***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 7
lbelciug spune:
La Multi Ani pt capsuneii de Pepsi, Sobi, Tudorcatalin, Chris, Alynta27, Graviduta, Florina, Lily_love! Sa cresteti mari si sa fiti fericiti!
Kid, cum a fost in Delta? Poze?
chris27, spune-mi si mie te rog cum se poate sari peste grupa mare la gradi? Se poate face numai in limita locurilor disponibila la gr pregatitotare? Sunt sanse de esec? Banuiesc ca ai facut-o din motive de mers mai repede la scoala. Maladia de care suferi impiedica coagularea sangelui? Daca da, atunci te inteleg f bine cat iti e de greu. Mama mea ia medicamente anti-coagulare dupa operatia pe inima si trebuie sa se fereasca de taieturi etc. Multa sanatate si putere!
Doxinu, ma bucur tare mult ca ti-au iesit melcisorii! Ii sta f bine lui Stefan tuns. Sa-i fie de bine! A fost cuminte la frizerie, nu? Ce greutate mai are el acum caci pare mai slab in poze.
Ninutza, fata ta e f bine proportionata. B al meu are 75 cm si 10 kg.
tudorcatalin, multumesc - ma bucur ca ti-a placut "smecherul". Nu doar pare, ci este si in realitate. Nu vreau sa te dezamagesc, insa lui Matei i-a ramas o urma alba de la taietura in frunte lunga de cca 1 cm. A facut-o cand avea 1,5 ani. Nu a fost profunda, insa tot se vede semn. Sper ca la voi sa fie mai bine. Doamne, cu scarile am patit-o si noi la mare.
carstea, B al meu il copie pe Matei si chiar a inceput sa se joace cu masinile. Le apuca de caroserie si le misca pe covor spunand "brrrrr". E asa haios! In rest alearga prin casa, ii place sa se harjoneasca cu M pe paturi sau sa se lase prins cu "stai ca te prind, stai ca te prind".
An@, mi-a facut mare placere sa te intalnesc live! Nu l-am insurat (inca) pe Matei, dar am trait 2 emotii puternice cu el la mare de am crezut ca-l pierd.
DidiAlex, esti bine? Ce s-a intamplat de ai plecat de urgenta in Ro?
mary_lou, vai prin ce experienta neplacuta ati trecut cu Paty! Doamne, temperatura 42! Deci mai intai vine temperatura si apoi apar bubitele. cat timp trebuie izolat copilul in astfel de situatii? Sanatate multa!
Mica, f frumoase pozele facute in concediu! vad ca ati avut ceva vreme si pt distractii de adulti (cel putin tati). Noi nu ne putem lauda cu acelasi lucru- deh, cu 2 baieti treburile stau altfel. Apropo de "tzoparlani" - nici nu e de mirare ca-i gasesti in locuri ca royal wings. Din pacate in Ro sunt mult ne-educati (ca sa nu le zic altfel) care au castigat bani prin metode nu tocmai legale si normal ca "tintesc" catre destinatii scumpe si moderne.
Vali5, stai linistita draga mea. Sunt convinsa ca fiecare capsunel a purtat tricoul cu multa placere si ca a "smuls" multe zambete de la trecatorii de pe strada. Sa fiti sanatosi! Si eu m-am gandit la tine zilele trecute, cand am fost la Ef Nord/constanta.
Irinusha, welcome! Ce norocosi ati fost sa plecati in CO cu parintii. Noi am fost tare alergati, nici macar 10 min nu am putut sta relaxati. Vorba sotului: "dupa concediul asta, ne-ar mai trebui inca doua!"
Arcadia, din cate stiu Andrada a inceput serviciul si totodata are mult si de invatat. Sunt sigur aca va scrie cand va putea.
Madi, Concediu placut in Grecia!
Revin cu povestiri de la mare in mesajul urmator.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
Graviduta spune:
Fetelor, postez aici un mesaj pe care l-am trimis celor de la Sanador, o sa vedeti povestea in mesaj, aviz mamicilor care mai merg acolo. De asemenea, voi posta si la subiectul de profil, ca recomandare negativa.
"Stimati Domni,
Ma confrunt cu o lipsa de profesionalism crasa din partea clinicii dvs. si, in consecinta, voi sesiza Colegiul Medicilor.
Pe 21.06, am fost la Sanador Buzesti pentru analize cu fetita mea de 1 an, Mara Badea (27.06.07). I s-a recoltat din deget, deoarece mi s-a spus ca nu i se poate prinde vena pentru ca e grasuta. I s-a recoltat sangele in 2 eprubete, nu stiu exact cantitatea. Oricum, nu e problema mea, intrucat asistenta de la recoltare ar trebui sa stie cat trebuie pentru analizele ce-i apareau pe buletin.
Pe 23/24 iunie am fost contactata, spunandu-mi-se ca trebuie sa vin din nou cu fetita la recoltare, deoarece sangele a fost insuficient. Initial, mi se spusese ceva de ser, nu am inteles ce.
Am venit din nou la Sanador Buzesti pentru recoltare pe 27.06. I s-a recoltat tot din deget, in urma a 10 minute de chin si toate astea doar pentru niste analize de rutina. Mi s-a spus ca analizele vor fi gata azi, 30.06.
Azi dimineata am sunat, mi s-a spus ca nu sunt gata si sa revin in cursul dupa-amiezii. Am solicitat sa fiu sunata, explicand toata situatia si mi s-a promis ca voi fi sunata in 10 minute. A trecut mai bine de o ora, dupa care am sunat din nou. Mi s-a spus ca nu e asistenta ce a recoltat analizele si ca va intra in tura la ora 14. Nu inteleg ce legatura are asistenta de la recoltari cu rezultatele de la laborator. Mi s-a spus ca va reveni asistenta respectiva cu un telefon la ora 14.
La ora 15 am sunat eu din nou si mi s-a spus ca sangele recoltat in 27.06 a fost din nou insuficient, ca nu i s-a mai lucrat nicio analiza si, in consecinta, chinul de pe 27.06 a fost degeaba.
Am incercat sa contactez pe cineva din conducere, dar se paseaza mingea de la o persoana la alta.
Pe langa faptul ca sunteti de o incompetenta crasa, nu aveti bun simt si profesionalism, nici nu aveti o organizare adecvata ca sa faceti fata unor asemenea situatii.
Avand in vedere cele de mai sus, voi face o sesizare atat la CMR, cat si la OPC. Dupa primirea raspunsurilor de la aceste institutii, va voi da in judecata. Este inadmisibil sa se chinuie un copil de un an pentru niste analize de rutina, pe care le-am platit in sistem privat. De asemenea, voi posta pe toate site-urile de profil povestea de mai sus, aviz celorlalte mamici."
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Madi spune:
Liviana multumim frumos.
Graviduta imi pare rau ca Mara a suferit degeaba. Foarte bine ca actionezi!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
kay spune:
Graviduta, ce te mai astepti de la Sanador. astia nu au vazut inimioara Soniei la 2 eco 2-3-4 D... sunt toti varza. vreau sa-ti zic ca Soniei ii iau sange in G super profesionist. si ea are si probleme ffff mari cu venele (sunt aiurea puse peste tot). in 5 e totul gata. dar la copii sub 3 ani vine intotdeauna dr sa recolteze, si au si au ffff mare grija. da acolo e spital de cardio... oricum, nu stiu unde ar lua corect? si cu colegiul medicilor n-ai nici o sansa, asculta-ma. mie mi-au zis : medicii implicati in caz sunt gasiti nevinovati deoarece NU AU COMPETENTA DE A REALIZA ACESTE SERVICII. DECI IOSUP NU ARE COMPETENTA IN ECOGRAFIE DECAT PANA LA LUNA A 3-A SI FARA SA EMITA BULETINE ECOGRAFICE... deci? la ce te astepti?
imi pare rau de Maruta, rau de tot... offf... vrei sa ii mai repeti analizele pana la urma?
pup mult Maruta mica si scumpa !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia:www.onetruemedia.com/share_player_link_image/63e6ea475473c2ddd2fc4c/601" target="_blank"> intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
teodoral spune:
Fetelor, stiu ca n-am mai intrat demult. Am vazut poze capsunei, frumosi toti foc.
Acum am o problema mare, sunt disperata. Acum vin de la pediatru. Noi inca nu am facut vaccinul ca a avut streptococ. Asa ca am mers acum. Dar dct. nu s-a uitat in dosar sau habar n-am unde i-a fost capul si i-a facut cel de la 1 an si 2 luni, cel pentru rubeola.A zis sa venim peste o luna pt celalalt, ca le-a inversat.
Ce se poate intampla? Deja ma uit la ea sa vad daca reactioneaza in vreun fel.
Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
poze noi AICI
1 an poze noi
kay spune:
teodora, trebuia sa-l bagi in ma-sa, ca se e vb de un copil, de copilul tau. nu stiu ce sa-ti zic, nu stiu ce se poate intampla, dar oricum, e inacceptabil asa ceva. va doresc sa va fie bine, sa nu patiti nimic. auzi ma, le-a inversat... incredibil.
asa creste Sonia:www.onetruemedia.com/share_player_link_image/63e6ea475473c2ddd2fc4c/601" target="_blank"> intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by kay
imi pare rau de Maruta, rau de tot... offf... vrei sa ii mai repeti analizele pana la urma?
Aoleu, daca stiam ca astia de la Sanador nu au vazut pb Soniei, nici nu calcam pe-acolo. O sa ma duc probabil sa-i iau din nou, nici nu stiu ce sa fac. Nu vreau sa o chinuiesc degeaba, noua ni se pare sanatoasa, se dezvolta bine. Dar as fi vrut sa vad macar fierul si Ca. Am discutat cu o dr sefa de laborator din Sanador Bucur si mi-a zis ca nu le-a ajuns sangele pt cate analize erau. Si le-am zis "Bine, dar ati vazut caty sange a venit si cate analize erau. Puteati sa le faceti fractionat, macar o parte din ele, cele esentiale, sideremie, fosfataze alcaline. Eventual ma sunati in prealabil, ca de-aia am lasat un nr de tel. Si dupa de aveam rezultatele astea, poate nu mai faceam altele." Acum si f..., si cu banii luati, scuze de expresie, dar m-au enervat cumplit azi,. Cred ca am tipat la toata conducerea medie din Sanador, ca cei de sus erau indisponibili. Oricum nu o las asa. Deja am postat mai multe forumuri.
Oricum, nu ma mai duc la ei, desi dr de la laborator mi-a zis sa ma duc la ei, in Bucur, sa-i ia din vena. Probabil ca o sa ma duc la Instit de Hematologie sau am inteles ca la Medlife ar fi mai competenti. Nu-mi vine sa cred cat tragem pt niste nenorocite de analize.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
kay spune:
Graviduta, nici la medlife nu i-au vazut pb Soniei... si sa-i ia sange din deget pt analize asa complexe??? ce tampiti ! pai cat sange cred ei ca iese din degetelul unui copilas? eu abia storceam ca sa-i pun pe un strip din degetel... si asta o faceam singura, da a mea si sta sa o intepi.. pana si din cap cand ii luau primele dati radea, se juca, n-avea treaba. da cand ajungeau la a treia eprubeta se enerva. ca o imobilizau, nu ca era intepata.
pup si sper sa gasesti undeva sa aiba si laborator bun. nu situ ce sa-ti zic.
Sonia
www.helpsonia.com
Florentina Roman spune:
Graviduta, imi pare tare rau ca au chinuit-o pe Mara degeaba. Si mie mi s-a intamplat la Tudor sa nu le ajunga sangele, dar mi-au dat rezultate la mai mult de jumatate din analize...Si mi-au spus imediat dupa recoltare ca nu va ajunge. Nu mai stiu ce s-a intamplat atunci, dar pur si simplu sangele n-a mai vrut sa intre in ac. Ce exprimare aiurea, dar chiar asa a fost, eram de fatza!
Teodora, nu cred ca e vreo problema, acum cativa ani chiar se facea ROR-ul pe la 9-10 luni, deci inaintea celui de un an...Bine, asta nu scuza negijenta doctorilor...
tudorcatalin spune:
fetelor,pls,help
nu mai stiu cine a scris reteta de ardei umpluti.
poate sa o mai scrie o data ,
nu mai retin decat "ardei umpluti si 2 rosii sanatoase", dar umplutura n-am retinut-o as vrea sa fac pentru Tudor
merci mult
pupici
Magda,mama lui Tudor Catalin
pozeTudor