Puiuti de Randunici 2008!! (45)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
nicol_conte spune:
Da ,il congelez direct in biberon si pun cam 130-150ml(atat papa la o masa).Cand se face ora mesei doar il scoate din congelator si il incalzeste intr-un vas cu apa calda pe foc.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nicol_conte spune:
ar fi mai usor de incalzit la microunde,dar pe biberoane(cel putin astea care le am eu) scria sa nu se incalzeasca hrana la microunde
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
Nicoleta spune:
Salut.
Noi anul trecut am mers in Sunny Beach, Riu Evrika. Gasiti imagini pe net, a fost frumos. Noi mai fuseseram in Croatia cu un an inainte, dar am stat la particulari. Aici a fost altfel, nici mai bine, nici mai rau... doar altfel.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Nicoleta spune:
Ma, se intalneste lumea in Brasov si nu-mi spune si mie careva... io nu am timp sa citesc chiar tot. mai mult asa, pe apucate...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
mstela spune:
Multzam de aprecieri asupra pozicilor.Cuscra
Roxana si cine mai are botez maine,distractie placuta!
Ramo,nu stiu ce sa zic la intrebarea ta.Voi treb sa hotarati asa cum credeti,dar eu nu cred ca as lua copilul pe asa distanta,cel putin Teo a mea nu prea ar rezista frumos.Daca reusesti sa strangi laptic mult,mai bine poate sa ramana acasa si tu sa mergi linistita.
Nb ca mor de somn.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
gecko spune:
in primul rand....FELICITARI TEO LICEEANA!!!
Sa ai parte de cei mai frumosi ani de liceu, cu prietenii ce sa tina o viata, cu aventuri ce sa ti le amintesti cu mare bucurie si pe langa astea sa fie si nitzica stiintza ca cica de aia esti acolo!!!
si felicitari si mamic de liceeana si tatic de liceeana, ce ati sprijinit asa copil desteptuc si descurcaret...sa aveti parte si voi de 4 ani linistiti, fara sarit de geamuri ca sa o stearga la discoteca, fara scris marunt, marunt pe fitzuicile de teza, fara prea multe tragedii la prima deceptie in dragoste, fara tigari fumate prin toaleta scolii, fara fuste de marimea posetei pe post de uniforma, fara piercinguri si alte belciuge infipte prin cine stie ce zone si fara alte nazdravanii ce toti le-am facut la vremea noastra dar acum nu mai recunostem
....
clauclau spune:
Neata,
Ramo, eu personal as lasa-o cu mama acasa, in ea am incredere deplina si plus ca si-ar vedea de programul de zi cu zi, papica, somn, putina gangureala, putina joaca si tot asa. Si n-as mai sta nici eu cu grija ei daca ar fi cu mine. Ti-ai vedea doar de nunta, sa te distrezi si tu putin ca de-aia esti acolo. Asta e parerea mea doar...
Neata Gecko!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
gecko spune:
ramo, gand la gand cu clau, lasa baiatul acasa cu mama. la cat esti tu de bebe-dependenta (sper sa nu te superi foarte tare pe mine) mai mult ai sta cu el decat la nunta. plus ca el cu siguranta ca va fi mai agitat pentru ca astia micii repede sesizeaza schimbarea de mediu.
cum zicea nicol, lasa lapticul la congelator...si mami sa il lase intai sa se dezghete singur si dupa care cand vrea sa il dea sa il incalzeasca in vas cu apa calda. NU cuptor cu microunde (nu neaparat din cauza tetinelor) ci pentru ca zic astia aici ca nu e sanatos.
si nu uita ca atunci cand esti la bucuresti trebe sa te mulgi (cam cand e ora de papa a lu' bebe) chiar daca nu pastrezi lapticul...ci doar ca sa iti mentii lactatia. va fi totul bine...si cu siguranta iti va prinde si tie bine sa fii doar cu sotul...si restul nuntasilor.
CristinaGoji spune:
Neatza si de la noi. Cald, foarte foarte cald!!!
Saru'mana de Gecko!
Amandoi bebeii mei au dormit fara trezire pana la 6, asa ca mai astept vreo saptamana si, daca isi pastreaza obiceiul, ii mut pe amandoi in aceeasi camera si revin in patul matrimonial alaturi de sot Sper sa nu-i deochi
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria