* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (55)
Raspunsuri - Pagina 3
gabi_fer spune:
Buna ziua,
Ne mai tineti minte....? Suntem bine, ne este dor de voi dar mami nu-si mai permite luxul de a va citi, a fost mutata intr-un alt birou iar cu seful in birou nu va poate scrie...
, acasa nu-i dau eu voie...deci lipsim motivat.
Va pupam,
Alex si mami de Alex
alorea16 spune:
CIUF, DELIA21 BIUTA cum petreceti astazi?
Fetelor mai stiti ceva de micaalsa? Nu mai este nici pe listuta? Sau nu am vazut eu bine?
Nici BIUTA nu ma este? Stiti ceva de ele?
mariana_1976 spune:
Eu plec acum la spital, am contractii cind la 12, cind la 10 cind la 15 minute, dar dor rau si cum am o cezariana la activ am zis sa merg mai repede...(intre timp a aterizat si sotul
)
Iau laptopul cu mine si va anunt ce se intimpla...
Sa-mi tineti pumnii(tocmai azi era singua zi cind nu as fi vreut sa nasc...)![]()
Va
pe toate
Mariana
39+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
Delia21 spune:
Alorea,sarbatoresc invatand pntru examenele de luni,....si seara,mai pe la 5 ,iau odorul de o aripa si mergem la cean,caci atunci o a fie apa calda si soarele mai domoale,caci acum sunt la 40 de grade,....si colac peste pupaza chiar azi s-a stricat si aeru conditionat si,...noroc ca avem ventilatoare,....Si ....la oceano sa stam pana se intuneca,fiindca la 9 am auzit ca incep astia spectacolul de artificii care e o incantare ....nu l-as pierde pentru nimic in lume plus ca acum poate si Rudy sa se bucure de el.Multumim de urari!
MIHA,arata-mi simie,pliiiiz unde sa citec povestea nasterii lu zuza mica si iubita!MARIANA,natere usoara scumpa!Deci,...bebe vine azi sau maine,...Sunt alaturi de tine,macar virtual.Astept vestile!!!
mihaser spune:
Delia am mai dat link-ul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122527
Probabil nu l-ai sesizat! Bafta maxima la examene!
Fetele ieri am tremurat o ora...Cristi a tras o comoda cu tot cu oglinda de pe ea...am crezut ca mor!

Eu eram in bucatarie, spalam niste vase si ii pregateam micul dejun...A avut un noroc chior si a scapat fara o zgarietura...Mi-e asa frica...il pazesc mai ceva decat pe Eli...Sa aveti mare grija de ghiocime!
Catrinelu` multumim...in poze erau socrii...au fost pe aici saptamana trecuta spre totala satisfactie a lui cristi care a mai gasit 2 clienti care sa-i indeplineasca dorintele...Va dati seama ce de cornite i-au crescut!
Ieri am imbracat printesa in rochita! 
Mai am de stat cu copiii pana miercuri, dar o sa fie super nasol...apoi plecam la mama! Astia fac revizie la apa si ne lasa 3 zile fara apa calda
Sper sa nu fie canicula si sa ramana vremea asa mai racoroasa.
Botezul o sa-l facem pe 19 iulie...fix la 2 luni...pana la urma o sa facem petrecerea acasa...ca si la Cristi...a zis mama ca se ocupa ea de tot...ca se supara daca nu o las...Asa mama tot sa ai!
Va pup!
Delia21 spune:
CATRINEL,vai ce-mi citira ochii....tare rau imi pare pentru tati lu Oana,....ptiu,....incredibil.O sa mai poata vedea cu ochiul respectiv,va fi nevoie de transplant de cornee,cum am auzit ca fac unii pe aci?Intreb si eu,...nu te supara pe mine.
MIHa,mersi!Si da asa sunt ghiocei,.....trebuie paziti ca pot face fel de fel.Si Rudy a spart masa din sufragerie,....era de sticla groasa si tandari s-a facut,dar nu l-am certat de bucurie ca nu a avut scumpul de el nici o zgarietura.Fug la citit povestea pana nu e trezeste puiul meu!
ciuf spune:
Mariana, 

hai Mariana 

Nastere cat mai usoara, bebica se iasa repede de la garsoniera si refacere rapida.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

LA MULTI ANI DE ZIUA AMERICI !!!!