Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 14
locca spune:
Salutare
Flo, tinem pumnii stransi, sa fie usor si rapid! 
Biri, scoatem majoretele?
Kimmy, pai e de bine
se apropie momentul.
Cristina, dar cate kg ai luat pana acum de s-a minunat dr.?
Dragut rucsacelul. Eu de la nivea folosesc sampon din ala galben cu musetel, numai ala ii place copilului. Am incercat crema cand era mic, dar nu prea m-a incantat, iar dupa ce mi-a facut si buboaiele de dermatita atopica am trecut numai pe creme speciale. Acum nu stiu ce sa fac, as folosi direct cremele pe care le folosesc si la Matei dar ma cam usuca la bani.
Urasc reclamele astea, am dat la refreshuri pana sa pot sa ma loghez...
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
AnnaBaby spune:
Kimmy scoatem majoretele la treaba, ca si asa in ultima vreme au cam "somat"
. Poate azi e ziua cea mare, la urma urmei pastram traditia cu nascutul in pereche, asa ca pt Kimmy si Flo: 

Anna
37+ cu
Ioana Maria
AMR 2+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
diarux spune:
KIMMY sa fie intr-un ceas bun. Noi tot scoatem majorete pentru fete, da vad ca de nascut, nu7 naste niciuna! pai treaba-i asta? Mi se aduna poezicile in gat!
MADAFetele de august te primesc cu drag si accepta sa nasti cu ele cand are bebelina chef!Multumim de pontu cu sosul de soia! eu nu am avut curaj niciodata sa il incerc..da cred ca o sa cedez pana la urma...
ANKALAURAsi eu m-am gandit ca poate nu o sa le folosim pe toate, da daca a fost cadou...cu atat mai bine. rucsacul e dragutz. il putem pastra pt bebe cand o sa mai creasca.e destul de incapator.
Ruxandra
31+ si
Andrei Tudor
Marina_1609 spune:
kimmy sa scot majoretele?
_
33+ cu
ANA SOFIA
Poze
AMR 48 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare
vias spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....moaaaaaaaaaaaama/...ce faceti mai????...am fost plecata 2ore si voi terminati capitolul??????....nu am citti din urma...acum ma apuc...dar am zarit ceva la ultima pagina cum ca ar naste Kimmy!!
Draga mea..... 

...ma apuc de citit...sa fiu la zi cu informatiile....![]()
Cami 37s+, cu
?????????
pustai
gallyb spune:
Buna gravidutelor si proaspete mamici. In sfarsit azi am scapat de ultimul examen si incerc si eu sa ma odihnesc.
Foarte greu suport si eu caldura asta, da ma gandesc cand o aparea bebe ce ne facem?
Am scris si eu numele fetitei noastre, e un nume mai rar, dar noua ne place foarte mult. Voua?
Si nu in ultimul rand pentru mamicile care urmeaza:

38+
Xenia
Tecky spune:
MESAJ DE LA FLO :
David Gabriel s-a nascut la 11:50 cu 3550g,48,5 cm,apgar 9.Sunt bine...ca dupa operatie...
Tecky 39 sapt
Raluca Ana
AMR 7 ZILE 
Tecky spune:
FELICITARI FLO ! Sa-ti traiasca David Gabriel si sa fie sanatos.Recuperare usoara!
Cristina stai linistita ca mai are timp Mihai sa se intoarca!
Marina asteptam poze cu hainele bb.
Gallyb mie imi place foarte mult numele Xenia.
Mada somn-usor si asteptam poze!
Ma bag si eu un pic la nani,v-am pupat!
Tecky 39 sapt
Raluca Ana
AMR 7 ZILE 
dma2007 spune:
uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
inca un pepenas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
FELICITARI FLO!BINE AI VENIT BB!
refacere rapida, sa ajungeti cat mai repede acasa
31s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Marina_1609 spune:
FLO felicitaaaari!

gata, am pus pozici cu hainite pe picasa. sunt doar cateva. mai am o tona si de hainite si lucrusoare dar m-am plictisit de pozat...
_
33+ cu
ANA SOFIA
Poze
AMR 48 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare