* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (55)
Raspunsuri - Pagina 4
mariana_1976 spune:
dragi mamici de ghoicei si ghiocele,
am placerea sa va anunt nasterea celei de-a treia fetite in familia noastra, ieri la ora 21.24 a suediei.se va numi mena si a avut apgar 9/9, 3170g si 50cm.
ea este bine, dar eu nu fiindca am primit anestezie rahi (desi cerusem epidurala clar) de-abia la dilatatie 6-7 si la citeva ore a inceput o cefalee ingrozitoare, nu pot sa o descriu, e absolut crunta.
in pozitie orizontala n-am nimic, dar daca ridic capul la 5 grade devine crima si pedeapsa.am primit panadol 1000mg si dupa 6 ore m-a durut mai putin.motivul este o gaurica in membrana pe unde se scurge lichid rahidian.astia zic ca se mai intimpla.da, la 2 persoane din 100!
sotul meu crede ca a aparut din cauza ca anestezista a incercat sa ma intepe de 4 ori si abia a cincea oara a reusit.eu cind am vazut ca a doua oara nu a reusit am implorat-o sa se opreasca si sa ma lase fara anestezie.ea nu m-a ascultat si a continuat...sunt foarte dezamagita de treaba asta...
cel mai dezamagitor este ca astia asteapta 3 zile ca poate situatia se rezolva de la sine.nu stiu cum o sa rezist asa 3 zile, durerea asta invalidizeaza, ca nu pot sa tii capul ridicat de nasol ce doare.am mers la wc cocosata ca observ ca un pic ajuta sa tin capul cit mai aplecat posibil...ce sa mai zic, e foarte foarte neplacut,imi vine sa le bat pe asistente care saracele sunt dragute, dar mereu imi spun ca politica spitalului nu permite sa-mi faca nimic daca nu trec 3 zile...
acum va scriu de la orizontala bine ca nu vedeti ce pozitie am...
bebelusa a dormit cu mine in pat fiindca evit sa ma ridic de durere...
daca dati cautare pe google cu spinal headache cred ca veti gasi informatii despre problema mea.
va multumesc inca o data tuturor pentru galerie si sper ca nimeni dintre voi sa nu pateasca ca mine cind veti mai naste.
Mariana
39+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
ANDREEA GEORGIANA spune:
MENA,
bine ai venit pe lume!!! Sa fii sanatoasa si plina de noroc si sa te ocroteasca toti ingerasii din lume! Mariana
insanatosire grabnica ! Multi
pentru voi si, mai ales pt. cea mai curajoasa mamica!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
elvie spune:
Felicitari Mariana si un calduros Bun venit pe lume fetitei tale Mena.
Sper sa dispara durerea ingrozitoare de cap de care vb. si refacere rapida.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
elvie spune:
Mariana am citit despre spinal headache,este rara mai iar durerea este cumplita,ce ghinion ca sa intamplat tocmai la tine,Aici nu te lasa cu durerea trei zile ,cica se trateaza imediat daca iti extrage putin sange din acelasi loc sau de langa locul unde a fost facuta anestezia ,apoi sangele este reintrodus in intepatura locului de unde a avut loc scurgerea de lichid spinal si gata cu durerea.
Acum te-ar ajuta mult sa eviti sa stai cu capul ridicat , sa consumi multe lichide si cafea sau produse ce contin cofeina.
Eu as fi insistat sa-mi faca ceva rapid altfel sa vezi ce dureri de cap face-am la toti![]()
Insanatosire grabnica

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
Delia21 spune:
BUN VENIT pe lume MENA! Felicitari pentru cea de-a 3 fetita mami MARIANA!Refacere rapida si sa te bucuri de comorile tale toata viata!
Qamar spune:
welcome, Mena!!!
felicitari, Mariana!
si refacere rapida!
sper sa iti revii la forma maxima cat mai repede si mai usor
ne gandim la voi!
mihaser spune:
Salut!
Mariana felicitari pentru fetita si refacere rapida! Bebelina Mena bun venit pe lume si sa ai parte numai de bucurii! 
vai ce rau imi pare ca ti-a gresit anestezia...Ce idioata sa te intepe de 5 ori, mai ales daca i-ai spus sa se opreasca! Eu cred ca urlam la ea de nervi...nu inteleg de ce a tinut neaparat sa te intepe?! Aici era problema de atentii, dar acolo??

Multa sanatate iti doresc si sa treaca repede durerile de cap! 
Fetele va pup!
ciuf spune:
Mariana, bun venit fetitei Mena! Ii dorim o crestere frumoasa si sanatoasa.
Iar tie iti doresc refacere usoara, sa se gaseasca un tratament pentru durerile tale crunte de cap si cat mai multe nopti linistite.
PS. Numele imi place la nebunie.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
nshiro spune:
Mariana FELICITARI! Sa-ti traiasca printesa si sa-ti aduca numai bucurii. Sa creasca mare sanatoasa si frumoasa! Sper din tot sufletul sa scapi de durerea de cap... Nu-mi pot imagina ca te lasa asa fara calmante.... Ufff! Ai ales un nume deosebit si foarte frumos!
Catrinel_17 spune:
MARIANA, felicitari!!!!! Mena - ce nume frumos! sa fie sanatoasa si norocoasa, si sa fiti fericiti impreuna!!! 
ce cosmar cu durerea de cap, nu pot sa cred!!!! tin pumnii sa treaca repede de tot!
DELIA, nu, a trecut dupa 36 de ore de dureri crancene si dat cu crema cu antibiotic. A fost cumplit, dar corneea s-a refacut! am avut noroc cu carul.