Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 15
Didi81 spune:
Flo, felicitari pentru David Gabriel!!!
Refacere rapida si bebe sanatos! 

Kimmy, pai incepem agitatia si pentru tine:

gallyb, ma bucur ca in sfarsit ai terminat cu examenele, de-acum poti sa te odihnesti si tu linistita 
Didi
37+ 
baby_r7 spune:

pentru ca nu am mai putut sa intru.....decat sa citesc asa putin.........
in primul rand FELICITARII ALI,DIANA,ROXANA,LCAZANGIU,RONTZY SI FLO!!!!!!!!!!!!!!!!
SA VA TRAIASCA BEBELUSII, SA AVETI PARTE DE O REFACERE CAT MAI RAPIDA SI MULT, MULT LAPTIC!!!!!!!!!!!!!!!

citesc din urma si revin.........daca ne lasa caldura asta insuportabila..........

Roxana
33+ de
Bianca Maria
AMR 7 SAPTAMANI
anaxena spune:
noi suntem bine,Maria putzin cam sclifosita azi dimineata,iar eu curg intr-una ,gresia mea e plina de lapte...ca incerc sa stau cu sanii goi poate trec ranile astea
aseara am ieshit jumatate de ora pana in parc si inapoi,ce bine a fost sa ma mishc si eu putzin!!
hai fetelor de iunie!!!pai nu mai nashtetzi??
povestea nashterii mele e mult mai relaxanta si amuzanta,eu cand am citit ce-am scris m-am gandit ca o sa va speriatzi,dar se pare ca nu a fost asha
apropo de kg..statzi fara griji dupa episodul angorjarea sanilor am ajuns la -7kg,mai am 6 kg,iar cand alaptez transpir ca un porc...o sa ma mai cantaresc,iar burtica scade pe zi ce trece,poate fac o poza sa va arat diferenta
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Dianami spune:
Hello!!! Va mai aduceti aminte de noi? ![]()
Nu am timp prea mult acum dar vroiam sa va spun cateva lucruri, ca le uit.
Am nascut la Municipal, cu dr. Badiu, in aripa A1. In salon am avut 3 paturi, fiecare salon cu toaleta. Pe hol e si camera cu dus la care aveti acces si mi-a prins taaare bine, am prins zile caniculare. Sala de nasteri e impartita in 2, intr-una e masa de nasteri si in partea cealalta un pat cu aparat de monitorizare. Este aer conditionat care e mana cereasca.
Personalul a fost f.f. ok, incepand de la infirmiere pana la doctori. Eu am prins 3 moase, toate 3 au fost dragute, cea cu care am nascut mi-a refuzat vehement banii.
Dr. meu a fost plecat duminica din Bucuresti, mi-a zis ca se intoarce si ca isi va ruga un coleg (dr. Udrea) sa vina sa ma vada pana ajunge el. Acesta si-a terminat garda duminica la 19 dar a stat cu mine pana luni dimineata cand a ajuns si dr. meu si au asistat amandoi la nastere.
Nasterea si restul peripetiilor...le voi scrie in poveste.
Epidurala: am cerut-o luni spre dimineata ca simteam ca mor. Insa ceea ce mi-au zis dr. m-a convins. Duminica s-au nascut f. multi bebelusi, cei cativa care au fost cu epidurala au avut APGAR 8 si mai mic. E o problema cu anestezicul din spital si din afara nu vrea echipa ATI sa primeasca. Mamicile respective nu au mai simtit niciun fel de contractie, au avut col rupt, una bebe cu fractura de clavicula fiindca a impins aiurea, un bebe cu APGAR 5 ca se blocase...Doamne fereste. Eu nu am mai vrut sa risc si am zis ca daca n-am murit pana atunci nici n-o sa mor. Alternativa era cezariana cu anestezie totala, dar am avut noroc si am scapat de ea.
Epiziotomie: a fost micuta de data asta, 3.5 cm, dar am avut si o mica ruptura vaginala. La exterior am cerut fire clasice fiindca am avut probleme cu cele resorbabile la Iulia. Ma mai tine un pic dar e f. ok, pot sta in fund, ma mai doare seara dupa o zi de stat in picioare si diverse. In spital se face toaleta de 2 ori pe zi. Acasa fac dus des si doar seara imi dau cu betadina, Tantum Rosa si un pic de Baneocin pudra. De spray-ul cu lidocaina nu am avut nevoie deloc, nici de colac.
Dupa nastere m-au mutat in A4, la lauze, tot salon cu 3 paturi, personal f. dragut, nu am dat bani decat dr. neonatolog care a venit de cateva ori la bebe. Este dus si aici, nu ezitati sa-l folositi...eu as fi stat numai acolo.
Laptele: duminica dimineata am inceput sa iau Galactogil, seara aveam deja colostru, bebe s-a nascut la 8.40 si la 10 a papat prima oara. Nu a scazut deloc in greutate fiindca lapticul a venit repede. Ieri am avut sanii angorjati, azi la fel, ma mulg cate 20 ml dupa ce il pun pe el la san, cat sa golesc canalele din lateral, spre axila, acelea mi se blocheaza. Problema e ca nu ma incape niciun sutien, aveam un Jolidon cupa D si e mic, nu am cum sa-mi pun tampoane de san si ma schimb de 20 de ori pe zi.
Lohiile sunt deja serosangvinolente, de ieri folosesc absorbante si e ok. Mai am contractii mai ales cand suge bebe, dar sunt f.f. suportabile.
Bebe Andrei face falcute, papa la cerere momentan, cam la 3 ore, noaptea se scoala de vreo 3 ori (12, 3 si 6), sunt f. multumita de micutul meu
. Facem dus, e prea mic inca pt. cadita.
Cam asta am avut de spus pe moment, daca mai aveti intrebari va raspund cu draga inima...daca nu ati terminat deja capitolul cat am scris eu la mesajul asta
.
Diana,
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
anaxena spune:
apropo de produse: in maternitate foloseau Sanosan si i-a mers foarte bine Mariei si eu cumparasem rucsacul de la Nivea,dar am cumparat la ieshirea din spital uleiul de la sanosan si o crema pt bb-ei care se da noaptea inainte de nani ca am zis ca dc s-a impacat bine in spital cu sanosan de ce sa-i stric ritmul..oricum folosesc sapunul lichid,pudra si crema de funduletz de la Nivea,sfatul meu ar fi sa ashteptatzi pana dupa nashtere cu produsele,vedetzi ce folosesc la spital si dupa cumpratzi si voi
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
diarux spune:
ANAXENA abia astept sa vad pozele noi. chiar voiam sa te intreb cum merge cu datul jo, ca partea cu pusul am experimentat-o si eu!
DIANA M multumim ca neai impartasit sin experienta. mai ales cu detaliile de dupa. eu de unde o sa stiu ce fire sa cer???

si alte din astea...Stiu, gata, sa mai las paranoia...
ma duc sa fac poezica lui FLO
Ruxandra
31+ si
Andrei Tudor
anaxena spune:
inca nu s-a trezit maria asha ca profit de ocazie sa citesc capitolele in care am lipsit...diarux pazea,citesc poezia!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
diarux spune:
Deci, draga FLO ultima creatie iti apartine!dupa cum urmeaza:
FLO e super incantata
si de azi, e usurata!
Mandra, faina, frumusica,
cea mai vesela mamica!
Iar flacaul GABRIEL
este bine-acum si el. 
Nota buna a luat.
(zici ca-i la "bacaloriat").
Dupa ce se odihnesc
parca vad ca chefuiesc!
Ruxandra
31+ si
Andrei Tudor
dana81 spune:
uf, am dormit si o putin....
FELICITARI FLO 

, SA FIE SANATOS BEBE SI CAT MAI REPEDE ACASA!!!!
DIANA folositoare informatiile tale, bebe ce face? e bine?
KIMMY 
, deocamdata 2 pt dop, mai scot la nevoie
Ce o fi facut BIRI?
34 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 6 SAPTAMANI
baby_r7 spune:
Diana frumoasa povestea nasterii!!!!!

Ana am ras cu lacrimi la citirea povestii tale!!!!!!!
nu stiu cum reusesti sa povestesti asa ............dar esti de coma......

sa va traiasca minunile!!!!!!!!!!!!
Roxana
33+ de
Bianca Maria
AMR 7 SAPTAMANI