Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am schimbat si eu semnatura azi; ce m-a distrat sotul aseara, ma tot intreba cat am acum si eu bineinyeles in saptamani, da' el zice ca nu stie cum vine calculul asta cu saptamanile, sa-i spun in luni, ca il tot intreaba lumea si el nu stie exact ce sa zica. Cum mai sa nu stii ca sunt in luna a noua?

Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 2+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Biri speram sa fie cu efect contractiile. tinem pumnii!

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ANNABABY am patit si eu cu mama . ca eu ii spuneam nr de sapt si ea impartea la 4 sa ii iasa luna, tot asa pe motiv ca nu intelege nimeni cum e cu saptamanile. si iti daiseama ca iesise!!! as naste prin luna a 10a daca face asa!
am schimbat si eu semnatura. avem 31 de saptamani azi!!!!!!!!!!!!!suntem mari de acum!

Ruxandra 31+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diarux wow, ce bine suna reteta de pui dulce acrisor!!! Din pacate eu nu pot sta prea mult in picioare ca sa gatesc, sa ma invart prin bucatarie, iar mama e plecata saptamana asta in Grecia, deci nu are cine sa-mi faca si mie. Dar cum vine acasa o pun la treaba!

Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 2+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

neata fetele!

eu am fost la analize, sunt franta , mor de somn(marina nici eu nu dorm noaptea)

ma bag acum in pat
sa scoatem agitatele pt fete!BAFTA!FLO, BIRI
hai MADA!

asteptam vesti!

cristina
bafta la medic

31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

intrebare:

as vrea sa-mi iau rucsacelul de la nivea baby, il mai are cineva?cum e?

31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

Flo curaj mamicooo!!! refacere rapida si bb sanatos!!!

Biri yuhuuu!!! poate vine finally bb!!!

ana faina poveste!!! sa va traiasca Maria sanatosa si fericita!

anka iooi..nasol cu bunicii astia...de faze de astea mi-e si mie groaza...

fetele cu 40sapt...vreo contractie..ceva? hai ca poate da biri startul!

cristina bafta azi la dr! sa speram ca vestile vor fi ceva de genul "bb s-a intors"

dma pthiuu...bine ca sunt rinichii..ca ieri cand am citit ca nu ti-e bine m-au luat emotiile!

pupici la fete!

Oana
31+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

DMA sa stii ca si eu ma gandeam la rucsacelul cu produse...hai te astept pe tine sa-l iei si sa-mi spui cum e!!!!

34 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

ANNABABY mai am o portie...deci te astept! da repede ca nu mai gasesti!Nu stau decat in capatul celalalt de oras. da cand te gandesti celelalte fete cat de departe stau, nu ti se pare aproape???Nu dureaza chiar mult, asa ca poti sa il faci in reprize, mai stai putin pe fololiu pana fioerbe dracovenia, si tot asa. la cat dureaza sa vii pana la mine, il si termini de gatit intre timp
DIA am trimis pe mailul comun un mesaj de l-am primit apropo de perle la bac. e mai vechi ce e drept, dar eu il stiu de anul trecut si m-am distrat copios.enjoy

Mergi la inceput

DMA , DANA eu am primit rucsacelul de la sora mea in iarna. mi se pare foarte util. are gel de dus, servetele umede, crema de corp, pudra de talc, samponel ...ma rog nu mai stiu exact tot. dar eu zic ca merita. nu stiu exact cat costa ca sa dtiu dac merita pana la capat,dar ma gandesc ca nu mult.mie mi-a fost tare drag. mai ales ca a fost prima chestie pe care am primit-o pentru bebe. (sper sa fi vb despre acelasi lucru, sa nu ma trezesc iar ca ma bag in seama...)
aici zboara avioanele prin balconul meu!!!! iar au astia instructie sau stropesc cu ceva ca a trecut unul de il atingeam cu mana! e drept ca si eu stau chiar langa aeroport,,,da na...

Mergi la inceput