Rahova sau apropiere (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
Da lexi, e "iarna" nu este f frig dar parca asta care e mi-a intrat in oase si nu-mi mai iese toata lumea e racita...muci, tuse...nu mai vreau mai este cam o luna si vine din nou vremea buna...
va pe toate sa aveti un sfarsit de saptamana minunat

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna fetelor

Monica sper sa scapati repede de tuse si mucisori si raceala. Bine macar ca Lexi a scapat de amenintarea astmului si ca totul este ok.
Lexi spor la cumparaturi si distractie placuta
Vio sa stapaniti sanatosi AC-ul. Si aveti grija sa nu va imbolnaviti de la el.
Vicky bafta multa sotului maine. Spor la facut bagaje si concediu placut iti zic de pe acum.

O sa mergem si noi nitel la mare, cateva zile. La marea noastra cea neagra anul asta ca cu copil asa mic nu prea am cum sa plec departe. La anul speram sa reusim sa plecam toti trei la mare straina. Mai e pana atunci, deocamdata eu caut de zor cazare la mare.

Sa aveti un weekend placut
Pup fetele si copilutii

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Alinutza multumim
spor la gasit "gazda" la mare

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

neata' Rahova

sa aveti un we fain
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Fetelor, fac cinste!cu o , cu si !
A luat sotul licenta, cu 8.20!
Gata, putem pleca linistiti marti !

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

bravo vicky...felicitari sotului tau...distractie palcuta la mare pe toti

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Monica, sanatate multa!
Vicky, felicitari sotului! Si distractie placuta la mare!
Alinutzaa, si voua distractie placuta!

Noi l-am dus aseara pe Tudor la tara cu bunica. Ascultand de trend-ul care spune sa nu pleci pe furis, i-am zis copilului ca plecam si ca ne intoarcem repede. Mai pe ce plans s-a pus, ca nu-l mai putea tine buni in brate la cat urla si se zbatea. Cand a intors sotul masina, l-am auzit urland: "au plecat fara mine". Doamne, mi s-a oprit inima in loc. Noi mereu il asiguram, cand are el cate o temere din asta, ca nu plecam fara el. Si acum am plecat.
Nici nu mai sunt sigura ca am facut bine ca l-am lasat la tara. Pana la urma la varsta asta n-au notiunea de vacanta. Si nu-s asa convinsa ca ii e mai bine acolo (cu tot aerul si fructele proaspete si faptul ca sta tot timpul afara), daca e fara noi cand el e obisnuit sa fim mereu impreuna. Offff, sunt tare amarata!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200513+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

buna fetelor,
of andre-ea, te cred ca suferi si tu si tudorelul dar din cate stiu eu el sta cu bunica...adica-i obisnuit cu dansa, nu? sunt convinsa ca o sa se acomodeze si o sa-i placa mult de tot iar tu o sa te linistesti si o sa te odihnesti
eu azi am facut-o lata...va dau copy la ce am scris la casnicute

azi era sa scapati de mine
am fost la parcul de distractii cu astia mici, toate bune si frumoase pana cu 5 min inainte sa plecam cand ruxi a vrut sa se "dea" in niste umbrelutze care se invarteau super repede si cand erau sus cand jos(era prea mica sa se dea singura sau doar cu alex asa ca am insotit-o eu) ...ea n-a avut nimik...multumesc lui Dumnezeu ...dar eu zau nici acum nu mi-am revenit.nu apucasem sa mananc nimik doar bausem o cafea si de la atata invarteala si nemancare m-a apucat o ameteala, o stare voma...imi scazuse tensiunea rau de tot...abia, abia mi-am revenit...am jurat ca nu ma mai urc in invartitori din astea in viatza mea
sotul meu se si speriase cand m-a vazut ce fatza am am intrat repede in primul mc, am luat o cafea am bagat doua pliculete de zahar asa in gura sa-mi revin apoi am mancat ceva...si mi-am revenit cat de cat...dar nu va zic cum se uita lumea la mine..cred ca dadeam ochii peste cap ca aia drogati
eu nu cred ca pot sa stau nemancata...asta e figura...nici cand eram gravida...n-am avut nimik...doar ca daca nu mancam cateva ore lesinam
asta sa-mi fie invataturade minte...sa nu mai plec asa pe strada...ca altfel...scapati de mine

va pe toate
sa aveti o saptamana minunata

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Andre_ea, te cred ca-ti este greu stiind ca l-ai lasat pe Tudor plangand. Dar sa stii ca pana la urma se ia cu joaca si uita. Nepotelul nostru a fost lasat cu soacra-mea tot cam la aceeasi varsta si tot asa, urlaaaa...Indiferent daca ai lui plecau pe furis sau nu. Dar pana la urma se lua cu joaca si uita. Sunt convinsa ca Tudor se va simti foarte bine la bunica.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna!
Da, Tudor sta cu buni. Dar mi-a fost foarte greu. Si cum spuneam, nu-s convinsa ca e atat de binevenita vacanta asta, ca pricepe ceva din ea. Am vorbit de 2 ori ieri cu el la telefon si ma tot intreba daca vin. "Acum"? Buni zice ca vrea sa mearga peste tot numai cu ea. Nu mai cunoaste casa si nu merge singur nicaieri. E cam sperios baiatul meu.
Anul trecut, l-am dus la tara cand invatam pentru licenta si mi-a prins tare bine pauza de bb . Bine, atunci stateam si non-stop cu el. Am crezut ca si anul asta o sa ma simt bine cateva zile fara el, mai ales ca inca mai am greturi seara si sunt obosita. Aiurea. Stateam ieri si eu si sotul si ni se parea casa goala rau. Offf, o sa treaca greu perioada asta.

Monica, auch! Ai grija, iubita! Nu mai pleca dimineata de acasa fara sa mananci putin.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200514+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput