***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 6
chiquitita spune:
Chris cu intarziere si mii de scuze LA MULTI ANI SI NUMAI IMPLINIRI!
Madi, bine ai revenit! Ce mari sunteti daca va spuneti numele! Aveti poze? Suntem doritoare!
Mica super pozele!
Ralucami, Maria e o adevarat d-soara!
2 intrebari pt mamicile cu bbeii bolnavi de pojarel:
1. Boala debuteaza neaparat cu febra?
2. Bubitele sunt pe tot corpul sau pe anumite zone?
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
kid spune:
doxinu, Florentina Roman Multumesc de raspunsuri! Incerc sa nu ma ingrijorez prea mult, dar a slabit cam jumate de kilogram in cateva zile, ceea ce mie mi se pare f mult, avand in vedere ca alea 500 de grame le-a pus pe el in 2-3 luni...
Oricum, daca mai slabeste, il duc la doctor.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Madi spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Chris cu intarziere si mii de scuze LA MULTI ANI SI NUMAI IMPLINIRI!
Madi, bine ai revenit! Ce mari sunteti daca va spuneti numele! Aveti poze? Suntem doritoare!
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
Chiqui multumim Avem poze, insa nu stiu daca apuc sa le incarc pe net, pentru ca noi maine seara plecam in Grecia si suntem in bagaje. Dar promit sa pun cand ma intorc, daca nu reusesc maine.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
An@ spune:
Vazut poze cu micuta japonica...o frumoasa! ce a crescut si ce s-a schimbat!
Vazut poze si cu Maya la turcaleti...e mortala cu costumul de baie cu sutien . A mea la mare a facut nudism.
Ella, io inca astept poze din Thailanda ... mai astept mult? Te-ai intalnit cu Elteka? Ce mai face? Ce mai face Bobita? S-a cumintit ?
mami de Ana (22 mai 2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by arcadia
gravi, happy first year mara vrabioara, cu intarziere! cum fu petrecerea? si calin danseaza imi pare rau ca nu reusesc sa-l filmez, ca se opreste cand vede camera. si el are bubite in aceeasi zona (pe la umeri), de la caldura presupun. tu cu ce o dai pe mara?
Multumim, multumim. A fost frumos, cu exceptia faptului ca ne-a cam murat un pic ploaia, fiindca am facut petrecerea afara, in gradina. Am avut noroc cu umbrelele, de-alea mari de terasa, de la Bergenbier. Eu nu am apucat sa fac prea multe fotografii, ce-au mai facut parintii finutei noastre si tata, ca eu am alergat de colo-colo si nu prea m-am distrat. Sper sa fi fost multumiti invitatii. Sunt multe faze pe care nu am reusit sa le surprind si mi-ar fi placut sa ramana amintire, sper sa apara pe aparatul altcuiva dintre cei prezenti. Si, cred ca pt prima data pe forum, pot sa spun ca m-a bagat in draci una buacata soacra, ce s-a comportat ca o mireasa adica s-a asezat la masa si astepta sa fie servita. Inclusiv cand eu ziceam ca nu prea mai e tort (au fost foarte multi invitati si estimarile celor de la cofetaria Agapitos cum ca un tort de 2 kg ar ajunge la 25 de pers - eu am comandat 2,5 kg - au fost depasite. A apucat fiecare cate o feliuta mica) si ea se uita sa primeasca o felie ca un copil de-ala pofticios. A fost un tort frumos, mi-ar parea rau sa nu fi surprins cineva poze de-aproape. Eu am facut si-un tort pt copii, de mere (Doxinu, multumesc, am vazut mesajul tau abia azi, ca n-am mai intrat pe net) si cu frisca naturala pe de-asupra. Am bagat si niste visine, sa fie mai racoros. A iesit bun. O sa pun poze cand le primesc. Mara a ales stampila mea, o iconita si cheile de la masina. Eu tin minte ca a treia alegere a fost un pix, de-am zis eu ca o sa fie notar-da cu stampila si cu pixul, dar mariu zice ca nu, ca au fost cheile si pe urma pixul. O sa vedem pe filmulet, ca eu eram prea obosita sa mai am incredere in tinerea mea de minte. Si-acum avem o fetita cam ciuntita de la motul pe care i l-a luat nasa, si tre sa mergem la tuns, probabil o facem cheliuta.
Mica, am vazut poze cu Maya sin Turcia. Foarte frumos. Si noi vrem sa mergem, dar nu stim exact unde, ca nici n-am vrea sa ne ususce buzunarul. Suntem pregatiti cam pt vreo 2000 de euro cu totul, ca vrem sa plecam si o sapt prin tara, unde probabil o sa mai cheltuim 1000. Pe voi la cat v-a dus totul, daca nu sunt indiscreta?
Irinusha, mi-a scapat. Voi unde ati fost in Spania? Arata bine locatia.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by arcadia
si el are bubite in aceeasi zona (pe la umeri), de la caldura presupun. tu cu ce o dai pe mara?
Am uitat sa-ti raspund. Eu o tot dadeam cu Avene Trixera, apoi am dat-o cu Eucerin 3%, dar acum nu o mai dau cu nimic, ca am observat ca ii trec mai repede asa, daca nu-i incarc pielea cu creme. O spal cam o data la doua seri cu galbenus de ou.
vas spune:
hello, hello, hello.
mai aparem si noi in peisaj. Ma gandesc la voi ori de cate ori pateste Eliza mea ceva.
Am citit cu greu paginile pierdute, asa ca nu pot spune prea multe .
Si noi am facut putina febra de la 2 masalute, si mi-am stors creierii sa gasesc explicatia pana au aparut primele umflaturi in gingii.
Am fost plecati la tara unde gandacica mea a papat dude si a facut o reactie asa ca am vizitat si noi pediatru ca m-am gandit la pojar si eu , dar am scapat. Era doar de la fructele magice pe care Eliza le manca non stop. Nu puteam sa o opresc ca toata curtea era plina si ii placeau tare mult. Acum astept sa mai gasesc pe undeva sa incerc sa-i mai dau sa vad cum reactioneaza sa fiu sigura ca de la ele a avut bubite.
Saptamana viitoare plecam si noi in concediu si sper din tot sufletul sa fie bine. Pana acum am fost la piscina si vad ca se simte bine si in apa si la soare.
Vom avea un concediu prelungit ca inainte mergem si pe la socrii si apoi la mare.Deci din 18 iulie suntem in eforie Nord, poate mai merge vreun capsunel sa ne intalnim.
Va pup si poate mai intru dar imi merge tare greu tastatura si ma chinui sa scriu.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
An@ spune:
Haoleuuuuuuuu, ca uitai (daca n-am mai intrat pe forum de cateva zile)!!
Graviduta, LA MULTI ANI pt Mara!!! sa creasca mare, sa fie sanatoasa si norocoasa!!
(sorry de intarziere)
mami de Ana (22 mai 2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by An@
Graviduta, LA MULTI ANI pt Mara!!! sa creasca mare, sa fie sanatoasa si norocoasa!!
Gracias, Kay si An, .
Unde i-ati tuns pe prichindei? Stiu ca ati mai scris, dar nu eram atenta. Ma gandeam ca o sa-i ia putin din par si nu o sa se vada cine stie ce. Dar a ciuntit-o rau, mai ales ca una dintre invitate s-a gasit sa spuna ca trebuie sa-i ia par in cruce si i-a luat si din lateral, si de la spate, si din fata. Mi-e asa ciuda. Pt Mara a fost o experienta neplacuta turta, mai ales ca era si foarte obosita pt ca nu dormise la pranz. Ufff, iar imi vin dracii pe soacra-mea.
tudorcatalin spune:
FlorentinaRoman,Kay,multumim mult
Ce va ziceam acum 2 zile ca asta e doar inceputul?
Ieri a facut alta prostie.Si-a spart capul (de fapt pielea capului)exact in frunte are o dunga de toata frumusetea, sper sa nu-i ramana semn pe viata.
L-am dezinfectat cu apa oxigenata, i-am pus baneocin pudra si l-am lipit cu leocoplast, n-am mai fost cu el la spital.Sper sa se inchida frumos, deja a facut coaja si are un cucui zdravan,mov,e umflat.
A invatat domnul sa deschida usa la intrare,apasa pe clanta, ca ajunge la ea,eu eram in bucatarie, tatal lui afara in curte, n-am auzit cand a deschis usa, si a cazut pe scarile de la intrarea in casa,a venit tatal lui la el si cand l-am vazut iar cu siroaiele de sange pe fata, mi s-a facut rau, mi s-au inmuiat piciorele si m-am albit la fata, nu mai eram in stare sa mai zic nimic.
Doamne, ce mai urmeaza? nu mai zic nimic
Magda,mama lui Tudor Catalin
pozeTudor