Puiuti de Randunici 2008!! (45)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
mimonix spune:
Ani de liceu, cu emotii la romana...
TANASE T. TEODORA-GABRIELA BUCURESTI COLEGIUL NATIONAL BILINGV "GEORGE COSBUC" 9.35 9.18 9.52 8.45 9.57 geografie 9.52 - - COLEGIUL NATIONAL BILINGV "GEORGE COSBUC"
Real/Liceal/Invatamant de zi Matematica-Informatica
Limba romana/LEN(168)
Sunt o mamica f f f f fericita!
Atat am avut de spus!
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
amira_roxana spune:
quote:
Originally posted by mimonixAni de liceu, cu emotii la romana...
TANASE T. TEODORA-GABRIELA BUCURESTI COLEGIUL NATIONAL BILINGV "GEORGE COSBUC" 9.35 9.18 9.52 8.45 9.57 geografie 9.52 - - COLEGIUL NATIONAL BILINGV "GEORGE COSBUC"
Real/Liceal/Invatamant de zi Matematica-Informatica
Limba romana/LEN(168)
Sunt o mamica f f f f fericita!
Atat am avut de spus!
Simona,mamica de Teo(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
felicitari mimo
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
ROXANA, mami de AMIRA
![](punk.gif)
pozici
pozici noi
pucca spune:
Rox eu ii dau Nan. Si nu mai incalzesc apa, pentru ca ii fac laptele cu apa de la Humana, care nu mai necesita fierbere. A mea papa 7 mese pe zi, de cate 100-130ml fiecare. Si ea maine face 3 luni.Incerc sa-i dau mai mult de 130 ml dar nu vrea.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
miha, frumoase pozici de la botez!
cuscra pai d-aia ii fac cu ulei inainte de baie, ca sa se spele ce-i in plus, eventual crema hidratantra ii dau dupa baie, dar acum, cu caldurile astea, exclus, ca transpira de la ea si mai rau..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Buna dimineata si de la mine!
Muult de citit in dimineata asta. Noi iesim mai nou de la 8 la 11 dimineata, asa ca ajung tarziu pe crenguta. Am citit o Gecko mortala ca de obicei, am vazut poze de Jasmine, Luca, Andrei si Rebecca, unul mai frumos decat altul! Numai pe Barosan nu am putut sa il vad, cu ochisorii lui frumosi...Simo, nu mergeeee!!!
Mihutza, fii-mea mananca asa: intre 7-8, 11-11:30, 14-14:30, 17-17:30, 20-20:30 si 22:00, dupa baie. Deci 6 mese.
Luny, io-s cu masaj dupa baie, da' ii place, dureaza cam 20 de minute masajul si ar mai sta...Sorry de pete!!!
Clau, felicitari pentru cumintzeala de la vaccin! Si pentru curajul de a o diversifica pe Rebe. Mie mi-e teama, mai stau pana la 6 luni.
Naty, daca o luati prin Ploiesti, si nu pe centru ( apropos, vezi ca pe cea de vest se lucreaza si astepti la semafoare... ), poate va fac cu mana pe la iesirea din oras . Spor la treaba si daca nu mai scriu aici, weekend de vis!!!! Abia astept sa vad daca i s-a redeschis randunoiului apetitul pentru calatorie.
A! Mai spuneati de dormit: Sophie doarme cu noi in camera, pana cand va face 6 luni si va avea ( speram noi ), camera gata. In noptile de nesomn, il mai trimiteam pe tati-de-copil in cealalta camera, sa fie fresh la serviciu. A facut asta de cateva ori, dupa care n-a mai vrut, a zis ca doarme cu fetele lui. Si si eu, ca si Luny, tare nasol dorm fara el! Insa nu pot sa spun ca nu mi-a placut punctul de vedere al Nicoletei, cu care sunt perfect de acord! Eu insa mi-am dorit toata copilaria camera mea, si fiind trei plozi, ai mei nu mi-au indeplinit visul asta...eu vreau sa i-l indeplinesc copilului meu. Vedem cum ne descurcam mai departe!
Mimo, ma mai tineti mult cu pumnii stransi?!?! BAFTA MAXIMA, TEO!!!!
Cam atat imi aduc aminte acum...A!
Ariel, felicitari pentru prima ( nu? ) noapte de somn neintrerupt! La mai multe!!!
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mihatp spune:
Luny merci tare mult, ca orice randunica, mandra de puiul ei!
Felicitari Mimonix...sa-ti urmam cand o fi vremea!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr
Olgutzika spune:
Uite, ma!!!
Felicitari, Teo!!! Felicitari, Simo!!! M-au trecut fiorii de emotieeeee. Teo, incepi niste ani minunati! Sa fie cum ti-ai dorit tu !
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Pucca, si eu am lasat-o sa ii treaca sughitul de la sine. Nu lamaie, ca e acida, ii faci varza mucoasele!!!
Olga mamica de