Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diarux am citit teza de bac de pe contul comun, m-am distrat copios, pe de o parte, ca pe de alta iti vine sa plangi cand te gandesti cati analfabeti sunt in tara asta!!!

Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 2+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am venit!!! Din pacate bebe e tot neintors, capul este pozitionat exact sub ficatul meu, de aceea il simt eu sa bine...Dar mai are timp sa se intoarca... D-na doctor era surprinsa ca nu m-am ingrasat prea mult!!! NU stiu daca e de bine sau de rau, ca parea destul de surprinsa si ca bebe e mic...

Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel

AMR 52 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

cristina, dr popa era surprinsa ca nu ai luat multe kg sau care dr ? ti-a dat hartia aia pentru prenatal ?

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

cristina deci nu s-a intors Mihai! na...sa speram ca se intoarce!!! eu vinerea viitoare merg la dr..si sper sa am o surpriza si putzosu sa stea cu cracii in sus!
Flo la cat intra in operatie?

Oana
31+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

OANA da, langa aeroport, desi nu a fost alegerea noastra, aici s-a facut ANL ul. daca ar fi sa ne cumparam, tot aici ne-am fi luat, in zona, ca sa fim langa ai mei. de cand ma stiu stau aici. ne-am obisnuit cu zgomotul de acum. Problema e ca e si cel militar tot aici. si cand au instructie.......e jale!cum am zis...il ating cu mana din balcon, iar parasutistii iti aterizeaza pe bloc. ma gandesc cum sa sa reactioneze bebe. e fascinant intr-adevar, dar cand ai nevoie de liniste,....nu mai e!

Ruxandra 31+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Mada, ce semnatura ti-ai tras!!!!
Camy, ce ma bucur sa te vad mai optimista...
Anna, mie mi se pare ciudat ca doctora ta zice ca nu iti pune sonda urinara..parca ai zis ca iti face anestezie generala , de aceea ai si ales ceza, fiindca nu se face epidurala
Dma, ce saculet de la Nivea??? M-ai facut curioasa...Ruxi, ce saculet Nivea pt bebe ???De unde l-ati cumparat??? Ziceti-mi si mie...Stiu ca cei curiosi mor repede, dar nu ma pot abtine..
Gabriela , tu nu iti vezi efectul glow??? Dar pe ale celorlalti membrii le vezi?? Poate ca ai tu un program care nu permite sa-l vizualizezi..imi dau si eu cu presupusul..Spor la treaba!!! Eu pe caldurile astea nu mai fac nimic, adica transpir si nefacand nimic, dar sa mai fac si curatenie, cred ca m-as transforma intr-o fantana arteziana!!!
Mary, da , dr Popa era surprinsa.... Bine , a iesit si bebe mai mic la eco cu vreo saptamana si ceva si , cred ca si acest fapt i-a dat de gandit... Si da, -mi-a dat scrisoare medicala pt medicul de familie!!!

AMR 52 ZILE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanasm

cristina deci nu s-a intors Mihai! na...sa speram ca se intoarce!!! eu vinerea viitoare merg la dr..si sper sa am o surpriza si putzosu sa stea cu cracii in sus!
Flo la cat intra in operatie?

Oana
31+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Oana, din pacate nu s-a intors...asa a dr. mi-a zis sa iau in calcul si ceza, dar mi-a zis ca a vazut bebei care s-au intors pe ultima suta de metri...

AMR 52 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

am dormit si eu putin
mai vreau...
iar ma doare, iau acum pastilutele

cristina pai si n-ai intrebat-o de ce e mirata?ca am mai auzit de bb-ei mai mici dar fara probleme
cand mai mergi?hai ca o sa se intoarca BB o sa vezi
uite un

dana, rux , oanasm eu deja ma cateva produse de la nivea, le-am primit cadou la baby expo
oricum eu sunt fan nivea, au produse bune, si raportul calitate pret mi se pare bun si au traditie
ma gandeam ca e util rucsacelul pt lucrusoarele lui BB, si se asorteaza cu geanta izoterma pe care am luat-o de la tigex

gata m-am hotarat, il iau!

31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

trebuie sa ma chinui sa beau lichide!
mi-am luat nectar de piersici de la plus, imi place super mult

cristina stai sa incerc sa-ti trimit un link

surpriza MARIA ANDREEA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dma2007

trebuie sa ma chinui sa beau lichide!
mi-am luat nectar de piersici de la plus, imi place super mult

cristina stai sa incerc sa-ti trimit un link

surpriza MARIA ANDREEA

Astept link-ul...
Sa incerci sa eviti bauturile carbogazoase, nu sunt bune pentru rinichi...
Mai , era surprinsa ca nu am luat eu in greutate prea mult..o crede ca nu il hranesc pe bebe cum trebuie...Nu mi-a zis de ce e atat de surprinsa...

AMR 52 ZILE

Mergi la inceput