mai linistit. Mersi mult. Sa dea domnul sa fie asa, oricum cred ca va fi cea mai luuunga luna din viata mea
Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
poze noi AICI
1 an poze noi
Irinusha spune:
Salutare plantatie!
Teodoral, nu-i nici o problema, noi am facut ROR-ul la 10 luni si un pic ... ai grija doar urmatorul, Priorix-ul cred, sa-l faci la o luna dupa acesta, nu inainte. Multa sanatate! Cu streptococul cum mai e? I-ai dat antibiotic?
Gravi, imi pare rau de Mara, ca a fost chinuita de pomana. Bine ca actionezi, ar trebui sa o faca mai multi!
Nu te supara, dar de ce-i faci analizele, daca fata creste si e ok? Am avut mai de mult impresia ca tot asa, ii dai prea multe vitamine. Daca copilul mananca adecvat, e sanatos, creste si se dezvolta ok, de ce si supliment? Scuze ca ma bag, dar zau ca nu inteleg sistemul medical din tara. Lui Melie i-au luat sange din deget (un strop doar) cand era bolnavioara, sa vada daca-i viral sau bacterian, sa stie de ii da antibiotic sau nu. Atat! Lui Cris - cel mare - la 4 ani, la cererea mea.
Si sa nu uit: Am stat in Denia (intre Valencia si Alicante - amandoua au aeroport) ... de fapt o urbanizacion, cam 12 km departare de Denia, in nord. Pozele sunt din mai multe locuri, ca noua ne place sa colindam, scrie la descriere de unde.
Spania e f. ieftina ... cu 2000 euro gasesti sigur ceva ... plus ca-i primitoare si f. frumoasa. Sincer, eu n-as calca pe pamant turcesc (doar Istambul-ul vreau sa-l vad cand or sa fie copiii mai mari) ... prefer alte tari cu plaja si vreme buna. Dar e doar parerea mea!
Nu mai stiu cine spunea, sorry! Concediu l-am petrecut in 4, primul asa si a fost marfa, ne-am descurcat de minune si ne-am simtit bine. Ne-am "suprapus" cu bunicii doar 2 zile, ei stand cu Cris acolo primele 2 sapt.. Dar da, cu "dadaca" ne-am fi facut mai mult de cap ... dar a fost bine si fara.
Multumim ptr. urarile de 1 anisor ptr. Melie. Spunem si noi "la multi ani!" ptr. capsuneii de 1 anisor! Numai sanatate si copilarie de vis!
Kay, in G. doar dr. au voie sa faca injectii intravenoase, sau sa ia sange ... nu numai la copii, in general e asa. Mai ales in spitale. La cabinete nu prea se practica, spre norocul pacientului spun eu, ca unii sunt brutali rau ... prefer asistentele.
Sanatate Soniei!
Sanatate plantatie!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
An@ spune:
Teodoral, stai mama calma ca nu se intampla nimic. Si noi le/am facut inversate ca asa a vrut dr, nu a gresit. si eu m-am enervat, ca stiam de aici ca toti facusera mai intai infarix si apoi ror. Dar am fost zilele trecute la palicari si i-am povestit printre altele de vaccin si a zis ca ff bine ca l-a facut asa, adica mai intai ror, pt ca asa se recomanda mai ales daca e epidemie. Pt ca infarixul de acum este un rapel, deci mai are anticorpi,...nu stiu daca se intelege ceva ca ma grabesc si sunt si obosita. ideea e ca nu e grav ca le-a inversat!
Graviduta, naspa experienta. pana si eu stiu, desi nu sunt dr, ca pt analize complexe si mai ales multe nu se ia sange din deget. sper sa ai succes in demersurile tale, pt ca daca am lua mai multi atitudine, poate nu ne-ar mai jegmani in halul asta.
Liviana welcome back!! da' ce experiente ai avut cu M? Bine ca v-ati intors cu bine acasa!
mami de Ana (22 mai 2007)
kay spune:
Irinusha, ieri am adormit cu pozele voastre !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia:www.onetruemedia.com/share_player_link_image/63e6ea475473c2ddd2fc4c/601" target="_blank"> intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
An@ spune:
Graviduta, io am vrut s-o tund la Ciufolici, dar a ajuns pana la urma la un coafor din cartier.
iote dovada: chelioja
mica0307 spune:
graviduta imi pare rau pentru Mara. Si mie mi-e groaza de asta ca va trebui sa ii facem vreodata analizele. Nu stiu cat de profesionalisti sunt cand e vorba de copii. Concediul a fost 2200.
Graviduta spune:
Am vazut posturile voastre, multumesc pt suportul moral. Va raspund maine, ca acum vreau sa-i fac mancare Marei. Am intrat doar sa va spun ca am pus si pozele facute de mariu la intalnirea capsunicilor. Le puteti vedea aici http://community.webshots.com/album/563956618IGAXAi. Cam tarziu, dar n-am avut net acasa pana acum vreo 2 zile.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
chiquitita spune:
An@ printesa ta e o frumoasa. Si semanati ca 2 picaturi de apa. Si noi tot asa am facut vaccinul, nu ca a gresit dr ci pt ca asa a vrut.
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
kay spune:
Ana, stai prin 1 mai? adica pe langa herastrau ? ca poate organizam iesiri in grup !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia:www.onetruemedia.com/share_player_link_image/63e6ea475473c2ddd2fc4c/601" target="_blank"> intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
An@ spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
An@ printesa ta e o frumoasa. Si semanati ca 2 picaturi de apa. Si noi tot asa am facut vaccinul, nu ca a gresit dr ci pt ca asa a vrut.
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
hai mai, chiar semanam? ca in ultimul timp toata lumea zice ca seamana cu ta-su .