* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (55)
Raspunsuri - Pagina 5
ciuf spune:
Catrinel, mai al naiba ghinion a patit sotul tau. Acum am citit si eu. Ma bucur ca s-a vindecat corneea si nu a ramas cu nici o sechela, nu? Cand plecati in vacanta? Noi inca nu stim exact ac totul depinde de plecarea sotului in Germania.
Azi ii dadui lui liber sa se duca sa urce de nebun un munte: Pikes Peak - 4302 m. Se mai duce cu un cuplu cu care ne-am vizitat ieri. Si-au facut planuri, ce sa isi ia la ei de mancare (traiasca Power barurile), cati l de apa sa care, dar nici prea multa greutate ca se simte la urcat. Am inteles ca la intoarcere vor apela la "ia-ma nene" ca altfel ar dura toata ziua, stiam ca urcatul si coboratul ar lua vreo 12 ore. Nebunie curata. Iar eu cum niciodata nu ii spun nu, il lasai sa isi faca damblaua. Stiu ca ziua de azi e dusa, va venii acasa terminat de oboseala.
Cica maine am eu liber. Dar eu unde sa ma duc? Ce sa fac ca sa fiu plecata toata ziua de acasa?
Luni e ziua sotului. Implineste 35 de ani si isi sarbatoreste ziua in avion
. Pleaca intr-o delegatie. Eu am hotarat sa ii cumpar un after shave ca el nu suporta apa de cologne, am scos niste poze pe hartie si am luat doua rame sa pun pozele. Dupa ce ca umblai ca bezmetica prin vreo 4 magazine, cu "urlatoarele/agitatoarele" dupa mine, cand ajunsei acasa realizai ca tipa de la Mall imi dadu eau de cologne, nicidecum after shave. Si sunt un car de draci. Cum naiba sa ma mai trambalez iar cu copiii dupa mine sa dau inapoi parfumul si sa incep iar vanatoarea de mirosuri. Credeti-ma ca imi flutura tanti aia sub nas zeci de parfumuri de nu mai stiam de capul meu. Ba copiii ma mai bateau si ei la cap sa miroase si ei. Si da cafea, da miros, iar baga nasul in cafea, iar parfum.
Acum imi luai o otrava de baut (Cola) cat dorm copiii, ca nu cumva sa imi ceara si ei
. Mi s-a dus faima de produse naturale
. Ah, prietenii la care am fost ieri si care au o casa superba (v-am mai spus eu despre ei, au si lift in casa) tocmai ce s-au intors din Peru. Iar acolo, la fiecare masa li se dadea ceai de coca sau sa mestece frunze de coca. Fain, nu?
Hai ca fug. Mai accelerati si voi ritmul oleaca ca e de-a dreptul blegos. Noroc ca nascu Mariana.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Catrinel_17 spune:
CIIF, nu, nu a ramas cu sechele, a fost miercuri la control. sa bat in lemn. pe bune ca a fost cumplit, saracul... iti dai seama, rana in ochi, ii dadeau tot timpul lacrimile, alea sunt sarate... brrr...
Deci asa, e catzarator sotzul tau...o sa ii pice bine ziua libera!! am vazut pozele ziceam, si pe langa Eva frumusica si Luca super cool, am vazut si traseele voastre prin paduri, pai sa tot mergi cu bicicleta pe acolo!!!
hai ca ma duc sa ma culc. Au venit socrii, sotzul e la ei de 3 ore...Am asa un gust amar, era bine cu mama.
MARIANA, ce mai faci? sper ca te simti mai bine!!!
alinaalex spune:
hellooooo! am revenit! joi seara am ajuns de fapt, dar n-am apucat sa scriu nika, doar sa citesc ce-ati mai facut. A fost super in Turcia, o sa revin cu povesti si muuulte poze de cum am mai mult timp (zilele astea), am ramas placut impresionata si cu amintiri frumoase. Deocamdata nici n-am apucat sa descarcam pozele, cred c-am facut vreo 500, cel putin. Din pacate nu ne-am intalnit cu Alina si Ana (n-am primit sms), oricum ne-am suprapus acolo cred ca vreo max. 2 zile.
FELICITARI DIN TOATA INIMA DRAGA MARIANA SI WELCOME PE LUME BEBE MENA (CE NUME FRUMOS!!!) SA VA TRAIASCA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
I'll be back!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
Ameera spune:
Felicitari, Mariana!
Ii uram bun venit micutei Mena, sa creasca mare, sanatoasa, fericita! Iar tie refacere cat mai rapida .. of, ce ghinion ai avut, sper ca ai scapat de dureri si te simti mai bine... Multi pupici! 
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money."(Cree Indian Proverb)
catrinutza spune:
Neata mamici...
Mariana felicitari pentru bebe no.5 si sa iti treaca repejor durerile ca sa te bucuri cum trebuie de puii tai...Mena, bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa, mancacioasa si mereu vesela si plina de viata...
Noi suntem consemnate la domiciliu (de fapt mandra) care se pare ca a facut stomatita aftoasa...de unde si pana unde nu stiu, am citit pe net ca n-ar fi contagioasa, dar totusi directoarea de la gradi ne-a rugat sa o tinem acasa, mai ales ca cica ar mai fi o fetita care are aceleasi simptome si la fel au oprit-o acasa...
Atata sper: sa fie intr-adevar stomatita si nu o forma de varicela, cum se mai vehiculeaza pe net...chiar nu mi-ar trebui la momenttul asta asa ceva
...sa speram ca trece repejor, amia els ca are nsite dureri destuld e urate si singurul lucru pe care il papa e laptele, desi n-are voie lactate...a ajuns destul de umbra dupa cateva zile de "regim"...e super nervoasa, agitata, ii e foame dar nu poate manca, plus ca ii ies si maselele...deci va inchipuiti ce "dicstractie" am eu la usa...si cand te gandesti ca trebuia sa fie saptamana de acomodare la gradi, unde pana acum slava domnului a fost ok...
Alina...ma bucur ca a fost fain in vacanta si imi pare rau ca nu v-ati intalnit si cu Alina si Ana...
Catrinele...brava ca s-a vindecat sotiorul la ochi...eu nu stiam ca e posibila refacerea dupa un asemenea traumatism (desi daca te gandesti ca se face transplant de corneeeeeeee....e la mintea lu' cocoshu')....
Ciuf...la multi ani lu' sotioru, sa iti fie sanatos si sa va bucurati amandoi de copchii vostri...
Sorry ca nu scriu mai multicel, dar scarbiciu e scarbici si mai am de pus uneel trebi la punct inainte de marea retragere....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de
Mariuci si
cu samburelu' - baietelu'
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Polixeni spune:

FELICITARI MARIANA!!SA VA TRAIASCA PRINTESA CARE ARE UN NUME SUPERB!!!REFACERE RAPIDA SI TIE!!AVETI GRIJA DE VOI!!!
Catrinel_17 spune:
CATRINUTZA, depinde si unde e rupta corneea, si cat. La huzbi a fost 1 mm*2mm.
Sa vedeti ieri. O tineam pe oana in brate, manca o praji, si gesticuleaza cu furculitza…care ia o traiectorie peste fatza mea: ma zgarie pe frunte, coboara peste ochi (noroc ca am avut o fractiune de secunda sa-l inchid) si trece peste obraz. Noroc ca numai superficial.
Dupa ce acum 2 sapt mi-a trantit o vanataie pe fatza – la pomete – care a trecut prin toate culorile curcubeului, de la albastru la galben. Eram aplecata peste ea si s-a ridicat repede, si m-a lovit cu capul in fatza.
Cam asa. In plus, au venit si socrii si mama soacra se crede buricul pamantului si e in extaz ca oana o iubeste numai pe ea. Bleax.
ALINAALEX, bine ai venit inapoi!!! Pozeee!
ALOREA, MICAALSA e inca pe listuta!!
Stefanna spune:
MARIANA felicitari, si bun venit pe lume micutei printese MENA.Sa te refaci repede mami, ca de, cine poate sa poarte de grija puilor tai asa de scumpi, mai bine decat tine.
Catrinel... am asa o maaaaaaaaaaaaaaaaaaare intelegere pt tine.Cat vor habita aici buricul pamantului si partenerul sau?!Pupici de incurajare si las ca trece... fa-te ca nu auzi, nu vezi, nici bune nici rele si ti-e mai usor.Si noi ne vedem cam saptamanal cu "buricul" nostru, iar eu sint atat de acra si antipatica, pastrand astfel o distanta care nu permite primirea de sfaturi sau alt gen de "ajutor umanitar"...
va pup, ca am o groaza de facut, poate revin mai pe seara
Cu imbratisari de la cord, pt toata lumea
Stefanna si Bianca-Nicola(22 martie 2006)
tania2 spune:
salutare,
Bun venit Mena! Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai tot ce este mai bun pe lume!
Mariana, felicitrari, putere multa sa scapi de probleme!
Fetelor, ne-am intors de la mare, am avut o vacanta pe cinste, Bia a fost super cuminte si fericita sa fie atat de mult timp cu tati si cu mami.
La hotel a fost asa si asa dar eu ma asteptam, in ro una zic ei si alta gasesti, in schimb au o curte imensa unde sunt tot felul de chestii pentru copii, plaja la 50m dar noi faceam o ora, numaram toti gandacii, melcii, alergam, ne jucam la piscina, mangaiam obligatoriu pisicul de la bar, ce sa mai, o intreaga aventura sa ajungi la plaja!
Catrinutza, si Bia a vut stomatita aftoasa, stiu prin ce treci, sper sa treaca repede, in general tin 7 zile. pupici
Catrinel, sanatate multa, si nervi de otel cu soacra in dotare!
Ia, sa va zic de soacra mea, cu conditia sa nu dati cu pietre. Cat am fost plecati i-am lasat cheia sa ude florile. La intoarcere spre marea mea surprindere ne astepta cu casa luna, rufe calcate, mancare in frigider si fructe. Oare,.....
Am pus poze de la mare,
pupiiiiii
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
aida_o spune:
Felicitari, Mariana! Mena - ce nume frumooooos! Sa fie sanatoasa, iar mami sa se rafaca rapid (uof, uof, ce ghinion ai avut!)
Am pus si eu niste poze de la prosteala mea si a Alexandrei (repede, pina nu vin colegii inapoi din pauza de masa), aici.