Puiuti de Randunici 2008!! (45)
Raspunsuri - Pagina 5
nicol_conte spune:
Aaaa, si voiam sa va mai intreb cum calculati greutatea luata in prima luna?Raportat la greutatea cu care s-a nascut sau la cea cu care ati venit acasa,mai mica, evident, dupa scaderea fiziologica?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
nicol_conte spune:
Ariel multam de raspuns
Pucca- nici eu nu i-a dat niciodata nimic de sughit Antoniei(si nici Alexiei la vremea ei).Nu-mi vine sa-i dau lamaie, ca mie mi se sterpezeste gura numai cand ma gandesc
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
ariel_7000 spune:
nicol, se calculeaza de la greutatea cu care a iesit din spital. deci, cea de dupa scaderea fiziologica.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
ariel_7000 spune:
eu plec afara, acum cat sunt numai 33 de grade:)...nu ma intrebati ce chef am...
voiam sa va zic ca am luat
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
clauclau spune:
Asa s-a distrat Rebecca la suculetul de morcovi! Le-am pus si pe cele de ieri care nu se vedeau...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
mihatp spune:
Pup toata lumea randunimii: randunici si puiuti
La Baia Mare s-a mai racorit, v-as trimite daca as putea un pic de racorica ca e tare bine!
Nu stiu cine a intrebat ca n-am reusit sa citesc din urma, dar raspund si eu… Luca doarme in camera lui de cum am venit acasa, cu prima noapte de veghe ca nu ama vut interfon, dar apoi la prima ora l-am achizitionat, ca a fost un chin. Am luat de la chicco si-mi place ca pot umbla prin curte, sau sa stam seara afara la racoare, la un gratar si sa ne ocupam de Maya care ziua capata doar mangaieri ca n-avem timp de joaca. Nu a fost fara evenimente, ca asistenta doc de familie mi-a bagat ganduri negre in cap cu sindromul mortii subite si multe nopti am dormit iepureste de frica dar n-am renuntat la idee desi mi se parea ca sunt o mama denaturata. Dar randunoiul sforaie la greu si m-am temut ca o sa trezeasca copilul daca doarme la noi in camera, iar camera lui e atat de mica incat nu incape decat un fotoliu pe langa patut, masa de infasat si un dulapior, asa ca n-am avut de fapt de ales. Acum m-am linistit, e drept ca spun pentru el o rugaciune inainte de culcare…dar cred ca asta faceam oricum.
Stela, asa facem si noi baia, pe la 10,30 incepem. Terminam destul de tarziu ca tare ii place, de asemenea si masajul de dupa, incat…iar mama denaturata…le prelungesc la greu ca tare mi-e drag…nu-i tace gurita o clipa.
Mihutza-eu ii dau si completare dar ma bag si eu in discutie: mananca de 6 ori pe zi, la 9/9,30, 12/13, 15/16, 19/19,30, 23,30 si 5/6
Cleme bravo pentru dintisor! E mare fetita lu’ mama!
Eh ce mi-ar placea si mie un concediu, dar incep cat de curand serviciul si vreau sa stau cat mai mult ca asta micu, cu el nu m-as duce ca la serviciu o sa ma ia de odihnita si nu pot aduna si mai multa oboseala decat o produc acasa. Iar randunoiul are audit in vreo 2 saptamani asa ca lucreaza la greu si nici vorba sa-l lase sa plece- e director de service si el raspunde.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr
mihatp spune:
Dana imi pare rau de colicei, dar sa speram ca nu mai stau mult pe la Jasmine, ar fi cazul sa lase fata in pace! Pun pe ei!
Gecko si Luca face scandal la pusul pe burta, sta acum cumintel vreo 3-5 minute dupa care protesteaza la greu, dar cele 3 minute bune sunt tare dragute ca povesteste, cred ca intai incearca cu binele sa-l iau apoi urla la mine. Dar cat de cat s-a mai obisnuit ca il mai tineam cateodata in brate ca pe burta si macar o data la 2 zile il mai asezam si in patut asa. Chiar a si dormit o data si inca bine ca nu s-a putu agita ca de obicei. Dar se ridica in manute si nu pune capul jos de parca l-ar arde patutul. M-ai emotionat cu ultima parte pe care am asteptat-o cu mare nerabdare. M-ai ambitionat sa o scriu si eu. La faliment ma duce si pe mine cu scutecele! Nu pe motiv de caca- faca de 2 ori pe zi, dar nu-I placa deloc scutecul cu pipi, cred ca din cauza ca e mai cald ca umed nu e la piele, asa ca se cere schimbat cam la 1 ora jumate- nici nu vrea sa fac calculul! Faina faza cu melcul.
Naty- draga de tine, las’ ca recupereaza fata mai incolo volumul de papa! Cred ca-I loveste caldura ca nici Luca nu papa tot biberonul cu supliment ca saptamanile trecute.
De fapt uneori stau si ma intreb din ce se ingrasa! Nu stiu cat ia de la mine ca suge cam 5 minute numai, si astea cu rugaminti de la mine si mutari de la un san la altul frecvent. Supliment primeste 90ml, des nu-l termina, ramane cate 10-20ml.
La 2 luni jumate am fost la controlul de 2 luni…asa s-a intamplat si avem 6150gr si 61cm, de la 3280gr (3040 dupa scadere) si 51cm la nastere, deci a luat bine.
Cam cat mananca ei la 2 luni jumate?
Pucca- sughite la greu si Luca, ii dau san sau apa cand o primeste si daca nimic nu merge il las sa planga putin. Stau langa el si ii explic ca numai el poate scapa de sughit (am fluturi in cap) sa nu creada ca-l abandonez la greu.
Trimit si revin
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
Clau- ce dulce e Rebecca cu suculetul la vedere!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luny spune:
ariel, ma bucur ca ti-a folosit site-ul, eu pierd mult timp pe el
trebuie sa o felicit pe rebecca ptr distractia cu sucul de morcov
deci: vreau o lista cu bebelusi care nu au rabdare/nu le place/se enerveaza/se fitoshesc/se frichinesc/se agita etc, la MASAJ, pe care il fac inainte de baie, ca dupa, nu ar fi nicio sansa!.
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Clau, sa-i fie de bine suculetul Rebecai, sunt curioasa daca o va balona, sper sa nu!
Aoleu, noroc cu Mihatp ca a zis de biberoane ca uitasem iar bibe pe foc
Noi am fost in Botanica pana la 10.30, eram in total 5 carucioare si ATAT (ba nu, si 2 caini), o liniste fantastica si taaare placut. Afara deja simteai ca mori.
Pucca, si eu i-am dat Iuliei lamaie de gura randunoiului, acum nu-i dau absolut nimic si ea sughite des (v-am mai intrebat daca i se pare cuiva ca poate bebe sa sughita de emotie, dar daca nu mi-a raspuns nimeni probabil e o inventie de-a mea). E atat de clar ca n-o deranjeaza sughitul ca n-ar avea nici un rost sa-i bag acid in stomac. Iar daca sughite inaintea mesei, la primele inghitituri de bibe ii trece.
Ziceti-mi ca trebuie sa ma apuc de bagaje!!!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea