Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 10
diarux spune:
CRIS bine ca e bebele bine! are timp sa se intoarca! acum pun poze pe picasa cu ruscacelul de la nivea.
DMA si eu ma impac bine cu nivea...asa ca am sa le folosesc cu incredere si pentru bebe.
Ruxandra 31+ si Andrei Tudor
M&M spune:
Ruxandra, nici nu stii ce idee mi-a venit!!!Acum am observat ca mai multe fete cu DPN-uri la final de august( printre care si eu) au drept efect glow, bleu, ce coincidenta!!!...NU vrei sa intri si tu in clubul nostru????
Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel
AMR 52 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
AnnaBaby spune:
Cristina da asa e, fac anestezie generala, dar de ce zici ca e ciudat?Ar trebui montata sonda obligatoriu? Eu am intrebat-o si ea a zis ca se monteaza de obicei la cele care au probleme cu retentia de apa si care trebuie hidratate in mod special prin perfuzii, ceea ce duce la urinare frecventa. Or in cazul in care nu ai astfel de probleme, nu e obligatoriu, mai ales ca nici n-ai voie sa bei lichide dupa operatie ca ti se face rau. Iar daca chiar ai nevoie, se poate folosi plosca. Nu-i o idee prea incantatoare dar decat sonda... Cel putin asa mi-a explicat ea. Tu stii altceva?
Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 2+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
M&M spune:
quote:
Originally posted by AnnaBaby
Cristina da asa e, fac anestezie generala, dar de ce zici ca e ciudat?Ar trebui montata sonda obligatoriu? Eu am intrebat-o si ea a zis ca se monteaza de obicei la cele care au probleme cu retentia de apa si care trebuie hidratate in mod special prin perfuzii, ceea ce duce la urinare frecventa. Or in cazul in care nu ai astfel de probleme, nu e obligatoriu, mai ales ca nici n-ai voie sa bei lichide dupa operatie ca ti se face rau. Iar daca chiar ai nevoie, se poate folosi plosca. Nu-i o idee prea incantatoare dar decat sonda... Cel putin asa mi-a explicat ea. Tu stii altceva?
Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 2+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
Anna, mie mi se pare mai comod sa ai sonda urinara, decat plosca...Bine, parerea mea...Scuze ca te-am speriat, nu am vurtIntr-adevar, la sonda exista riscul de infectii urinare
AMR 52 ZILE
AnnaBaby spune:
Dma mai bine ai incerca sa bei apa decat sucuri; sucurile nu te hidrateaza cum trebuie si mai au si mult zahar; apa e sfanta. Eu beau cam 2l pe zi si inca 1l in timpul noptii.
Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 2+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
dma2007 spune:
cristina ti-am trimis pm
vezi ca e acolo in brosura
acum cand m-am uitat am vazut ca l-au ieftinit eu stiam ca e 100 lei
31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
M&M spune:
Ruxi, am vazut saculetul cu produse pentru bebe. Mai e prima oara cand vad asa ceva...se gaseste in magazine???Bine, eu la cumparaturi sunt ceva de groaza, iau repede ce am de luat si ies repede ...nu imi place aglomeratia , mai ales ca unii vin la cumparaturi doar sa caste gura si te impiedica sa te misti liber printre rafturi...
AMR 52 ZILE
M&M spune:
quote:
Originally posted by dma2007
cristina ti-am trimis pm
vezi ca e acolo in brosura
acum cand m-am uitat am vazut ca l-au ieftinit eu stiam ca e 100 lei
surpriza MARIA ANDREEA
Multumesc, aha...deci il prind si in oferta..
Fetele, multumesc . SI eu ma impac destul de bine cu produsele Nivea, chiar daca stiu ca difera de cele din vest, dar pana acum nu am avut probleme...Sper ca nu am facut reclama pe forum...
AMR 52 ZILE
dma2007 spune:
anna stiu dar nu pot bea apa, e marea mea problema
oricum sunt multumita ca am reusit sa beau apa 4 luni cat am
ma duc la
surpriza MARIA ANDREEA
M&M spune:
Dma, dar ceaiuri diuretice ai incercat???Eu beam cate o cana , doua pe zi. Nu puneam nimic in ceai, imi placea ce gust are, desi e putin amarui.
AMR 52 ZILE