Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 9
mihaser spune:
quote:
Originally posted by Nicole1980
Fetelor am inscris puiul la dr de familie si vine intr-o ora sa il vada acasa.
Cat sa ii dau 50 ron sau 100 ron. Voi cat ati dat ?
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
Eu nu i-am dat nimic ...nesi mai sunt!
gabitzam spune:
Anutza, felicitari pentr puiul tau
Trecem Vladutzul la listuta de bebici Nu ne-ai dat bine linkul la pozele tale. Intra pe albumul cu pricina si da-ne de acolo linkul.
Nicole, eu i-am dat la prima vizita 100 ron, dar altii nu mai vede prea curand, a fost asa doar, de prima vizita. Doar daca as chema-o eu la vreunul din copii i-as mai da 50 ron de vizita.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
fecian spune:
Buna fetelor
Iaca am si eu ceva timp liber...oare cat?
Dupa o noapte ca de obicei, ciclu de 3 ore din care numai o ora de somn pot sa zic ca in sfarsit acum la pranz puiul meu doarme de 2 ore.
Azi noapte a fost tare lenes si a papat foarte putin...fac si eu ca Getutza acum...
Pe langa ca am un somn in mine, mi-e si foarte rau...am racit bine de tot, tare mi-e ca o sa fac febra. Mi-e si foarte greatza, nu pot sa inghit, offf. Tati e la fel ca si mine.Speram ca puiul sa nu aiba nimic, desi vad ca e deja fornait.
O intrebare am si eu: puiul meu are o gramada de bubitze pe fatza si pe cap, stie cineva cum sa le tratez? Ca sunt foarte multe si urate, nu stiu ce sa le fac.Pana de curand nu a avut nimic, insa de 1 saptamana ii apar continuu. Bietul meu pui.
Sunt asa de obosita, simt ca o sa lesin...plus si capul ma doare crunt. Inca asta imi mai trebuia.
Vad ca si simonacip e racita. Imi pare tare rau iubita. E cel mai aiurea sa racesti vara, si uite ca tocmai asta am patit-o amandoua.
Cred ca merg sa incerc sa dorm un pic, imi e mult mult prea rau si mi-e ca o sa cad pe aici.
Va pup si poate trec mai incolo
Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Varsta Ursuletzului-pufarina
Simplicity is the key to excellency
lorellay spune:
felicia
Din intamplare am citit postarile tale de la "gemeni, tripleti..."si scriai acolo ca iti doresti gemeni....Am cautat profilul tau curioasa daca i copii..si te-am gasit aici....
Deci cu toate sfaturile si citirile fetelor..a fost cum a vrut DD...felicitari pentru puiul tau si sa fiti sanatosi....
Sorana 18+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by elenuca
Cuscra draga, ce facusi? Ai mare grija ca nu e de joaca cu raceala vara. Incearca cu ceiutz cu miere si lamaie, si lapte fierbinte cu miere si batut bine cu galbenus – nu stiu cum se cheama dar e eficient. A , mai stiam de felii de cartof stropite cu spirt si puse pe piept, sare grunjoasa incinsa pusa intr-o carpa ceva si pusa pe piept, ai grija sa nu fie prea fierbinte sa te arda. Eu sunt pentru leacuri babesti, nu prea ma pricep la tratamentul medicamentos. Ai grija de tine, insanatosire grabnica . Sa-ti treaca pana maine, da? Sper sa reusim sa ne vedem la debarcader, mi-e dor de voi. de la Lizuca pentru Mateias. Acum nu stiu ce sa zic , prima dragoste nu se uita niciodata, esti sigura ca Mateias nu o mai iubeste pe Eliana? Noua sa ne spuneti din timp sa nu ne trezim in ziua nuntii...
Si tu Mihaser nu mai pune paie pe foc, da?
DanaH, super pozele, ai doi ingerasi minunati. Mi-a placut mult poza cu tati care tine bebe pe mana, o sa incercam si noi pozitia asta, sper sa-i placa Lizucai. A , si ne vedem pe bancutza la debarcader, binenteles.
Am vazut bebei frumosi de Mihaser si Dolores
Stefany_p scoatem majoretele, inteleg ca ramane pentru maine inducerea?
Fetelor am si eu o dilema, cat ar trebui sa ia bebelusul intr-o luna de la nastere, am citit ca undeva intre 600-700 de grame.Noi nu avem inca o luna , facem peste 3 zile o luna si avem 3,950kg, cu 250grame mai mult decat la nastere si cu 600 grame peste greutatea iesirii din spital. Mie nu mi se pare slabutza, mai ales ca s-a lungit destul de mult, cred ca are aproape 60 cm, nimic din ce aveam nu-i mai vine, a trebuit sa cumpar lucrusoare noi pentru ea. Pe de alta parte nu toti bebelusii cresc la fel, e musai sa o incadrez in tabelele din carti? Uf.. ma cam roade chestia asta. Si mi se pare ca nu papa suficient, desi kk si pish face la greu. Pe urma imi zic, daca nu asimileaza bine copilul. Hai ca devin paranoica...
Elenuca mami de Lizuca
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Elenuca
Povestea nasterii
uite pe cineva cu aceeashi dilema ca mine. Noi in prima luna, am luat cam 500gr. Mai sa plang....si mai aveam voci in jur "ca daca nu ai lapte suficient, ca daca nu ai laptele bun, etc". Ideea ca recuperatul + scapatul de icter costa la greutate. Se vede, da? Ei, dupa ce scapi de icter, ar fi bine sa urmareshti o sapt: de ex. ca ia 200gr pe sapt (cf zicerii de la dr mea -ba mi-a zis ca si 170gr ar multumi-o; ). Daca a luat atat...te relaxezi, si privesti problema. A, si mi-a atras atentia: sa ii dau la cerere, sa nu ma gandesc la niciun program. Altfel zicea sa o sun sa imi faca o schema sa ii bag supliment. Io, panicata si plansa, am trecut peste ea, si am incercat cu supliment - si nu a vrut fata ! dupa san dormea lemnTanase, si nu manca bibe decat peste 1-2 ore (adica era ghiftuita...). Fiecare copil insa are ritmul lui. Mi-am luat cantar, si acum e mult mai bine, pot zice ca i s-a marit stomacutsul, si mananca la 2-3 mase pe zi peste 100gr, lucru care inainte nu se vedea, mesele sunt destul de dese, cam la 2 ore, dar acu 1 luna mancam la 1.5 ore... si noaptea imi mai face cate o supriza sa se trezeasca si 1 data, si de 2 ori, dar mai des de 3 ori. Si mananca!
A, sI daca tu vezi ca e lunga....pot sa te linishtesc, o fi o luna de cxrescut in lungime, si s-a lungit manechina ta!
alina_anto si noi radem cu voce in somn. Prima data cand dormeam si noi, si am zis ca sunt io paranoica, si aud voci. Ei, peste o sapt s-a trezit fifitsa pe la 5, si ca sa mai doarma tati ne-am dus pe canapea un sufragerie. Si a mai tras un chicot de ras. Si m=am linishtit: sunt io teafara, fata creshte si e o poznasha ca parintii!!! Sa vezi cand face de parca ar da sa planga...cum o sa sari din pat la ea!!! Asta e noua mea experientsa!
magnetism welcome bec in randu mamicilor pline de lapte, nesomn, cacat si treburi; felicitari pt urcusul in greutate! Iti dorim un bebe papacios, cuminte si ne colicos. Si stai cuminte cu trebili, ca tu esti cu cezariana.... Daca nu scriai, te sunam zielel astea . Pupici. Sa ne scrii cum fuse in spital.
anuta_maria. Welcome bec, mult succes cu bebe si cu botezul. Si io is din fundu moldovei (acolo unde se leaga atsa de harta si se pune in cui), si pe mine m-a stresat mama ca de ce nu botez mai devreme, si i-am trantit-o: ca asha am gasit restaurant . Pe de alta parte, e bine ca scapi de balamuc. Mult succese! Mai vino pe la noi!
fetele cu raceli: incercati si cu frectii. Combinati ceaiuri cu siropele si orice...acum numai de raceli nu va mai arde. Saracutsele. La medicamente nu stiu sa recomand, eventual sunati un doftor.
Pana la febra...tre sa ii dati in cap racelii.
Fetele..nu am facut poze nici cu Edvin nici cu Iasmina. Dar promit sa mai ne vedem si sa iau si aparatul foto si sa pozez vecinii mei scumpi.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
danutza77 spune:
Fetelor, voi cand ati iesit cu bebeii in zone cu AC si multa lume gen supermarket, mall, ca noi avem 2 sapt jumatate si mi se pare totusi cam devreme?! cu toate ca nu mai am stare in casa , de abia astept sa iesim si altundeva in afara de parcuri.
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by danutza77
Fetelor, voi cand ati iesit cu bebeii in zone cu AC si multa lume gen supermarket, mall, ca noi avem 2 sapt jumatate si mi se pare totusi cam devreme?! cu toate ca nu mai am stare in casa , de abia astept sa iesim si altundeva in afara de parcuri.
la 1 luna, am intrat in Piciul (5min)si apoi in Mall (15min)(3 magazine jos) cautand carusel. Si atat. Dupa aia m-am gandit ca is cam inconshtienta, macar sa vaccinam copilul. Am mai fo pe terasa insa, la pranz cand nu prea era lume.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
danutza77 spune:
Ma gandeam eu ca tb sa mai asteptam!!
Ms mult de raspuns cleo!
Daniela cu bb Andrei (11.06.2008)
simonacip spune:
Buna fetelor, acum m-am sculat si eu...parca sunt mai refacuta, nu ma mai doare asa tare cind respir...
Cuscra draga, stai cuminte ca baiatul meu nu umbla cu mai multe. E serios si cumintel, minca-l-ar mami pe el...Cu Eliana au fost citeva chestii subtile asa...ei i-a placut camasuta lui, el a placut-o in poze...n-au ajuns sa aprofundeze nimicSa stii ca nu-mi las baietii sa-mi umble brambura cum vor ei, ca au de-a faace cu mine apoi. Am incercat aseara si cu sarea pe piept, aveam ciorapelul lui David pe care-l mai foloseam, si desteapta d emine, ca sa nu mai scot sarea s-o pun in craicioara la incalzit, am pus direct in microunde ciorapelul, si elasticul cu care era prins s-a ars, am facut fumaraie, a trebuit sa tai ciorapul ars...He-he...De ce doar sa ma doara in piept cind poate fi mai complicat??? In seara asta bag niste cartofi cu spirt ..Dar parca sunt mai bine, pot trage destul de mult aer in piept. Doamne AJuta!
Felicia, draga mea, sper sa te faci repede de tot bine. Spaima noastra cea mai mare cred ca e de fapt sa nu le dam si bbilor...
Elenuca, Cleo, bbii trebuie sa ia in greutate 25minim-30 maxim de grame pe zi. Calculati-va la numarul de zile si vedeti unde va situati. Dar fiecare copil are ritmul lui, nu tb sa va incadrati intr-un grafic...Asta-i doar pt dr-ii pediatri...De ex mie mi-a spus ca Matei e mai gras cu un kg si incepuse deja sa-mi vorbeasca despre obezitate...dar i-am spus: Doamna, Matei a avut din nastere un kg in plus, asa ca...asta-i modelul. Pe de alta parte asa a fost si David, desi nu-l indopam, asimila el foarte bine...Cum a inceput sa mearga cum s-a subtiat...Elenuca, spune tu? E David grasunel?? Lasa-mi nora in pace ca e lungutza si arata foarte bine...LA fel tu Cleo, pai mie mi s epare destul de bucalata marutza. SI sunt fetitza, trebuie sa aiba o silueta, nu??
Cleo, Inais, asteptam pozici data viitoare
Alina, bravo pentru gasca de fete, si eu am inceput sa-mi formez una, bine chiar am o fosta vecina de bloc din copilarie cu fiu-su cu fix 3 luni mai mare (nascut pe 24 ian). E altceva cind te plimbi si conversezi...
Fetele, eu we asta am program d ecoafor. SImbata ma vopssc, dar dupamasa(elenuca, poate reusim sa ne vedem tot asa, de dimineata)
DUminica dimineata epilat si pedi, abia astept
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."