Puiuti de Randunici 2008!! (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Simo,

Priveste partea pozitiva a paharului: tot uleiul ala o sa-i inmoaie bine cojitele si cand se trezeste poti sa mai scoti o transa.

Despre Mustela inconvenientul este legat de pret. Nu-s produse ieftine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata si eu cu mamiceala pe ziua de azi, cred...
Am fost afara cu Rebecca si m-am intalnit cu niste colege, a fost super, au alintat-o pe Rebe si ea a ras intruna! Am intrat in casa la ora de baita asa ca am bagat-o imediat la spalat, apoi papica si acum am pus-o la somnic in leganut.

Amira, sa aveti maine un botez asa cum ti-l doresti!

Merg sa mananc si eu ceva ca lesin de foame...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Vad ca nu mai e nimeni pe crenguta!

Plec si eu la culcare.
Noapte buna.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Clau,sunt eu!dar ma duc la nani
Vedeti ca se adevereste ce am zis:Daca Buricul crengutei e plecat,liniste totala

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici...
si puiul meu are cateva cojici in frunte dar le las ca poate dispar ele...si eu cand le-am vazut la fel am crezut ca nu l-am clatit bine dar nu ca ele tot apar...
mamicile am si eu o problema daca puteti sa-mi dati un sfat sa-mi ziceti ce ati face voi in locul meu...
sambata viitoare 5iulie suntem nasi la Bucuresti si nu stiu ce sa fac sa-l iau pe andrei cu mine sau sa-l las acasa cu mama si cu soacra...daca il iau cu mine o sa-l las la sora mea si o sa fac ture intre nunta si andrei ca sa-i dau papica...dar imi e groaza de drumul Bals-Bucuresti 250km prin caldura cu puiul plus ca trebuie sa venim de vineri seara...trambalare cu puiul schiombat iar program etc...
daca il las acasa m-am gandit sa ma mulg si sa bag la congelator...ziceam sa incep de miercuri-joi ca sa strang vreo 10 biberoane sa aiba copilu'ca e vorba de apox 30 ore in care o sa fie fara mami langa el...off imi e asa de greu sa ma decid ce sa fac...oare laptele congelat o fi bun...ca parca nu as vrea sa-i dau lapte praf ca nu stiu cum reactioneaza si plus ca daca apoi nu-mi mai bea lapticul meu ...
va rog dati-mi un sfat...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

sotiorul zice sa-l lasam acasa ca-i pare rau de el sa-l luam prin caldura,sa-i schimbam programul...asa daca sta acasa nu se modifica nimic doar ca nu sunt eu langa el si ca ii dau lapte congelat bineinteles cald...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ramo daca te hotarasti sa-l lasi acasa eu zic sa te apuci de acum de mostrans biberoane cu lapticul tau ca nu e chiar asa usor! si fii sigura ca e mai bun lapticul tau decat formula! daca ai incredere ca o sa fie totul bine daca il lasi cu mama si cu soacra lasa-l acasa! daca nu luati-l cu voi! macar asa o sa stii sigur ca e bine! daca aveti AC in masina atunci merge sa-l luati 250 km nu e asa mult! eu am mers 600 km cu pitik mea cand avea 1 luna si 1 sapt!

gata ma bag la nani sa nu imi expun maine frumusetze de cearcane!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

da amira avem AC dar in masina o sa mai fie si socru si soacra asta in cazul in care il iau pe andrei cu noi....daca il las acasa soacra ramane cu el si cu mama ....nu stiu sincer ...incredere am mai ales in mama dar ma gandesc ca daca se intampla ceva nnu stiu si e nevoie de mine ce ma fac ca eu sunt la 250km...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ramo eu tot timpul am cate 2-3 bibe in congelator ca niciodata nu se stie cand se iveste sa plec.E foarte bun laptele din congelator, cred ca a baut litri intregi pana acum pitica si nici la tzitzi nu a facut vreodata figuri.Cand ajung acasa abia astepta sa ma inhate.

E intr-adevar o decizie greu de luat,sper sa iei decizia cea mai buna pt puiutul tau.

Roxana increstinare frumoasa maine!Asteptam pozici!

Naty distractie placuta!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

nicol tu congelezi laptele direct in biberon sau in altceva si apoi cand il desgheti il pui in biberon...biberoanele nu patesc nimic adica sa se sparga eu stiu...intreb ca nu stiu...

Mergi la inceput