Rahova sau apropiere (45)
Raspunsuri - Pagina 9
andre_ea spune:
quote:
citat din mesajul lui violeta69
andreea,ce ai facut cu gradinita?
aici la alexandra'k e destul de dragut,dar si f scump...mult mai scump decat la cea de stat(unde platesti masa si ce-o mai fi)...
cum mai stai cu burtica?
Stiu ca e scump. Dar daca sunt ametita, na, platesc. Oricum vreau sa-l dau program scurt si asta e mai putin, in jur de 5mil. Plus ca nu-l dau decat pana in decembrie.
Burtica e ok. Am facut dublul test si a iesit bine.
Am vazut poze cu Sara. E o grasunica dulce. Si Oana a fost o nasa superba! Nu stiu cum a rezistat o noapte intreaga.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200513+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
monica-elizabet spune:
buna fetelor, va pe toate
andre-ea ti-as fi zis sa incerci la 72 dar acolo nu au grupa mica...acolo sigur ti l-ar fi primit mai ales ca nu vrei pentru tot anul...dar ideea e sa aibe varsta...
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
andre_ea spune:
Haideti sa va arat poza unui baiat frumos .
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200513+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Alinutzaa spune:
Buna seara
Andreea ptiu ptiu sa nu ti-l deochi. Chiar ca e baiat frumos!!!! Sa iti traiasca Delu'
Eu am fost astazi la Dr.Spataru cu piciul meu, si cu morcovul aferent bineinteles, ca va aduceti aminte ca a intrat acum ceva vreme si nu a mai iesit de atunci. M-a linistit. Piciul meu este ok, nu are nimic anormal.
Si am fost si la doctorita lui care i-a facut astazi prima doza de Vitamina D3 injectabil - ca intre timp am reusit sa fac rost. A ramas sa ne vedem intr-o luna pentru doza urmatoare.
Tot atunci o sa ii fac si vaccinul de 1 an si dna doctor mi-a zis si de ROR, sa i-l facem si pe asta tot atunci. Dar eu nu sunt deloc convinsa ca vreau sa ii fac ROR-ul. Voi l-ati facut copilutilor?
Pup fetele si copilutii
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
monica-elizabet spune:
"ganditorul" mic frumos si ochios
Alinutza, ma bucur tare mult ca totul este ok... sa fiti sanatosi
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
preda_vicky spune:
sa dau o si buna dimineata! Da, Vio, ai ghicit, sunt in concediu. E tare bine acasa! lui Mihnea si multa sanatate, Doamne ajuta sa nu fie nimic grav.
Monica, si pentru voi toti.
Noi mergem aproape zilnic in parcul Sebastian, am vazut-o de la distanta pe micuta Sara si Maria, sunt 2 frumoase, iar mamica lor arata super-bine pt. o proaspata mamica. N-am apucat sa vb cu ea, ca eram in viteza, cu Dani pe role, pana sa realizez ca e ea, deja se volatilizase printre alei cu carutul.
Sotul sambata are licenta, invata de zor, iar marti plecam la mare!
Va cu drag, sa aveti o zi minunata!
http://community.webshots.com/user/viki39
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
vicky, ma bucur ca esti in vacantza, data viitoare cand le mai vezi pe andreap si fete sa le pupi si din partea mea...
bafta sotului si apoi spor la pregatiri si distractie placuta la mare
la noi e frig...zau,,,imi curge nasul, sunt racita, ragusita...stau infofolita cu aeroterma...desi grade nu-s prea putine dar deh...ne-am obisnuit cu muuuulte grade
azi am fost astazi la control cu ruxi dupa 2 luni de la descoperirea astmului, a intors-o pe toate partile a spus ca este totul ok...doar racita cobza si astmul se pare ca nu a mai aparut pana acum si Doamne ajuta sa nu mai vina pe la noi continuam tratamentul si speram sa fie bine...si sa scapam toti de raceala asta mai repede...
in rest...nimik nou...ne plimbarim doar la pranz prin parc mai departe langa lac...iar seara intr-un parculet cat mai ferit si mai aproape ca-i taaare frig
va pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
violeta69 spune:
monica ,ma bucur ca Ruxi e bine...sa dea DD sa nu mai aiba probleme niciodata!
am pus si noi AC,asa ca acum stam bine cu caldura...sau cu racoareasper ca de la asta sa nu dam banii pe medicamente
Vicky,bafta sotului la licenta!
si vacanta frumoasa...
va
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor,
vaaai Andre_ea ce frumos e Tudor! E supoerba poza, zau! Si e clar baiatul mamei.
Eu abia astept weekend-ul, am in plan cumparaturi, mai ales sa-i fac garderoba de iarna Mariei, si, daca va tine vremea cu noi, vom merge si pe la strand.
Monica, la voi acum e iarna, nu?
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?