Puiuti de Randunici 2008!! (45)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
clauclau spune:
Cristina, felicitari pentru somnul bebeilor pana la 6!
Si aici e tare cald, am inchis toate geamurile si am dat drumul la AC.Rebecca este in patut la ea doar in pampers si tipa la jucarii. S-a invatat sa stea acolo destul de bine. Dar numai la joaca, somnul nu a luat-o pana acum acolo. Doar noaptea somn in patut..., deocamdata.
La 10, papam 2 lingurite de suc de morcovi!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nicol_conte spune:
Neata si de la mine! Clau, Gecko, Cristina..
Noi ne pregatim sa dam o fuga pana la Sinaia, ne intoarcem diseara.Plecam fara pitica, ca altfel am fi ramas macar pana maine, dar nu am strans decat vreo 4 bibe de lapte..nu prea mai curge mult asa ,nu stiu de ce naiba..inainte mulgeam cam 120ml dintr-un foc si acum ma chinui cu tzaraita pana umplu un biberon. Important e ca deocamdata se satura dumneaei si asta conteaza..
Sa aveti o zi frumoasa si racoroasa!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Neata!
Ramo, NU la microunde, sa incalzeasca laptele la bain-marie. Acum culmea paranoiei este sa nu il agite prea mult in timpul incalzirii:
http://www.bflrc.com/ljs/breastfeeding/shakenot.htm
Am mai dat eu un link despre cum se pastreaza laptele muls:
http://www.kellymom.com/bf/pumping/milkstorage.html
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mimonix spune:
Neata la cafea!
Am inviat si eu si va multumesc din suflet pentru urari alaturi de liceeana mea care v-a citit si ea cu bucurie si mandrie! Repet ce v-am zis si la absolvire, sunt momente minunate care nu pot fi descrise usor in cuvinte, emotiile unui examen sunt infinit mai mari din perspectiva de parinte dar si bucuria e pe masura!Va doresc tuturor sa traiti din plin aceste emotii alaturi de puii vostri!
PE TOATA LUMEA fara exceptie!
Acum despre bebe:
Si Vladut are cojite in cap, si pe mine ma enerveaza si uneori ma "mananca" si le racai dar ele dispar doar odata cu varsta caci se pare ca pielea capului e sensibila din cauza alimentatiei...
Si Vladut executa intoarceri de pe burta pe spate (am vazut ca unii sunt precoce rau, se intorc deja de pe spate pe burta ), e tare scump.Dar el vrea sa se ridice in fundulet.Toata ziua "munceste" la asta, icneste si se incordeaza tot sa se ridice ca sa vada lumea mai bine.Iar sustinut de la subrat se sprijina pe varfuri si e atat de fericit, nevoie mare!Numai asa ar sta!
Avem de-acum o saptamana de suc de piersici si vad ca "merge" bine.Nicio modificare , nicio bolboroseala de stomac, nimic! Doamne ajuta!
Ieri s-a stricat AC din sufragerie si am facut sauna pe aici, abia pe seara au venit 2 baieti de la service si au mosmondit vreo doua ore ca sa gaseasca "buba".Pin'la urma se pare ca i-au dat de cap si acum merge!
Si tot ieri, omu' meu a pus benzina in masina mea in loc de motorina (va dati seama ce aiurit e, desi el nu se arata emotionat , se tine batos ) iar acum serveste micul dejun direct din rezervor ! Se chinuie sa extraga cu furtunul cei 50 l de amestec benzina+ motorina....sper sa nu treaca niciun fumator azi prin parcare
Revin cat pot de repede
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
underqueen spune:
neatza! cred ca am racit...ma ustura gatul rau de tot...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
clauclau spune:
Gata, am dovedit si noi suculetul de morcovi! Ce mai plescaie ea din gurita, se vede ca-i place...Acum face nani de voie!
Mimo, pup mamica mandra de Teodora cea desteapta. Uite ca am primit si eu ieri de la gradinita diploma lui Razvanel de absolvire a gradinitei cu poza lui unde e imbracat in roba de absolvent si e superb! mandra tare sunt si eu de el!
Maria, nasol cu raceala aia, ai grija!
POZE
POVESTEA NASTERII
mimonix spune:
Asaaaa
Sa vars aici sacul cu noutati, daca nu va suparati!
Am facut gafa gafelor si anume:pe vreme cand se potcovea puricele si eu l-am cunoscut pe umu' meu, avea el un tricou cu White Snake de care era f mandru.L-a purtat de l-a decolorat, apoi a dormit in el, apoi se gaurise de-a binelea si anul trecut m-am suparat eu si L-AM ARUNCAT! Ei bine, pe 8 iulie se duce cu Teo la concert ca vine White Snake in Ro si ce-mi zice? Mda! Sa cauti si tu tricoul meu cu white snake, ca eu cu ala vreau sa ma imbrac! A sosit in sfarsit vremea lui!Va vine sa credeti ce tata responsabil si cap de familie?
Alta veste e ca avem bilete de avion la buzunar, plecam pe 10 iulie la Buxelles. In Belgia vom sta undeva langa Anvers la prietena mea iar Teo cu taticul ei vor merge sa vada 2 zile Parisul si 2 zile Londra.Stim ca 2 zile sunt complet insuficiente pentru a vizita cele doua mari capitale, dar macar atat deocamdata!Ieri am avut o tentativa de schitare a itinerariului dar n-a iesit nimic.Eu as merge la Paris la fite, pe Champs Elysee (champagne, champignon, champs elysee ) , la Turnul Eifel, la Versaille. Ei vor la Disney Land , la muzeul stiintei si la mormantul lui Jim Morisson
Si ultima dar nu cea din urma, povestea cu bona.E vina mea probabil c-am vazut prea multe filme , dar eu tot astept sa apara Maria din Sunetul Muzicii ...sau that kind of nani anyway!Cand colo...Darth Vater! Mica, batrana, tunsa barbateste, ii bataia placa-n gura
A ramas ca o sun eu dupa 01 august cand venim din concediu, dar sper sa mai gasesc si alta varianta ca Vladut s-a pus pe-un plans spontan cand a zambit la el cu placa toata la vedere!
Gata si cu showul de azi....va urma!
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Clau, felicitari pentru absolvent!Dragul de el, se da militaria jos din pod!
Simoam vazut pozele Tu dar ce-i creste parul lui Sam, nu-mi vine a crede! Sau m-am uitat eu aiurea la poze mai vechi?
Tuchi, Naty, Kya, o fi bine la mare si la munte?
Stela, cand te mai hotarasti sa infrunti autoritatile romane sa bei inainte o cinzeaca si sa asculti neaparat Parazitii!Orice piesa e buna,parol!Imagineaza-ti ca tu le canti lor, mai ales la ghisheul ala de la etaj
Gecko, dar despre ce tigari si cercei in buric ne urezi tu acolo Bai vezi ca stricam prietenia
Roxana, petrecere frumoasa! Amirei sigur ii va placea baita pe caldurile astea!
Ariel, termina nene cu ofertele alea ca ma apuca un dor de litoral de nu mai pot! Pt mine asta e formula fericirii: soare+mare+ sezlong+ all inclusive O Doamne!
Pentru cine vroia ieftin si bun in Turcia (nu mai tin minte cine, sory) Noi am stat de doua ori si m-as mai duce de 1000 la hotel GRAND EFE la Kusadasi. Atentie sa nu confundati cu un alt EFE ca-s doua.Asta e de fapt in Oztal sau asa ceva, la 15 km de kusadasi.Din acest motiv e si mult mai ieftin decat altele cu tot atatea stele, ca nu poti sa iesi usor de acolo .Dar pt copii mici e super.E gen club, au program cu entretaineri zi si noapte, muzica, all inclusive, babruri, disco, scuba...tot ce vrei. Am stat 3 persoane 7 nopti, all inclusive cu 700 E.Dar ne-am dus cu masina! Si intr-adevar Aquaparc-ul de mare exceptie! Am inteles ca e al doilea ca marime din Europa, e super!
Olgutzanu-s mama asa constiincioasa cum reiese! Nu mai rade de mine ca pun pe tine! Si inca ma mai gandesc cum o sa te mulgi tu la servici, asta n-am mai auzit-o/vazut-o ever!
Si p-orma pui bibe in frigi la comun cu papica angajatilor???
Ai grija sa nu si-l puna careva in cafea!
poze
underqueen spune:
m-a sunat soacra ca vine sa ne scoata afara
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
clauclau spune:
Mai Mimo, dar haioasa mai esti cu mesajele tale "aromate". Tu sa nu pleci in concediu, pai cine mai distreaza crenguta, hm??? Lasa Franta si Belgia, ca e bine aci la Romanik in caldura si praf!!!
Il astept pe randunoi sa mergem la o shopinguiala, asta-mi place sa fac!! Si apropo, Rebe seamana cu mine ca am vazut ca nu comenteaza la cumparaturi, cat ma invart eu pe acolo sta cuminte, curioasa si mirata! E fata lu' mama!
POZE
POVESTEA NASTERII