Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

tocmai am mancat o farfurie de cartofi prajiti, sper sa fie ultima oara cand imi permit luxul asta

deci aseara si azi dimineata am descoperit o secretie putin diferita fata de cea de obicei dar nu in cantitate exagerata si fara firicele de alta culoare, o fi dopul sau o secretie putin modificata (scuzati detaliile) mai astept sa vedem mai incolo ....

Cristina, Mada multam' da eu de ce nu vad efectul?
Cristina bafta la doctor, sa vii cu vesti bune.
Mada, Biri frumoase semnaturi, hmmm.... speram sa se schimbe cat mai repede.
Jovana felicitari ptr vestile bune.
Rux (poeta) poti sa-i lasi lui Mona si un PM, daca-l are activat, sau sa-i trimiti un mail cu poezioara, asa sigur il va vedea. e doar o sugestie, tu faci cum crezi mai bine, doar sunt creatiile tale

azi mi-am propus sa aspir toata casa si sa sterg praful si pt maine las lucrurile mai usurele de facut, sper sa-mi iasa.

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Buna dimineata!
FLO, BIRI,sunt alaturi de voi si va doresc nastere usoara!
Daca totul merge bine, saptamana viitoare pe vremea asta probabil ca am si iesit din operatie... Daca pana acum eram calma, acum m-a apucat o stare de panica de nedescris. Imi vine sa ma duc la un cabinet sa mai fac o ecografie, ca numai ganduri aiurea imi trec prin cap. Noroc ca-mi face fiu-meu program, trebuie sa ma imbrac sa-l duc la inot,apoi i-am promis ca mergem la o patiserie care ne place noua...
Anka, mami de Eliza,parca o descrii pe mama mea... Abia asteapta sa vina sa stea cu Tudor cand plec eu la spital, ma tot suna sa ma intrebe cand nasc, ma streseaza de nu mai pot. Ieri mi-a spus ca i-a pregatit vechiul ei telefon mobil lui Tudor,ii cumpara si o cartela, "sa aiba si el telefon, sa vorbeasca". Mi s-a urcat sangele instantaneu in cap, ce-i trebuie unui copil de nici 7 ani telefon mobil?!!! I-am spus clar ca atunci cand noi, parintii lui, vom considera necesar (merge in tabara etc.) ii vom cumpara cu siguranta, nici sa nu se gandeasca la asa ceva acum. Nu va avea timp toata viata sa fie stresat de telefoane, trebuie sa inceapa de pe acum?
Toate cele bune va doresc, revin.
Ioana, 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Mada multumesc ptr modificarea din listuta

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

GABRIELAmultam de sugestie! nu vreau sa fac un big deal din treaba asta, adik nu cred ca e cazul sa o sufoc cu un PM...Dar ma gandeam sa fie si ea de fata cand o postez, ca nu cred ca are timp sa citeasca din urma dupa cate are pe cap. eu le fac...am mai spus...for fun! si m-as bucura sa le destinda pe fete. sper ca nu s-a suparat nimeni pana acum...ca nu prea am primit feed backuri de la destinatare. dupa nastere, numai de asta nu au chef! singura pe care am prins-o a fost IRDA si tare m-am bucurat ca s-a ...bucurat!!!!

Ruxandra 31+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

RUX sa stii ca eu ti-am luat nr de tel de pe mail sa te anunt cand va fi sa nasc...stii de ce? sa ai timp sa faci si o strofa, doua acolo...Glumesc (cu poezia, cu nr. nu)

34 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anna si eu am aceeasi problema toata lumea ma intreaba in cate luni sunt gravida si eu le zic 9 luni si ceva si lumea exclama:aoleu dar pana acum tb sa nasti.
Camy ce ma bucur ca iti vor venii ajutoare dupa ce vei naste.
Gabriela spor la treaba si sa fii atenta la orice modificare care se petrece ca sa nu te apuce nasterea facand treaba.
Eu plec cu sotul la cumparaturi si cand ma intorc va anunt daca primesc mesaj de la Flo.
V-am pupat.

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 7 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

gabi spor la treburi! mama da' harnice gravidutze avem pe aici!
rux stai langa aeroport!? ce fain..adica..na..io sunt fascinata de avioane si sotzu la fel! am fost sa vizitam viena acu' vreo 3 ani..si am mers si la aeroport..vai in ce belea ne-am bagat..ca ne-a luat politia ..deh..noi vroiam sa vedem avionele alea maaari mei de aproape copii tapitzei na..
legat de cosmetice de bb...ce recomandati o anumita marca?
de Sun si Teo nu mai stim nimic???

Oana
31+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CAMY - pai mai, taica-miu, taica-miu e modelul meu in viata!!! Nu stiu cum de s-a gasit cu maica-mea ma!!! Intotdeauna ne-a incurajat in orice am vrut noi sa facem, si eu si frate-miu, ne-a respectat deciziile, ne-a sfatuit ori de cate ori aveam nevoie, ne-a indemnat sa alegem singuri! Maica-mea... , ce vroiam sa fac (EU, ca pe frate-miu nu se prea baga, era "preferatul"...) nu era bine, decideam ceva, era o tampenie, era gresit, nu era bun! Isi da cu parerea, te judeca, e bine ca ea, ca tine, niciodata!!! Daca ei nu ii place, zice ca NU E FRUMOS, NU E BUN, nu admite ca ar fi o chestiune de gust sau de punct de vedere. Nu admite ca poate avem amandoua dreptate! Sau ca am eu dreptate! Sau altcineva! N-are pic de toleranta! Mereu a vrut sa impuna! Vroiam eu fusta scurta, ea zicea ca arat ca o ... Ca sa vreau lunga. Vroiam lunga, arat ca la manastire... Cum o dadeai, nu era bine! Daca imi placea ceva si ei nu ii placea, adios! Desi eram mare, la liceu...,
Asa ca de-aia m-am straduit eu sa am banii mei inca de pe atunci, ca sa nu am nevoie sa ii cer ei nimic! Si asa am facut, aveam bursa, mai faceam meditatii cu copii, m-am descurcat, si de la 16 ani am banii mei! Sa vezi ce scandal ii facea lui taica-miu, ca el imi mai dadea bani cand nu imi ajungeau!

Hai ca va pup, ma duc la bucatarie, am luat legume si verdeata. Si maica-mea, la telefon, ca de ce am fiert intai puiul? Ca ea stie ca se fierbe impreuna cu legumele! Pai uite ca asa m-am trezit eu la 7 sa fierb puiul ca si asa e cald!!!

Anca mami de Eliza si 39+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DANA perfect. am notat! e valabil si cu nr si cu poezica!!!
crezi ca e cazul sa fac poze cu continutul rucsacului?te ajuta? DMA tu ce zici?

Ruxandra 31+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Nu ar fi rau sa pozezi cu tot cu explicatii, ca sigur ne ajuta pe toate sa alegem dupa...

34 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput