* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (55)
Raspunsuri - Pagina 12
ANDREEA GEORGIANA spune:
Nshiro, astept un semn luni,pt. a vedea cum facem sa ne-ntalnim. Duminica aducem si pitica acasa. Distractie placuta in weekend!
Aida, am recunoscut la Alex energia teribila a Theei. Musai tre' sa le mai facem un partener de joaca
! Vad ca se-ntelege bine cu tati dar stiu (din poze) ca are niste momente superbe de tandrete si cu tine deci e...echilibru perfect.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
Qamar spune:
hello
scriu pe fuga pentru ca tb sa ne pregatim -psihic- pt doctor (Bia intra in panica totala cand suspecteaza unul in zona- si la pasapoarte credea ca suntem in sala de asteptare la medic
), mergem la 2 la euroclinic (Stanciu nu e de gasit
) sa ne consulte Veselia
e cu febra, muci, dar febra care nu scade sub 38.4 si care ieri a trecut de 40...si eram singure acasa
....noroc cu baile in apa nu f calda, ca nici antitermic nu-i mai puteam da...nu trecuse intervalul..
sunt incoerenta?![]()
ma mir cum a reusit sa doarma azi noapte, ca are nasucul plin...
Mari, i=am dat si eu Fluimucil, sper sa fie mai bine...
si ca sa fie all inclusive, Dr trebuie sa fie la timisoara luni neaparat, asa ca maine sau poimaine plecam la ai mei in Hunedoara, ca nu as ramane cu ea singura aici...
Rocsana, distractie maxima in RO! eu abia acum am vazut mesajele de ieri insa la ora respectiva ma luptam cu 40-ul lui Bia....o sa urmaresc aici directia in care va indreptati si poate pana pe 20 aug ne vedem
ziceam de mutat: multe dintre voi stiti ca ne gandeam sa plecam din tara, asta de vreo 2 ani...
se va intampla anul asta, pana in iarna suntem in auckland...unde vom si ramane
deja casa e pusa la vanzare (cine o vrea?
) si am inceput si ceilalti pasi (marti ne inscriem pr IELTS, desi nu e musai, dar vreau sa il avem dat...)
cam atat, ca au terminat de mancat copiii mei
, sper sa trecem peste viroza asta cat mai repede....
pup!
Catrinel_17 spune:
NOE, tin pumnii la consult! sa se faca bine repede repede Veselia!! 
Bafta maxima in NZ! Wow, planuri mari!!!!
ciuf spune:
Salutare, mamici
Rocsana, imi pare tare rau ca zborul a fost atat de dificil. Ai calatorit numai tu cu Maria? Cam cat a dormit? A stat cumintica pe scaunelul ei? Cu ce ai tinut-o ocupata?
Iti doresc o acomodare cat mai usoara.
Mari, frumoasa ca de obicei mica ta. Nu am cuvinte de lauda pentru ea.
Noe, sanatate multa-multa Veseliei. O avea vreun virus. De cat timp face febra? Se plange de urechi, gat?
Hai sa ne tii la curent cu ce ati facut la medic.
Felicitari pentru plecare. Ma gandeam eu ca plecati in NZ ca stiu ca intrebai candva de durata unui zbor. Dar nu iti este greu sa te desprinzi de familia ta? Stiu ca voi aveati o situatie mai buna financiara si cat de cat sigura, nu? Ce v-a determinat sa plecati?
Aida, inca nu am vazut filmuletul. Sper sa reusesc candva azi.
Miercuri am reusit sa spal mocheta de pe scari. Nu va spun cat efort a fost. Sper sa fii ars si eu miinspe de calorii. Azi imi programasem sa spal geamurile, insa sotul m-a sunat ca vine din delegatie cu o zi mai devreme, si ca ajunge la 7:30 dimineata in Denver. Asa ca ma trezii azi la 5 cu gandul ca nu cumva sa intarzii
. Copiii ii mai las un pic sa doarma si la 6:15 ii iau asa pe sus si ii pun in masina. Sper sa mai reuseasca sa doarma un pic pe drum. Facem cam o ora si un sfert pana la aeroport.
Pana atunci imi beau cafeaua si ma duc sa il plimb pe Cezar.
Catrinel, ce ratusca vrei pentru Onichka? Poate gasesc si eu pe aicea.
Dananita, sa ne spui daca te-ai intalnit cu Rocsana.
Delia, azi ai intalnirea cu "barza"? Ce ti-a spus medicul? Lola este o frumoasa. Am fost zilele trecute la niste romani sa le "donam" din lucrurile copiilor ai aveau un caine ca Lola. Il cheama Nero. O frumusete de catel si cuminte ... am fost data pe spate de impresionata. Cum al meu "dulau" nu face mai nimic decat sa fuga de acasa si sa nu raspunda cand il chem, mai un pisu pe ici pe colo, o mica voma, deh caine batran, are 9 ani, ii miroase si gura. Dar ce sa faci e un sufletel si el in casa.
Hai ac fug sa il scot la plimbare. Ma plimba asta acum un sfert de ora pana isi face nevoile.
Oi reveni mai pe seara. Daca nu, pai atunci va doresc we cat mai fain si racoros, cu multa sanatate (in special pentru Bia)
P.S. Alinaalex si Dananita, frumoase pozele de la mare.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
elvie spune:
Mai scrisa-i si eu din ani in pasti si fugi mesajul (de doua ori )asa ca o las balta pana data viitoare.
Un weekend placut tuturor.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
nshiro spune:
Catrinel imi pare teribil de rau!!!!!!!!! Uffffff. Si de cate ori am trecut pe langa tonomatul de cartele. Ma uitam sa cumpar, sa nu cumpar... Si pana la urma am intrat putin pe net ca erau calculatoare peste tot, 1 euro minutul
sa vad daca mi-ai raspuns pe DC. Si cand am vazut ca nu mai scrisesei cum ramane daca vii sau nu, m-am gandit s-o las balta ca sigur nu vii
Plus ca eu eram zombie, Maria adormita... Inca o data mii de scuze. Pe 10 ma revansez. Ce vrei sa-ti aduc din Romania? De la cat la cat ati stat? Ai facut drum lung pana la aeroport? Ufff trebuia sa ma chemi prin anunturi. Pe 10 cand vin ne organizam. Vom fi si noi odihnite... Doar ca trebuie sa facem check out si pe urma iar check in dar no problem ca am timp suficient.
Noe, Andreea, Mari cred ca venim iar in Buc peste vreo 2 saptamani. Ne vedem atunci. Noe s-o faci bine pe Bia pana atunci. Multa sanatate!
nshiro spune:
Ciuf da numai eu cu Maria. 12 ore pana in Frankfurt cumintica foc a fost. Am facut impreuna 2 carti de activitati, am cantat, am vorbit, am facut pipi la toaleta de nenumarate ori. De mancat si dormit mai putin. Doar 2 ore de somn dar macar a stat cumintica in scaunel.
Catrinel_17 spune:
NSHIRO, nu-ti face probleme! am venit pe la 5 si am stat pana la 7 si un sfert. imi pare rau ca nu am mai scris sa confirm!
Nu-ti face probleme! spre aeroport chiar am gasit un tren care facea 13 minute, inapoi a fost mai lung, da' iti zic ca Oana s-a distrat si a savurat toata dupamasa, si in tren, si in aeroport, si inapoi in bus. a fost fain. si a dormit tun dupa aia ![]()
Te-am chemat prin anunturi, da'nu stiam numele de familie. asa ca i-am dictat tipului numele mic si la numele de familie i-am balmajit ceva... macar ma prinsesem ca ai venit cu Lufthansa de la Tokio si aveai tot lufthansa spre Bucuresti. (zi ca asa-i!!!)
Deci stai linistita, nu a fost nici o problema!!! a fost chiar haios cu tipul de la anunturi ca se uita cu on ochi la faina si unul la slanina (literalmente!!) si m-am uitat peste umar sa vad cui ii zice "hallo!" cand colo el saracul, in felul lui, ma fixa pe mine...
na ja...
NOE, ce face Bia!!!!!!!!!!!!!
CIUF, multumesc ca te oferi cu ratza!! cred ca va fi OK. avem acuma backup de la Mari, pe care sper sa-l accepte, si daca nu, asta e, daca le pierde o sa o intzarcam! doamne fer, ca ar fi KATASTROFA!!!!
ANDREEA GEORGIANA spune:
Catrinelu', vreau poza cu rata,poate am si eu una identica si ti-o trimit prin Roxana. Si spune-mi rpd ce mai vrei sa-ti trimit. Stiu cum e, noi cautam disperati inca un Bute...de rezerva si nu mai exista.
Roxana, astept un semn!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
mihaser spune:
Salut!
Ne-am crestinat! Fetele vad ca suntem urmarite de ghinion...si noi la botez din n aparate foto si camere de filmat aproape ca nu am putut folosi niciunul...in mare parte din lipsa de acumulatori
...Pe linia asta a fost dezorganizare totala!
Eli a fost foarte cumintica, nu prea a plans si ne-a lasat sa petrecem de zor...Nebunii ei de verisori au facut o baie in piscina spre deliciul tuturor! Poze cu ei avem, insa nu cred ca o sa le pot pune ptr ca ei nu au fost asa inspirati ca Rocsana ca sa ia si slipul la party!
...Tortul a fost ok...avea o dedicatie, care nu prea rima pe final:
"Mami, tati in jutul meu/ Sa va vad zambind mereu!/ Multa dragoste sa-mi dati/ Ca sa aveti de unde lua!/ Maria Eliana" ![]()
A facut si soacra mea un tort care a fost mult mai bun decat cel de la cofetarie...ca si la botezul lui Cristian...Ca veni vorba de lup...Nebunul de Cristi a alergat prin biserica de i-a innebunit pe bunici...a intrat in altar de n ori...ce sa mai a fost cel mai nazdravan! Bicicleta a cedat-o si verisorilor lui numai in urma unui jeleu capsunica de la Silvana
si desi conversatiile lor sunau de geneul te rog vfumos da-mi si mie jucaria, daca iti aruncai si privirea la ei realizai ca tot legea pumnului se aplica
Vorbesc de Cristian si de verisorul Teo de 2 ani si 2 luni si de verisorul Alex de 3 ani. Mai avem un verisor de 9 luni, care e ca in povesti de frumos...Are niste ochisori albastri superbi si e un ranjos! Il cheama Victor si promit solemn sa va pun o poza cu el ca sa vedeti ce ingeras avem in familie.
Nasii au fost super si de data asta...i-au luat Elianei o rochita superba ptr botez. Nasul cel mic a vrut neaparat sa o tina el in biserica, desi l-au trecut toate transpiratiile..."a fost mai greu decat atunci cand ne-a adus teza la romana"...iar Eli nu i-a facut viata usoara deloc ptr ca a plans un pic la el in brate!
Una peste alta totul a fost frumos si suntem happy!
Maine o sa mergem la socrii la Turnu Magurele pana miercuri cand trebuie sa mergem la concertul Metallica.![]()
Intre timp am facut si 4 ani de casatorie...pe 17 iulie, cand au sarbatorit si socrii nu stiu cati n ani de casatorie...Sper sa avem si urmatorii ani la fel de frumosi...si poate viata ne rasfata si cu un Stefanut...who knows? ![]()
Va pup si promit sa revin cu raspunsuri ptr fiecare!