Rahova sau apropiere (45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

buna fetelor

eu sunt un car de nervi. Am fost azi la banca sa platesc niste facturi, pe firma, cu op. M-am dus la sucursala de la Sebastian, cu copilul dupa mine. Nu am putut pentru ca virgula contul nu este deschis la ei, ci in alta parte. M-am umplut de nervi.
Cereti specimenul de semnatura prin e-mail si vi-l trimite si asa puteti primi op-ul meu. Nu se poate.
Trimiteti op-ul cu un curier la sucursala unde am deschis eu contul, daca nu puteti procesa aici. Nici asa nu se poate.
Astea doua fiind variante pe care mi le-a dat directoarea sucursalei unde am deschis eu contul.
Banca lui peste prajit!!!!
Deja se facuse tarziu, copilului ii era foame, somn,asa ca nu am mai reusit sa fac nimic azi. Dar luni de dimineata va trebui sa imi iau copilul in spinare si ma duc la sucursala unde am deschis contul...adica tocmai la mama zmeilor.
Stau eu si ma intreb: daca sunt plecata cu treaba in tara, la Cluj de exemplu, si apare o urgenta si trebuie sa fac o plata...ce fac? Trag o fuga mica pana in Bucuresti, fac plata, si ma intorc la Cluj sa continui ce incepusem????

Ma scuzati fetelor ca m-am descarcat aici dar nu mai puteam!

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

salut,
Alina,lasa ca asa e la noi,stai calma
eu am deschis un cont,de fapt am luat un card simplu ,nu de credit de la ING si de vreo 3 ani nu mai stiam nimic de el...banuiam si eu ca un om normal ca daca nu mai zici nimic ti-l inchide...da' de unde?!
ala mergea mai departe si uita cum am constatat ca am de dat vreo 1,2 mil(bani vechi) asa de pomana....
si am aflat asta intamplator ca am cerut sa mi se vireze salariul acolo...altfel daca aflam peste 100 de ani sa vezi cate mii de euro aveam de dat...te pomesnest ca ma trezeam si infractoare
cica era treaba mea sa-l inchid,nu a lor sa ma anunte....da' de asta zic,traim in romania...asa ca...

in alta ordine de idei zilele astea am fost fff suparata...
Mihnea avea de vreo 3 ani genunchii uscati si pe la coate....
am fost cu el la dermatolog atunci si mi-a spus ca are doar pielea uscata,mi-a dat o crema de vreo 800 de mii sa-l ung si cica gata...
numai ca lui nu-i prea trecea,asa ca l-a dus bunica-sa ala alt dermatolog in pitesti si cica ar avea psoriazis...nu se stie sigur dar e posibil...
nu e contagios...daca s-a declansat e posibil sa fie de la stres(asta cu gradi sigur a fos un stres pt el..acum si scoala)....
pot fi dezechilibre la ficat,bila,rinichi...urmeaza sa facem analize...
sunt atata de suparata ca daca e asa o sa tina toata viata un fel de regim,dar cum sa ma inteleg eu cu el ca nu are voie cioclata,pizza,cipsuri,etc,etc?!
in fine,lui nu-i e rau,nu are mai nimic,doar ca i se usuca si i se crapa pielea la genunchi(asta daca nu-i dau cu o crema hidratanta)...
sper din suflet sa trecem cu bine si de asta...
va pup si sa aveti un we frumos...
PS simi,Mihnea nu e in Bucuresti...e la sanatoriu adica la bunica-sa...macar in vacanta sa manace si el corect,ca la scoala sta nemancat sa tina cura de slabire

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hi hi ce dragutza e ale
si ruxi mai gaseste cate o chestie de cand era ea mica si se straduieste sa si-o puna... si zice mami asta a cui e???
ai fost la printesa mica Sara?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu am iesit afara pt ca plimbarea de dimineata mi-a adus un cadou nedorit. Eu fac niste bube/pete pe picioare vara, de la caldura, care ma ustura de mor si arata naspa. Daca ieseam si acum se faceau naspa de tot si nu mi-e de alta dar maine trebuie sa ma epilez. Si l-am rugat deci pe T sa iasa cu Ale, nu stiu daca s-au dus in parc si se intalnesc... Cred ca ma injura Oana....

Mergi la inceput

Ce ciudat...cand am scris mesajul dinainte nu am vazut postarile vostra...Alinutza si vio...
Alinutza...nu-ti face nervi inutibi...stiu ca nu se poate...dar din pacate nu rezolvam nimik ba dimpotriva...tot noi tragem si sistemul nu se schimba...
vio... of...poate ar trebui sa mai asculti o parere...poate nu e chiar psoriazis...cine stie ce-i cu descoamarile alea...si mai ales cat de bun e dr de la pitesti...
si alex a avut la un moment dat si dr ne-a spus ca-i alergie...ne-a dat un tratament cu sirop antialergic, si o crema saracul el avea si pe palme...si crema era galbena si nu mai iesea...si zicea ca or sa rada copii de el la gradi...da nu vedea nimeni acum multumesc lui Dumnezeu nu i-a mai aparut de 2 ani cred...
cris imi pare tare rau...da-te cu pudra de talc daca le faci de la caldura, transpiratie...
eu azi am fost la sedinta la scoala la alexm din nou mi l=au laudat de mi l-au zapacit(crestea inima in mine) caietul lui este dat de ex..la anul I , ca are un super vocabular pentru un strain ca raspunde mereu, ca e atent...etc...(ceea ce nu prea e acelasi comportament cu cel pe care-l are alex acasa) unde il strig de 10 ori ca sa-mi raspunda o data, nu e atent, acolo cica=i ordonat acasa ma rog de el sa-si puna o jucarie la loc...de-mi vine rau ...da ma rog...ce sa zic...bine ca e atent la scoala...ce pretentie sa mai am, nu?
de maine intra si el 2 sapt in vacanta de iarna...pe 23 incepem din nou...
tusea nu ne lasa in pace...ruxi tot behaie...mai mult dimineata cand se trezeste...si eu sunt ragusita...deci suntem toti luati
va pup pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Monica,felicitari pt Alex!!!
stiam eu ca e baiat destept,da' cum se face ca desi e tot geaman el e atent si Mihnea nu?!
asta e argintul viu...e numai o joaca...e atat de agitat ..de asta i-o fi iesit si nenorocirile alea...
oricum,ce sa mai zic, a luat el premiul I!?
acum cine stie,de la anu' se mai schimba si sa vezi ce copil serios se face...sanatos sa fie,ca de restul ne descurcam...
daca aveti asa probleme cu racelile,hai la noi la caldurile astea de te lesina..glumeam...inumizare cat mai multa,stii tu...cu lamaie
cris,are dreptate monica da cu pudra de talc...
eu stau in aere conditionate si nu mai transpirda' zau,ma termina zapuseala asta...si cand ma gandesc ca mai avem de tras 2 luni ma apuca groaza
da' asta e...nu putem sa ne mutam toti din tara asta

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

multmim vio...ei...sunt convinsa ca in ro nu o sa mai fie tot atatea laude ca aici...aici sunt mai indulgenti cu astia mici...si pana la urma...bine fac...

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

nu e de dat cu pudra...nu stiu cum sa le explic bine ca si dr mi-a zis ca nu a vazut asa ceva. Sunt sub piele, nu pe afara. Se ridica ca niste pete in relief, dar sub piele. Ustura pt ca se intinde pielea. Ma dau cu crema pt a inmuia putin. Cu pudra n-am ce face ca nu-s externe... Asa fac de cand eram mica, cum merg vara pe afara cum fac astea... E tare aiurea. Cica sa ma feresc de caldura, de praf si transpiratie. A, si sa nu am pic de plastic pe mine.
Si pe mine ma ingrozesc cele 2 luni ce urmeaza.

Mergi la inceput

buna fetelor,
ce faceti, pe unde sunteti?
noi am fost la peste ieri a fost tare fain, eu m-am odihnit, am stat numai in hamac, alex si tati au prins peste, ruxi s-a jucat si ea cu o unditzica pe=acolo...
acum ne pregatim d eun gratarel sic red ca mergem si la zoo...
va pup pe toate sa aveti o Duminica faina

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna!
Vio, sper sa nu fie ce zicea dermatologul acela. Mai mergeti si la altul.
Cris, sa treaca bubele.
Mire, mi-a zis mama ca v-ati intalnit pe la magazine.
Monica, ati papat peste? Sa va fie de bine distractia.

Simona, eu cu tine am o treaba. Voi la ce gradi sunteti? Alexandra Kids? Cea de pe Petre Ispirescu? Poti sa-mi dai detailii despre gradinita? Io de ametita si gravida ce sunt (imi gasesc scuze, cand de fapt e impardonabil), nu mi-am inscris copilul la nici o gradi de stat. Asa ca acum caut una particulara unde sa-l dau din septembrie pana in decembrie (ca apoi nasc si nu vreau virusi la nou-nascut), program scurt. Daca gradi la care sunteti voi e cea de aproape de mine, ma intereseaza orice detaliu, inclusiv preturi. Astept cu nerabdare raspunsul tau.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200513+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput