* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

E a treia oara cand scriu mesajul.

Catrinel multa sanate Oanei va tin pumnii sa plecati cu bine in vacanta.

Mergi la inceput

Maria are muci. Ii dau Panadol siropel. E bun? Fetele din Rom voi ce le dati la bebei cand au nas curgator? In rest e bine, in elemetul ei. E ok prin toate casele prin care o duc, cu toata pe lumea care o intalneste si a primit deja o valiza de jucarii...

Mergi la inceput

Eu sunt in continua crestere , ma bucur de cate 4-5 mese pe zi... Cred ca o sa ma las de mers pe la rude si prieteni ca toti ma pun la masa... Uitasem de acst obicei. Si cum nu pot spune nu bucatelor traditionale sau cu gustul specific romanesc pap tot... Am inceput sa merg la dentist si ieri am suferit dupa o extractie, dar greul de-abia de-acum incepe.

Mergi la inceput

Si ce e mai important, am reusit sa ma intalnesc cat am stat in Bucuresti cu gasca de Catrinutza si de Monica in Herastrau. A fost foarte foarte frumos, dar timpul a zburat extraordinar de repede. Noroc cu taticii foarte de treaba care au avut grija de ghicei (ce o luau de obicei in directii diferite unii de altii) in timp ce noi mamitzelele am putut sta la o bucata de vorba pe bancuta, ca si cum ne-am fi cunoscut de-o viata.

Mergi la inceput

Mariile, amandoua sturlubatice nu prea au avut treaba una cu alta caci una bucata japoneza fugea ca scapa de acasa in toate directiile iar cealalta bucata blonda fugea si ea in directii opuse sau avea treaba cu Matei cuminte si frumos de pus in rama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Nshiro sedere placuta in Romania.
Ali cand are doar mucisori o las in pace nu-i dau nimic. Sanatate multa.
Catrinel ce ghinion sa se imbolnaveasca micuta. Sa ne mai spui si noua cum mai sta cu febra. Ceva analize ai facut?

Mergi la inceput

Vladut si el fruos si inalt ca un brad a fost in centrul atentiei. Impreuna cu inca o tovarasa de joaca prietena de-a Mariei, toti 5 au vandalizat un strat de flori pe care le-au aruncat intr-o fantana arteziana si pe care flori apoi le-au pescuit inapoi. Cand s-a iscat o neintelegere de la florile pescuite, Vladut, un adevarat gentleman, a dat fetelor florile lui. Apoi am mers la tobogane unde taticii saracii au cam transpirat alergand cand dupa unul cand dupa altul insa cu ocazia asta am putut si noi sta ca fetele la o bucatica de vorba.

Mergi la inceput

Iar la sfarsit ne-am oprit la o teresita unde noi cei mari ne-am bucurat gatlejurile cu bere cu si fara alcool iar cei mici cu suc si inghetata si unde alaturi de Monique si Catrinutz calde si bune de pus la rana (si de taticii nici ei mai prejos) am cam pierdut notiunea timpului ... la 10 cand am ajuns acasa ma astepta mama in poarta nu prea happy.

Scuze ca am scris asa in mai multe mesaje dar am pierdut vreo 15 pana acum.

Noe v-am vazut pozele de vara. Ffff frumoase. Si ce petreceri cu multi copii la curte. Super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Of of Rocsana! Ce rau imi pare ca n-am primit un semn de la tine cu 20min mai devreme! Macar daca suna Catrinutza cu 10min mai devreme...nu ma mai suiam in tren!!! Cand te intorci in Bucuresti?

Pentru mucisori poti sa folosesti Pivalone sau, mai bine Sterimar (spray nazal cu apa de mare). Important e sa-i scoti, daca raman acolo apar si complicatiile.

Delia, daca nu are si temperatura nu cred ca e boala de copilarie. De obicei, in astfel de cazuri, simptomele astea vin "la buchet".

not feeling high today

pup toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Catrinelu', sanatate maxima lui Onichka. Fusesi cu ea la medic? Ma gandesc ca o fi vreun virus. dar inainte a avut vreun simptom? Cum se simte cand ii scade febra? hai sa intri sa ne spui ce facurati la medic.
Felicitari pentru progresele la olita. Daca a cerut scutecelul jos inseamna ca este gata sa fie invatata la olita. Si Eva a inceput la olica/WC. Si crede-ma ca nu m-am stresat prea tare de data asta. Daca a vrut sa stea pe olica, bine, daca nu, asta e. Next time.
Insa acum cam de cate ori am pus-o a facut. Ba aseara si-a dat singurica scutecul jos in living, a facut pipi in olica a urcat scarile cu ea in brate si s-a dus in camera la ei unde vorbea taica-sau la telefon cu ai lui sa-l convinga pe ca ea a facut “pushulica” si a varsat olica in pat ca sa fie mai convingatoare. Nu mai pot de dragul ei. I-am taiat bretonul cam cum I l-ai taiat tu o data Onichkai. Asa aproape de radacina. Eh, exagerez un pic, dar e scurt rau. Fac maine poze. De teama sa nu ii intre foarfeca in ochi am apucat sa tai cas din par. Si dupa ce am redresat … “na ja” parul era scurt.
Rocsana, de asemeni sanatate Mariei, sa scape fuga-fuguta de mucisori. Ma bucur ca ai reusit sa te intalnesti cu Monica si Catrinutza si ca ati petrecut impreuna un timp asa de frumos. Monica este bine? Catrinutza? Poze ati facut?
Miha, sa iti traiasca mica crestina si musai sa veniti cu “praful” ala de poze de il aveti . Ani cat mai fericiti si plini de realizari va uram cu ocazia celor 4 ani de casnicie. Dzeu sa va fericeasca si cu un Stefanut.
Tu ai reteta de la tortul ala bun? Ca as vrea si eu sa o incerc. Mai stii ceva de Cristina? Cum ii mai este? Cand urmeaza sa nasca?
Micaalsa, ce mai faceti voi? Chiar nu mai este deloc timp sa ne scrii? Te-am vazut pe YM dar nu am vrut sa te deranjez.
Delia, imi pare tare rau ca trebuie sa mai amani un pic proiectul barza. Poate este mai bine. Doctorul probabil vrea ca totul sa fie in regula cu tine, sa poti duce sarcina pana la capat. Cine stie, poate dupa o sarcina cervixul nu mai e ca nou. Ah, acum citii ca a “avut” cineva grija de el. Nasol. Ar trebui asigurarea sa plateasca ceva, dar daca vor zice ca nu e o urgenta si ca poti trai si cu el asa … atunci ia-I de gat.
Cum ii mai sunt bubitele lui Rudy?
Gabi fer, felicitazione pentru scaparea scutecului. Daca reuseste sa nu mai faca noaptea este grozav. Ca altfel ar fi trebuit sa ii pui scutec noaptea, iar astia tot spun ca odata ce te-ai apucat sa antrenezi copilul la oala sa nu ii mai pui scutec ca mai mult il bulversezi. Eva nu mai papa din biberon. Lapticul il bea dintr-o canuta cu cioc.
Mirtha, nici eu nu prea agreez acel carut cu trei roti. Sa iti spun de ce. Rotile care sunt destul de mici nu creeaza deloc stabilitate. Insa sunt mai practice la borduri, cand urci/cobori de pe trotuar. Noi avem unul cu trei roti mari-mari care il folosim pe munte. Am fost foarte multumiti de el si p-ala ti l-as recomanda. Dar ce aratasi tu in poze nu ti-as spune s ail iei. Ai incercats a vezi cum se inclina intr-o parte? Intr-adevar astea cu trei roti sunt in mare vogue acum.
Andreea, felicitari surorii tale si sa o ajute DD sa duca sarcina pana la capat.
Noe, ce a avut Bia pana la urma? Imi pare tare rau ca inca o familie bine asezata pleaca din tara.
Elvie, pai hai fa-ti timp sa ne mai scrii.
Acum sa va spun si despre noi. In we am fost la un lac foarte frumos, unde copiii s-au jucat in apa, au cascat ochii la tot felul de ambarcatiuni, apoi am mers cu bicicletele, am pescuit nimic si a trecut ziua. In drum spre casa am oprit la niste ferme de unde mi-am cumparat castraveciori ca sa ii pun la murat. Asa ca duminica si luni am murat castravetii si sterilizat. Seara, cand am ajuns ne-au sunat prietenii nostri sa venim la ei la dinner. Eh ma asteptam eu ca fusese ziua ei. Asa ca intr-o jumate de ora am fost la magazin am luat un cadou si fuga la ei. Deci zi plina.
Duminica, am stat pe langa casa. Caldura mare. Am fost la piscina, in parc si la ceva cumparaturi.
iar ieri am muncit de dimineata pana la 4. Cand mi-am luat scaunul in fata casei si o carte sa citesc ... Pai toti copiii cu care se joaca ai mei mergeau la piscina cu parintii lor. Si m-au rugat asa de frumos sa mergem si noi ca am lasat incolo oboseala si ne-am dus si noi pentru vreo doua ore. Iar aseara pe la 11 nu dormeau ca erau prea obositi. Fiecare plangea din te miri ce, niste show-uri la ei de nu mai stiam cum sa ii calmez.
Si azi, relache pe mine. Casa e curata, mancare facuta, borcanele asteapta etichetele cu anul 2008 si via beci.
Imi pusei muzica frantuzeasca in birou si nimeni nu ma deranjeaza.
Am pus si eu poze noi: http://good-times.webshots.com/photo/2866265720082837760KOPUoz

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput