Rahova sau apropiere (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate sa aveti o saptamana minunata

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ce faceti fetelor? V-a toropit caldura?

Cris ai incercat cu Fenistil Gel? E bun pentru picaturi de insecte, pentru prurit cauzat de orice, pentru arsuri solare si pentru iritatiile provocate de expunerea la soare si caldura.
Monica mai mai mai dar ce frumos va mai distrati voi!!!! Si felicitari pentru Alex!
Vio brrrrr, psoriazis!!Sper sa nu fie!! Sa stii ca nu i-ar strica un pic de regim alimentar, macar o perioada sa vezi cum reactioneaza pielea lui la el. Ai incercat sa il dai cu crema pentru piele atopica? S-ar putea sa il ajute. Sunt mai multe creme de acest gen pe piata si, cel putin in cazul unui copil atopic, trebuie sa le incerci mai multe ca sa o gasesti pe cea care i se potriveste cel mai bine. Piciul meu a avut un episod de dermatita atopica cand avea cateva luni, am incercat Mustela Stelatopia, Avene Trixera si acum suntem la A-derma Exomega care i-a facut cel mai bine.

Noi am rezolvat cu aerul conditionat. Gata, de sambata dupa amiaza avem racorica in casa. E asa de bineeeeee

Pup fetele si copilutii
Sa aveti o saptamana usoara

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Alinutza, sa stapaniti sanatosi AC-ul
si multumim de urari...
noi azi am fost la cumparat de lucrushoare pentru pitici si la mc...bineinteles ca tot nemultumiti au plecat de-acolo
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Monica intrebare: un avocado care nu este prea copt il pun in apa fiarta curatat sau necuratat de coaja? Si cam cat sa il las?
Nu prea ma pricep sa aleg un avocado copt si mai nimeresc si mai putin copt si e miezul ala tare si nu pot sa il pasez.

Mercic

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Alinutza, eu il las intr-o hartie(fie ea si de ziar) il infashor in ea si il mai las 1-2 zile...depinde, il mai controlezi sa vezi daca s-a copt...
varianta cu fiert nu am incercat-o niciodata...eu il pap numai salata

Am intrat sa va zic ca am vazut poze cu micutza Sara si Mariuta si andreap nashica...ehe heee...
uite va pun si voua pe cele cu Sara si Maria

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozele cu cele doua printese.Aaaaaaaaahhhhhhhhhh [alacareofteazasiviseazacuochiideschisi]

Monica eu vazusem la tine la reteta de Avocado umplut ca ziceai ceva de pus in apa fiarta cateva minute, de asta am intrebat. Am retinut pontul cu hartia.

Fug la somn. Noapte buna

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

aaa...da...am facut o data asa...acum imi aduc aminte...la retete de post, este reteta de Avocado umplut cu legume...da..da...
sunt dusa...e clar...scuze Alinutza...
curatzat de coaja si fara sambure l-am pus la fiert

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am trecut sa va salut ca multe noutati nu avem. Sambata am fost cu pitica la strand, pentru ea a fost prima data cand a mers la strand. I-a placut enorm de mult, nu se mai dadea dusa. Sper sa se imbunatateasca vremea in week-end sa putem merge din nou. Acum momentan ploua, e innorat si racoare.
Vio, imi pare rau de Mihnea dar poate ca totusi nu e psoriazis.
Alina, ai dreptate sa fi suparata pe astia cu banca, dar totusi nu rezolvi nimic, din pacate. Mult succes sa rezolvi treburile.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

fetelor multumesc pt gandurile bune!
sper sa fie totul bine oricare ar fi diacnosticul....in fond sunt atatea rele pe lume!poate pe noi ne ocoleste
lexi,ce bine ca e racoare aici mori de cald..e canicula...cum mai e Mariuca?tota sa nabadaioasa?
Alina,incercam si regim...adica fara ciocolata,cipsuri si din astea...bunica-sa ii da ca dulce fructe,nu stiu cum face de-l convinge sa manance da'mananca...
si e mai bine....poate si pt faptul ca nu mai e stresat cu scoala si cu programul.....cu lectiile cu bucurestiul asta ingrozitor...
cat despre creme intai sa vedem ce mai spun medicii ca cica si sa incerci toate cremele nu e bine ca dai in altele...
tb sa descoperim mai intai care e problema,cauza,etc...
andreea,ce ai facut cu gradinita?
aici la alexandra'k e destul de dragut,dar si f scump...mult mai scump decat la cea de stat(unde platesti masa si ce-o mai fi)...
cum mai stai cu burtica?
monica,cum e in vacanta? va plimbati bag sama ca nu prea ai mai scris...imi e tare dor de voi,abia astept sa vina iarna ...de Mihnea nu mai spun ca mereu ma intreaba cand vine Alex...
Vickye in vacanta? ca parca am vazut-o pe mess
criss,ti-au mai trecut chestiile alea?ce face puiutza? ...am vazut pozele,ma ce mare si frumoasa s-a facut!
mai e Mire..parca ea e in vacanta?!
oricum pupici la toate va trimit...
eu n-am reusit sa vad printesa Sara...nu se deschid pozele....
daca aveam o fetita tot la sara ma gandeam,da' n-a fost sa fie

si noi ne-am luat AC,maine ma suna astia sa-mi spuna cand vin joi(ca la prosti!)....
dar sa vina odata ca nu mai pot,imi dau demisia

altfel mor de plictiseala....ma gadesc sa fac si eu scoala de soferi...da' daca s-ar face singura ar fi bine ca mie mi-e o leneeee
in fine,vara asta tot trebuie....

inca o data ,cu drag

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

buna fetelor,
vio..imi place cand esti pe=aici cu chef de vorba si te astept mai des...
da...noi ne-am plimbarit ceva azi...prin parc, nu f departe de casa, am facut ceva cumapraturi de papica...si acum am culcat pitica...(alex e amre si e in vacantza) asta e sloganul lui si nu doarme la pranz ca deh...nu e obosit
miemi-amai trecut ragusheala, acum este sotul meu la rand...astia mici amandoi au muci...ruxi mai tuseste dar putin...doar inainte de trezire dimineata...in rest...nimik nou...
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput