Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mi-a venit o idee. ma duc sa fac poze cu hainitele bebelinei si va arat si voua

_

33+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 48 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

Buna fetele,
acum m-am reintors la birou, am trecut si pe la un sensiblu si am vazut rucsacul de la niveea, scrie ca are 7 produse nivea pentru ingrijirea bebeilor si costa 78 de lei, dar am mai vazut o geanta cu multe produse, nu le-am numarat..... de la sanosan, mi-a spus cineva ca numai diacestea a folosit si s-a impacat foarte bine..dar asta costa aproape 120 de lei, avea mai mult de 10 produse, geanta e bleo mai deschis decat rucsacul ..

32 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

de iunie unde sunteti?
ne aduceti pepenasi????????????uraaaaaaaaaaaaaaaaaa?
scoatem majoretele:

31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

anka, biri, mersi de informatiile legate de contractiile dureroase, m-am lamurit, cind doare al naibii e contractie dureroasa. Sper sa nu m-apuce prea curind.
ana, citit si eu povestea nasterii. Haioasa si incurajanta, deci nu e chiar asa de greu. Cum stai cu alaptatul?
flo, bafta la cezariana, nastere usoara, refacere usoara si bebe sanatos si cuminte iti doresc.
mona, imi pare rau s-aud ca ti-e asa de greu, sper sa se mai calmeze un pic lucrurile dupa ce mai creste „scirtiila” al tau. M-a distrat denumirea pe care i-ai dat-o
biri, bafta sa iasa albastriorul tau azi [majorete]
cristina, io zic in continuare ca bebe Mihaita mai are timp sa se intoarca. Azi tocmai am vorbit cu o colega de-a mea si zicea ca ea isi pune muzica jos la burtica, nu de alta da’ sa-l motiveze pe bebe sa se intoarca cu capsorul in jos ca sa poa’ sa asculte muzica. Tactici serioase, ce mai
Asa ca io zic sa incerci si strategia asta, da’ de e interesat bebe Mihai de muzica.

vicky, mada, toate bune pe la voi?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

In sfarsit , am ajuns acasa, mai am putin si ma topesc, e groaznic de cald, si s-au anuntat si niste musafiri ptr diseara , asa ca tocma ce am bagat niste pulpite la cuptor(diseara numa ce le incalzesc) , so, imaginati-va cam cum poate fi la mine-n casa...
Si diseara la 6 am si examen, bine ca e ultimul!
CRISTINA, ce nu spusei mai devreme de glow-ul bleu, ca io tocmai mi-l facui rosu, de-acu dupa ce mai acumulam niste puncte il modificam, sa fiu si eu solidara cu restu' lumii
DIARUX , suna tare bine reteta de pui dulce -acrisor,mi-ai facut o poftaaaa! Io-s innebunita dupa mancarea chinezeasca !
DMA , si eu sunt mare fan al nectarului de caise, anul trecut mi-am facut in casa, sa am ptr iarna, dar totusi , vara apa e mai sfanta!
ANAXENA, am citit povestea nasterii, super tare, amuzant dar si emotionant!Si "vaca "Nuti, cum ai facut-o tu vedeta pe DC
MARINA ,abia astept sa vad pozicile!

Ma duc sa mai fac un dus ca deja sunt mai rau ca la sauna

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita31+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Marina si eu folosesc tot Opera, si din cauza asta nu se vede efectul glow, nu functioneaza decat cu Microsoft. Prima data am crezut ca are ceva laptopul meu

Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 2+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dragutelor!
M-am trezit cu o semzatie tare interesanta azi....si surpriza...cand am mers la baie,am inceput sa elimin dopul ...sau cel putin eu asa cred ca e dopul.E gelatinos-apos,plin de firicele de sange si putin maroniu.Toata ziua am dureri de CM,dar alte simptome nu...Acu asteptam sa se mai intample ceva.

Va pupicesc

Kimmy39+Timeea Kristina AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele, cu sacii astia...
Nu stiu clar cum e modelul de acum. Noi am luat modelul care aparuse pe la 2003.
La interior, sacul nu era compartimentat, sau, ma rog, avea numai niste elastice laterale, in interior, unde puteai sa bagi cate ceva fara sa se balangane. La exterior avea cele 2 buzunare laterale, in unul tineam bibe si in celalalt servetele. Pe fund mai avea o chestie unde se afla o salteluta subtirica si de care ne serveam in parc Nu l-am prea folosit, sincera sa fiu.
Produsele sunt mai mult decat ok. Noi am folosit mai mult Nivea decat Sanosan. Dar si de Sanosan suntem multumiti.
Acum insa nu mi-as mai lua sac.

As lua produsele separat si as lua o geanta speciala, care e mult mai bine compartimentata la interior.

La ofertele astea, practic platesti produsele si obtii sacul gratis, cam asa iese la socoteala.
La produsele din sacul NIVEA - pudra nu am folosit si o sa folosesc. Ulei de corp nu am folosit si nu o sa folosesc. Samponul.... de obicei ramaneam cu el neconsumat, ca spalam fata cu dus din ala "din cap pana in picioare". Foarte utile crema hidratanta, cea de poponet si servetelele.

Asta e parerea mea

Anca mami de Eliza si 39+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

rux si eu am o prietena care a mers in canada..de asta ziceam...e tipa..jos palaria!!

kimmy wow...s-a dus dopul!?
hai ca scoatem agitatele la treaba!!!
na..gata...sa ne informezi cu ce si cum se mai intampla!!!!

Oana
31+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am revenit si noi de la plimbare, eu tot 2 in 1.
Am luat la fata o bluzita si adidasi fac mai diseara poze prima ei pereche de adidasi. In rest ne-am tot holbat pe la haine si etc am vazut multe faine da imi trebe talia inapoi inainte de asta.
Acuma papam o omletica si mergem toata trupa la nani.
Diarux eu stau maxim 24 de ore in spital, maxim maximorum pot ajunge acasa si in aceeasi zi daca totul e ok. Oricum mai sunt fete care stiu parola si id-ul si pot schimba la listutza in caz de nevoie.
Dma ms sper sa vada si bebe galeria sa vrea sa vina.
Gabriela cum nu vezi efectul? ca se vede numele tau cu verde. Curios.
Cristina ms. Lasa ca se intoarce bebitzul ai sa vezi.
Dma uff nasol cu rinichii da baga si tu lichide si pastilutze si speram sa te simti mai bine macar oleaca pana vine bebe.
Anna si eu am avut sonda ca aveam epidurala si rebuia monitorizat si bebe si nu am avut pb si nici nu am simtit cand a pus-o/scos-o.
Catilin bafta la examen.
Tiberica eu ce sa fac in stand by astept si eu ceva ceva da nimic ce sa ma faca sa ma entuziasmez ca gata a venit momentul.
Turtu momentan da. Contractiile dureroase simti asa ca te taie sub burta si se duce pana la spate parca te strange si alea cu adevarat dureroase ti se cam taie respiratia si te blochezi intr-o pozitie ca nu mai esti in stare sa misti. Respirat ca in filme adanc si expirat usor si trece.
Violeta, Diarux puteti pune si un pic de sos de soia la calit legumele si puiul in tigaia f incinsa, da o aroma f faina.
Kimmy wow super. Dupa cum descrii ala sigur e dopul. Mai toata lumea naste numai eu nu. Eu raman cu fetele de august.
Bagam si o majoreta doua .
Gata am citit din urma mergem si noi la nani ne auzim mai dupa amiaza, poate avem vesti de la Flo, de la Biri poate si de la Laura.
Pupici...

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
The Day has come... and gone...(+1)

Mergi la inceput