* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MIHA,felicitari pentru botezul micutei cat si pentru cei 4 ani de casnicie!!!!Ce vrei.....sa spui cu un Stefanut,adica sa va mai aduca barza inca un baietel?Si nu a facut careva cateva poze fetei la botez,vreun invitat?Ia intreaba-i pe toti,poate....poate

Ciuf,barza,....e cam dificila,...am plecat de la cabinet pe 7 carari de socata ce am fost.Mi-a spus clar ca pana nu fac o histero,...sa nu i mai cer sa-mi faca nici un fiv,....drept pentru care m-am programat miercuri pentru histero rahat care costa cu totul vreo 10 mii de dolari,sa vad cat din cost o sa plateasca asigurarea medicala,....caci numai cand ma gandesc la asta ma ia cu ameteli.Dar nu-i bai,gandim pozitiv,sa fim sanatosi si le facem pe toate pe rand.Partea buna......e ca sunt pe maini foarte bune,doctorul e si prof la Columbia univ,a fost vreo 2 ani la rand ales ca doctorul anului in NY.Asa ca trebui sa ne prelungim sederea cu o saptamana aici pana pe 29,iar la jumatea lui septembrie...revenim pentru marea misiune,BEBE 2009,deci pe la jumatea lui octombrie,...ar trebui sa am vestile cu 2 liniute!Sunt tare entuziasmata.
NOE,BAFTA cu mutatul si adaptatul in noua tara!Sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Hallo fetele
Vesti bune si nu prea bune.
Incep cu alea bune. Oana de sambata mi.a refuzat scutecel. A zis ca ea e mare si vrea sa faca la WC. Asa ca stau cu 3-4 schimburi pregatite, ca mai da drumul si pe ea, ii tot spun sa-mi spuna INAINTE sa dea drumul.… am la rufe intinse prin casa…
Dar de ultimele 2 ori a venit fuga la mine sa-mi spuna “pipi” si i-am dat fulgerator pantalonii si chiloteii jos si a facut!!!!! Am strigat pe strada “bravo”, am facut dansuri de bucurie, mai artificii lipseau.

Vestile mai putin bune. Mi-a facut o febra azi naopte de ziceai ca e jar. Nici n-am masurat, i-am pus supozitor paracetamol– nici o reactie. I-am pus sosetute muiate in spirt cu apa, si a fost cea mai eficienta treaba. Dupa aia a si adormit, pe la 3. Pe la 5 m-am dus sa vad ce face, era Ok, numai putin calduta. E bine dispusa, sa vedem cum e in continuare…. Ca miercuri avem bilet de avion spre Suedia. Good timing, nu? sper sa se simta mai bien pana atunci.

NOE, ce face Bia?

MIHASER, felicitari!!! Bravo Eli! Mai ce ghinion cu aparatele foto, nu pot sa cred!

DELIA, esti tare hotarata, imi place de tine. Ce trebe sa-ti faca la operatia aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hallo
Catrinel, sper sa fie ok OanaBia e ceva mai bine, de ieri nu a mai facut febra deloc..acum suntem la HD si se simte bine, desi primeste pt prima oara in cariera ei antibiotic...asta e....Nu stiu ce e cu perioada asta, pt ca vad f multi copilasi cu febra/bolnavi....Pup!

multumim pt urarile de bine vis-a-vis de NZabia astept sa zburam de aici:))

nu mai pot scrie acum, ca avem program de joaca:)

revin

ah, Catrinel, multi dintre prietenii nostri cu copii de varsta Biei/Oanei fac fix asa cum faci tu; copilasii sunt mereu fara scutec si ei au mereu 2-3 schimburi la ei...Eu inca n-am indraznit, dar cand se reface dupa boala asta, trecem si noi la nivelul asta:)

summer near the city

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

buna ziua,
...ne mai tineti minte?
suntem bine, obositi dar sanatosi. Alex a renuntat la pampers si noaptea de la inceputul lunii si acum refuza si biberonul cu lapte, are niste afte in gurita...poate ca mai tarziu am sa regret ca nu l-am scos dar prefer sa ma insit cu lapticul in biberon, in canuta il refuza. Voi mai folositi biberonul?
Despre concediu, abia in luna august vom ajunge pe plaja.

Va dorim tuturor concediu placut....va pupam!

PS V-am vazut pozele, Miha inca nu am vazut poze de la botez, tb sa fi facut cateva pozici chiar daca acumulatorii si-au facut de cap.

Mergi la inceput

Catrinel si Gabi,felicitari pentru copilasii fara pampers!!!!In vacanta asta prelungita o sa am si eu mai mult timp de puiul meu,....si cine stie,in cateva luni,....poate avem i noi vesti bune in aceasta directie.Rudy ma instiinteaza de "accident" de cele mai multe ori,dupa ce se produce,si nu inainte,....deci nu suntem inca pregatiti sa renuntam la maria sa pampersu.

Catrinel,cervixul meu e...vai de el,mi l-a torturat cineva in Ro,si e cam ferferita,....si cu toate astea am dus sarcina cu printul bine mersi pana in saptamana 39 ,....dar daca doctorului meu,barza i s-a pus pata pe cervixul meu,.....si isi doreste cu mult patos sa-l repare,sa-l faca mai aratos,.....de parca mi-l vede cineva....nu am ce face.Desi i-am explicat omului ca nu e nevoie,.....el a tinut-o pe a lui,....si ca sa ....vina barza,trebuie sa las omul sa-si faca pohtele meseriei,....cu mine.Nu ma incanta deloc,dar deloc ideea,pentru ca sunt o fricoasa ....de prima clasa cand e vorba de anestezii,spitale si alte proceduri,dar daca alta cale nu este,....si zice omul ca asa e cel mai bine,.....Caci eu de asta imi luai vacanta ca sa chem barza,....nu ca sa pierd timpul.Rudy are de ieri niste bubite rosi ,mici,multe pe spate,...dar care nu s-au inmultit pana azi,...si imi storc creierasi de la ce ar putea fi.Mai stau pana maine...si daca vad ca nu trec ,mergem la pediatru.Ajutorul meu cel pretios zice ca sunt de la caldura,....eu nu prea stiu ce sa zic,...Daca era vreo boala infectioasa,gen varicela,eu cred ca s-ar fi inmultit de ieri si pana azi nu?Fugim afara la plimbare pana nu vine caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna fetelor.
Va scriu in speranta ca vreuna dintre voi ati achizitionat Caruciorul Bertoni cu 3 roti de aici si l-ati si folosit : http://www.hellobebe.ro/product_info.php/cPath/29_53_68/products_id/368
http://www.littlebaby.ro/carucioare-copii/carucioare-cu-3-roti/atlanta/prod_924.html

Am solicitat si am primit de la administratorii ambelor site-uri informatii suplimentare : carutul are 15 kg , se pliaza iar in pret intra si landoul. DPN -ul meu este 27.10.2008 deci imi trebuie neaparat un carut si cu landou.

M-am gandit ca poate aveti experiente life cu acest tip de carut si ma puteti sfatui in sensul achizitionarii sau nu.

A doua varianta este caruciorul de la Wampol de aici : http://wampol.ro/wampol_explorer_tour.htm

Va multumesc si asptept opiniile voastre.

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna buna iata ca am reusit sa intru numai la cateva zile uraa
Andreea g felicitari pt sora ta si sper sa fie intr-un ceas bun. Am si eu o prietena care nu poate face copii si este total dezamagita(are 32 de ani. Problema este ca ea nu a ramas deloc insarcinata pana acum si de aceea cand aud de cate o minune ma gandesc si la ea.
Catrinel multumesc frumos
Mari 78 problema este ca eu dorm cu fimea in pat si ea tot se trezeste.
Am dus-o pe Ali azi la tara cum facem in fiecare luni, dar astazi a fost tare suparata si a plans

Mergi la inceput

MIRTHA, experienta mea (scurta) cu carucioare cu trei roti nu e asa buna. Nu sunt stabile. Vrei neaparat cu trei roti?

NOE, Oana nu e asa bine, are in continuare febra, in seara asta avea 39.5. de data asta i-am luat-o cu mari circuri, si intentionez sa investesc intr-un termometru de ureche/frunte. Sper sa fie bine, daca nu, trebe sa ne amanam vacanta. Maine ma duc la doctor daca mai are febra.

Mergi la inceput

Catrinel,e cam mare febra aia.Eu ma tem...cand trece de 39,....las-o imbracata cat mai lejer,adica sa nu o ti infofolita ca sa poata organismul sa scape de gradele astea in plus.Ai novocalmin prin casa?Tot timpul imi aduc din romania ca sa am pe ce pune mana,....cand trece temperatura de 39 la copil.Cand ar trebui sa plecati in vacanta?

Mergi la inceput

DELIA, da, asa am si facut, am lasat-o lejer imbracata, si i-am pus sosete cu spirt si apa. Acuma nu pare sa mai aiba febra, si doarme bine. La temp din astea paracetamol nu prea mai actioneaza?
Ce naiba poate sa fie febra asa mare fara alt simptom? nu ii curge nasul, nu o dor urechile, nu are diaree...Mierc seara ar trebui sa plecam. sa vad cum e noaptea asta si merg la doctor. Si doctorita noastra e plecata, e numai inlocuitorul

Mergi la inceput