Puiuti de Randunici 2008!! (45)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
natynic spune:
Luny, eu demult ii fac masaj Iuliei INAINTEA baitei, m-am luat dupa Clau si n-am gresit deloc, caci ii place la nebunie, rade si geme de placere, in schimb cand ii faceam dupa baie nu era chip, nene. Dupa ce o scot din apa, pana nu o imbrac si biberonez nu ai ce discuta cu ea, e nervoasa rau. In schimb cand se prinde ca incepem masajul dinaintea baii, se destinde toata, zambeste si e fericita. Mai nou si in cadita rade si stropeste cu piciorusele.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
clauclau spune:
La fel si la noi Luny, ii place masajul inainte de baita de numai! Si mai nou si baita ii place foarte mult, da din craci, din manute si chiuie, se vede ca se simte bine!
Naty, dupa papica de 10 ( suculet si apoi laptic ) a facut un big kk, cum n-a mai facut ea pana acum si acum doarme.
Si treci la bagaje imediat!!!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
nicol_conte spune:
Naty- apuca-te de bagaje!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
mihatp spune:
aici botez de Luca
http://community.webshots.com/album/563926495kLEHXc
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr
pucca spune:
Multumesc pentru raspunsuri fetelor. Stiu ca nu o deranjeaza sughitul, ba mai mult rade si gangure de zor. Cat despre baitza si masaj...masajul ii place la nebunie, geme de placere, iar mai nou cand ii fac pe spate, nu are stare si se rostogoleste imediat si rade cand se trezeste cu burtica in sus. E haioasa rau. Iar in baitza sta ca o printesa, ma priveste cu genele ude si rade satisfacuta. Offf Doamne sunt asa scumpi!!! E dupa baitza trebuie s-o imbrac repede si apoi bibe, caci altfel incepe sirena. Dupa bibe, scoate mami aerul si apoi in patut. I-am cumparat o stelutza care proiecteaza imagini pe tavan si are si 3 melodii. Ii dau drumul si ea adoarme in timp ce priveste desenele. Si binenteles suzeta. Daca o vedeti ziceti ca e bebelusa din Simpson'i, asa da din suzeta.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
eu din prima zi am facut masajul numai inainte de baie, am incercat o data sau de 2 ori dupa, poate, poate...in ideea ca ar sta mai relaxat..si nu sta, dupa baie tre sa ma misc cu viteza luminii la imbracat si sa-l pun repede la san, ca altfel e nasol, neica!
ce sa mai, nu e incantat de idee si trebuie sa ma impac cu asta!..are momente in care sta linistit si se vede ca-i place, dar in procent de 50% sa zic..as vrea eu mai mult, mai ales cand nu prea am auzit bebelusi care sa nu aiba stare in fund la masaj..
si cate metode de masaj am incercat, si pozitii, el vrea sa dea din maini si din picioare, tuguie botul ca si cum ar fluiera si se agita cu ochii mari!..nici nu protesteaza ca si cum nu i-ar placea deloc,sa planga sau ceva de genul, doar ca nu se relaxeaza sa-l masez! si eu care as sta cu orele!!!
a, si cu baia, nu mai sunt probleme demult, slava Domnului, e fericire maxima cand simte apa pe el!!! pe caldurile astea, facem dus aproape din ora-n ora, rade cu gura pana la urechi si tare ii place!!
natyyyy, apuca-te de bagaje!!!!!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
pucca spune:
Felicitari Rebecutzei pentru suculet! Sa-i fie de bine si la mai multe fructe si legume!
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
gbutucica spune:
La multi ani Honey 79, sa fii sanatoasa si la punga groasa!!!
Atat am citit ( ultima pagina) si nu am de zis de3cat NATY TRECI LA FACUT BAGAJE
Clau bravo pt sucul dat Rebecai ( si eu i-am dat si ieri si azi si azi vreau sa-i dau si piure de legume.
in rest va pup apasat pe toate mamicile si sa aveti mamiceala placuta
Giani ..
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
andreiul meu
amira_roxana spune:
nicol felicitari pt vaccinuri! intr-adevar ce tehnica a avut dr ala! si deci i-a facut 3 deodata! eu Amirei ii dau eventual un pic de ceiut sau laptic daca e in apropiere de ora mesei! i-am dat si lamaie dar a vomitat dupa ea, si nu ii mai dau! bine...i-am dat si cam multa lamaie si imediat dupa ce papase! daca vrei sa-i dai lamaie dai la distanta de ultima masa si doar 2 picaturi!
clau ce tare e rebecca portocalie! se vede ca ii place! dar in ce o ti cand ii dai sucul? e un balansoar?
cristina se pare ca e mai bine vladic cu canini, nu?
naty eu nu-ti zic sa te duci sa faci bagajele pt ca sunt rea si vreau sa stai cu noi pe forum! ce chestie aseara cu iulia insetata! dar ce nu mancase bine in timpul zilei?
eu ii fac masaj Amirei dupa baitza cu crema hidratanta nu cu ulei ca nu suport senzatia de grasime pe piele! si in plus nici nu mi se pare ca intra bine in piele, asa cum intra crema!
fetele care dau bibe cu milumil, cum preparati bibele? eu incalzesc apa la micro si apoi pun lapticul, agit si gata! eventual daca incalzesc un pic mai tare il mai tin pana ajunge la temperatura optima! e ok? aaaa, si cate mese au copiii biberonati la 3 luni jumate? a mea are cam 6!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
butucicooo, ce faci, bre?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!