Puiuti de Randunici 2008!! (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, am venit si eu la cafea, ca tAre buna e! A voastra, ca a mea n-are nici-un gust!

Mihutza, intai sa-ti raspund tie cu mesele la san. Alaptez in cursul zilei la 10, la 13, la 16, la 19 si la orele 22, ultima masa. Iar noaptea la 3 si inca o data spre dimineata, depinde de ea, intre 5 si 7 dimineata oricum. Deci in total sunt 7 mese.

Nicoleta, mie mi se pare foarte mult cat a luat bebe. Vorba lui Naty, m-as stresa in sens invers!

Ariel, mamaaa,ce mi-a placut ce-am vazut acolo!!! CAnd i-am zis aseara lui Razvanel ca schimbam locatia s-a suparat tare ca lui ii place foarte, foarte mult in Olimp, l-am dus de bebelus acolo si cunoaste cam tot prin zona si se simte familiar . Si ne-a rugat tare mult sa mergem tot la Olimp si sa mergem in alta parte cand nu vine el cu noi!!!! M-am debusolat putin si-am zis ca ne mai gandim unde sa mergem... Offf, tare greu si cu vacantele astea!

La 10 o sa pregatesc prima lingurita de suc de morcovi! Aseara am bagat la robot un morcov de proba si mi-a scos jumatate de pahar de suc! Asa ca o sa pun acum doar o jumatate sau chiar mai putin pentru cat papa ea azi!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
mihuta, eu nu am numarat de cate ori/zi alaptez, dar acum ii dau ziua s pape cam la 2 ore, noaptea, DE 2 ori maxim.

RANDUNICI, STIT CUMVA CUM/CU CE SE SCOT PETELE DE GRASIME DE PE UN PORTOFEL DE PIELE??? ale naibii gogosi, erau in punga de hartie, le-am pus in geanta si s-au atinse portofelul cel nou al lui Liv...pe care il luasem cadou de ziua lui!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny,eu am o solutie de scos ORICE fel de pata de la Life Care...si pana acum nu am avut nici o pata de care sa nu scap!off!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,spor la impachetat!la Predeal mergeti???
Clau,asa e cu copii!si David prefera sa mearga in aceleasi locuri pe care le stie!poate era mai bine sa nu-i spuneti,si ii ziceati ca ii faceti o surpriza ,sa vada cum e si in alta parte!multa rabdare tb sa avem cu baietii cucuietii
David al meu papa,si ma duc si eu un picut in pat ca sunt in picioare de la 6,30

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Asa e Simo, noi stiam ca el vrea la Olimp si de-aia facusem si rezervari. Acum o sa vedem cum facem, o sa stam de vorba cu el si ne lamurim intr-un fel. Pentru noi ce-i drept, nu conteaza asa de mult pantru ca mergem pe litoral pentru plaja, soare, mare, chiar nu mergem deloc in plimbari cand suntem acolo. Doar relaxare si odihna, atat! Si da, un hotel bun,unde sa te simti bine in camera, mai ales ca acum eu cu Rebecca o sa stam destul de mult in ea! Desi la Olimp am rezervat la Cocor, de 4 stele unde sunt super conditii, chiar si internet in camera!! Vedeti unde-mi sare mie gandul..., tot la forum!!!

Acum merg sa pregatesc o babetica si morcovelul pentru suculet ca acum se scoala mandra! Oricum trebuie sa fie treaza caci robotul face zgomot si mi-o sperie din somn.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata si de la mine! Vreau si eu ca mi-e tare pofta!

Noi am avut o noapte tare linistita dupa ziua de ieri cu vaccinele, nici panadol nu i-am mai dat in afara de doza de ieri de dupa vaccin ca nu a facut deloc temperatura. Si tind sa cred ca nici nu va mai face.

Gecko a fost o placere sa te citesc asa de dimineata, ai un stil mortal de a scrie;in schimb am ratat povestea nasterii dar merg acum s-o citesc ca sunt curioasa;

Dana_singh pup micuta indiana , lasa ca-i trec ei si colicii nemernicii si o sa fie bine atunci;putintica rabdare sa mai ai; si pe tine

Nico chiar ca e mult 1,7 kg intr-o luna. Dar nu-ti fa griji prea mari.Eu cand eram mica am luat 2 kg/luna in primele 3 luni, astfel incat la 3 luni aveam 9 kg; dar n-am ramas asa durdulie ca pana sa raman gravida prima data aveam 47 kg.

Naty spor la impachetat si sedere placuta la munte. Si noi plecam maine o fuga pana la Sinaia si o luam pe Alexia cu noi si pe mama soacra sa ii aratam si ei apartamentul. Apoi o sa mergem saptamana viitoare doar noi cu amandoi copii, sa stam cateva zile, sa vedem ce-o fi de capul nostru.

Am cantarit-o si eu ieri pe Antonia si are 5120gr.Adica a luat 1kg in a doua luna, dupa ce in prima luna luase 1,2 kg.Sunt linistita , e in regula, numai ca sunt putin uimita de cresterea in lungime..care nu e prea spectaculoasa.Acum cica are 55 cm.Adica a crescut doar 5 cm in 2 luni.La voi cum e?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fete! nu s-a mai trezit teo peste noapte!!! a dormit pana la ora 6, fara niciun scancet!i-am dat un alt lapte praf, la sfatul pediatrei. lactogen, de la nestle. imi recomanda tot nan, dar i-am zis ca pute si ac nu-l vrea teo si mi l-a recomnadat pe asta. vreau sa renunt la milumil, ma calca pe nervi ca e gros si ramane ca un malai pe biberon. am gustat si eu din lactogen si e bun, nu e puturos... oricum, acum ii dau lapte praf numai seara, la culcare, in rest lapet de tzitzi...

clau, eu i-am zis alexutzei ca mai mergem si prin alte partzi, sa mai vedem si alte locuri frumoase. s-a uitat si ea cu mine pe pozele hotelurilor si pusese ochii pe unul din nessebar, de 5 stele:) nu are gusturi rele fata!
eu inca nu m-am decis unde si ce....inca mai caut. oscilez intre decizia de a merge intr-un loc nou sau in unul cunoscut. alesem un hotel, insa am citit aici pe forum o parere nu prea buna, apoi pe softpedia (multam luny de sugestie! foarte folositor forumul ala!!!) am citit o parere f buna....cred ca , in fond, e ceva de gustibus!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Am si eu o intrebare: voi cum rezolvati problema sughitului? Sau bebeii vostri nu sughit?

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

nicol, teo tot 5 cm a crescut in 2 luni...de la 56 la 61.
in greutate a luat el mai greutz, dar fiind foarte mare la nastere, am inteles ca e normal sa fie asa...

POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

pucca, poti sa-i dai cateva picaturi de lamaie. asa faceam la alex. lui teo nu-i dau nimic, pt ca i-am dat o data, dupa masa si a vomat rau de tot. asa ca-l las sa sughita, ca nu pateste nimic.

POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO

Mergi la inceput