Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 6
MissJJ spune:
Neatza fetelor!
Flo mai bagam un rand de agitate, curaj azi si sa mearga totul bine si asteptam vestile.
Biri hai ca bagam si pt tine mai stii poate poate vrea bebe sa vina.
Eu exact cum am prezis sunt fresh fara nici o pb.
Gabriela nice glow effect! Job done.
Mona uff mai oamenii astia is culmea serios cu statul in nasul bebeilor. Insanatosire grabnica lul Codrin. Si speram sa fii si tu mai bine cu necroza aia.
La noi vad ca azi e frumos afara de dim se pare ca va fi cald azi, om vedea oricum mergem acuma dim la o plimbare si la pranz creca dormim impreuna tot familionul ca acusi o sa fim patru si mai profitam de timpul in trei cu printesa mica.
Dupa amiaza creca ne ocupam de ceva curatenie prin casa ca vinerea e zi de curatenie schibat asternuturi etc si apoi sa tundem iarba din fatza si din spate si mai trebuie niste buruieni smulse si tunse. Ieri a tuns mama via si eu am tuns iedera de la pond deci arata putin mai bine gradina.
Sunt prin zona.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
The Day has come... and gone...(+1)
jjovana80 spune:
Flo... curaj si recuperare grabnic, sa vii repede cu bebe acasa.
Anaxena...super povestita nasterea, emotionanta si haioasa.... ce bine ar fi sa fie pt toate asa cum ai povestit tu. Am citit cu mare emotie, parca eram acolo cu tine...felicitari pt Maria si pt curaj.
Am fost si noi ieri la dr ... toate bune...col inchis, nu mai avem circulara, e cu capul in jos, tensiunea buna.
M+a speriat o tipa care era internata in spital...mi-a zis ca dr mea nu prea e de acord cu epidurala.... cred ca o strang de gat daca ma lasa sa ma chinui si sa stau cu epidurala in geanta.
Vorbesc data viitoare cu ea, sa lamuresc prblema ca ma streseaza.
Trebuie sa stau cuminte pana marti ca ea nu e in Bucuresti...sper sa nu-i vina fii mi vreo idee intre timp.
Ce caldura era in spital..... crima si pedeapsa, plangeau bebelusii saracii de caldura cred.
Am facut si noi 38 sapt ... si joia viitoare mergem iar la control ...o sa avem 39.
Ma mananca burtica ingrozitor si ma ustura si pielea.
Maine imi vin iar muncitorii.... iiihhh.....abia astept sa nasc sa scap de ei.
Pupici
oana silvia si pruncuta Daria... 37 sapt +
vias spune:
m-am apucat de curatenie...si eu.....dar ma omoara caldura asta...nu stiu cum o sa fac...ziceam ca merg in oras...nu stiu...nu cred!!
...cred ca o sa ma limitez cu mersul la biserica...aici aproape...sa vad ce zice si Bujo...astept sa se trezeasca...
...mai...sunteti criminale cu mamele si cu soacrele voastre...eu va cred si va inteleg foarte bine...cred ca va mai amintiti de perioada cand stateam la soacra...aoleu...multumesc Bunului Dumnezeu ca m-a scapat de nebuna!!!!!...numai sufletelul meu stie ce facea...
...la mine vine nasica bebelusului cu o zi inainte sa vin eu acasa (este si prietena mea din copilarie..si cea mai buna)...ca sa aeriseasca putin, sa stearga praful...si sta cu mine o saptamana...chiar daca nu avem noi experienta...macar suntem 2...Cristi are foarte mult de lucru...si pt asta am sa-i multumesc lui DD..ca uite asa vin si la noi banutii sa putem face ce mai trebuie prin casa...banci, datorii...etc..numai ca o sa-l vedem dimineata pana in ora 7...si seara dupa ora 10...
...apoi imediat vine mama mea...care nu ca zic eu ca e mama...dar chiar e painea lui Dumnezeu...mi-a placut din capul locului ca ea a zis ca a uitat ce si cum...dar ca invatam acum amandoua.....si-mi place ca are 'open mind' nu idei preconcepute...o sa fie fain cu mama...de cate ori vine mama la mine noi suntem ca 2 prietene...vb orice, radem...si-mi place ca tine f mult la Cristi...si ca nu se baga...chiar daca ne vede suparati...ea mereu zicea ca o sa ne impacam noi ca ne iubim..
....deci...nu se compara cu soacra...in schimb...vad ca nimeni nu s-a plans pe aici pe la odisee de tatal lor...mai taicamio...trebuie sa recunosc...E MAI RAU DECAT SOACTAMEA
..dar, asta e o alta poveste...iar eu nu mai vreau sa ma intristez....vreau ca acum pe ultima 100 de m sa fiu linistita, sa ma bucur de burtica...macar acum...de liniste...si sa ma intorc la curatenie..
Scot agitatele...pt toate fetele care ar fi trebuit, care trebuie si care nasc azi, maine, poimaine..Flo, Biribu,Mickycris, Mcoca, Mada, Kimmy, Amalia1 (desi nu a mai scris in ultimul timp)
Va pe toate...
Cami 37s+, cu ???????
pustai
Tecky spune:
Ce fac gravidutele si mamicile de pepenasi?
Sa facem galerie pt Flo:
Si pt Biri:
Mona ce nasol ca tot te mai chinuie necroza.Ce ma enerveaza si pe mine lumea asta care se baga in sufletul copiilor nou nascuti.
Mada nici azi nici un semn?
Nati asteptam si povestea nasterii tale.
Cristina sa ai bafta azi la dr!
Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 7 ZILE
vias spune:
...am zis ca scot agitatele si nu le-am mai scos...
...dar..pt toate fetele...
Cami 37s+, cu ??????
pustai
MissJJ spune:
Tecky momentan nimic asteptam...
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
The Day has come... and gone...(+1)
estrella80 spune:
Neatza fetele!
Flo si Biri va tinem pumnii astazi!!
Annafoarte frumoasa povestea ta.... ce ma enerveaza ca oriunde mergi tre sa intalnesti una ca "vaca Nati"!!! Bine ca ai scapat cu bine din toata povestea, ca vezi totul optimist si ca nasterea nu te+a speriat!Asa ii vei putea face Mariei un fratior!
Sursula mersi de informatie!!Tu nasti la Elias?Cu cine?
Ankalaura nu te mai enerva acum de ideile mamei tale... ea oricum nu se va schimba!!Sigur!!Ar merge ideea "sa zici ca ea si sa faci ca tine!!!"Dar... nu prea cred ca va tine si asta!Tu focalizeaza-te pe nastere!!
Cat despre mine, stiu ca exista o marja de eroare de 300gr aproximativ... dar eu mai am 6 saptamani fetelor!Daca in 2 sapt a pus 700gr, faceti si voi o mica socoteala. Iar ecograful lui Iosup este la fel cu cel al doctorului, nu sunt diferite!!
Revin!
34+
AnnaBaby spune:
Neata fetele! Mi-am baut si eu si acum am venit sa vad ce se mai intampla pe aici, si bineinteles sa incurajez mamica zilei: Flomult curaj, sa ia o nastere usoara si un bb sanatos si mancacios!!! Asteptam vesti cat mai repede!
Eu iar am inceput sa am probleme cu picioarele umflate; de cand am intrat in concediu nu se mai umflau, ca doar stau toata ziua in motul patului, cu picioarele ridicate. Insa de vreo 2 zile s-a schimbat treaba, se umfla chiar si asa. Cel putin aseara, dupa ce am iesit vreo 2 ore la o terasa, aveam 2 butuci in loc de picioare. Cred ca e si de la caldura dar si din cauza circulatiei sangelui care e foarte ingreunata acum. Oricum mie imi e teama sa nu cumva sa-mi puba sonda urinara la ceza, ca asa a zis dr, ca daca n-am probleme cu edemul, nu e nevoie de sonda, dar daca am... Oricum eu am sa strig sus si tare ca nu vreau, sper sa ma bage in seama.
Azi dimineata l-am trimis pe sot cu o noua proba de urina pt urocultura la un alt laborator, sa vedem ce iese de data asta, sper sa fie totul in regula si sa nu am infectie urinara cu bacteria aia ciudata.
Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 2+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
diarux spune:
BON DIMINEEEEEEEEEEEEEEEE
am scris ditamai mesajul si s-a sters!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa o iau de la capat! vaaaleu!
am fost de dimienata la comisia de evaluare! o porcarie. pentru 5 minute de semnat 2 hartzoage a chemat 20 de oameni de la treburile lor. si BB era revoltat ca l-am trezit asa de dimineata . m-a "shutalit" de nu m-am vazut!
DIAin legatura cu puiul in sos dulce acrisor, am combinat niste retete de pe net cu ce mai stiam eu, cat sa fie ceva simplu si rapid, ca nu sunt eu cea mai desavarsita gospodina!.Yammy!!! Deci : am fiert pieptul de pui (ca mie nu imi place spuma aia de o lasa carnea cand nu e fiarta, indiferent cum o gatesc). am turnat ulei de masline intr-o cratita, am calit in ea fasii de ardei rosu gras si am trantit carnea de pui "flenduri" si o mana de ghebe ( ca abia dezghetasem sa fac cu maioneza si usturoi). am calit acolo toata treaba asta, apoi am adaugat in sictir asa, zeama de la doua lamai amestecata in prealabil cu miere de albine, in functie de cat de dulce sau acru vrei sosul.si am mai lasat vreo 10 minute. (nu prea le am eu cu timpul de gatit, eu fac dupa ureche, cat stiu eu ca ar trebui ca sa fie gata!)Separat am facut orezul cu bob mare (ca asa a vrut barbacmiu) incare eu de obicei opun unt si putin delicat. si a iesit super. Mai lipseau betisoarele si eram ca la chinezartie! barbacmiu a zis initial ca nu ii e foame, dar a mancat si el de a pocnit, ca si mine de altfel.deci inseamna ca a fost bun!
La bac ...merg de la 5 la corectat. abia astept!Parca vad ca ma enervez cu oamenii de acolo, dar ./..ma rog.
MADAam si eu o nelamurire. cat ai sa fii tu in spital, cine mai trece fetele in listutza????? ca am inteles ca l-ai invatat pe sotzul tau ssa ne dea de stire ce e cu voi.
FLONastere usoara!!!
ANKALAURA, BIRIeu nu stiu cum rezistati asa cu "eagle"ii!!! eu as fi turbat de mult! e dreprt ca nu prea ai ce face...Dar mai este putin si o sa ramaneti cu familia voastra si atat! asa ca...tin pumnii sa rezistati!
MONA ce oamani frate!!! pai daca stiau ca sunt raciti cum sa stai frate langa bebe???? asta e fie ignioranta fie rautate! am patit-o si eu cu o colega care voia neaparat sa am pupe cu mucii (ei)pana la brau! si i-am zis ca eu nu o pup ca e racita. s-a ofensat oleak, dar asta e! dupa ce am tras in februarie de am zis ca mor, nu imi mai trebuie!!
CRISms, . asteptam vesti de la doctor!
Ruxandra 30+ si Andrei Tudor
diarux spune:
MONA!!!!cand mai intri????? sa stiu si eu ca sa pun poezica pentru tine ca nu e fair sa nu ai poezica!
Ruxandra 30+ si Andrei Tudor