Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Legat de cresterea in greutate am citit si mi s-a si spus ca trebuie sa ia pe luna 750 de grame.
La maternitate mi-au zis ca 200 g pe saptamana.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by fecian

Buna fetelor

Iaca am si eu ceva timp liber...oare cat?
Dupa o noapte ca de obicei, ciclu de 3 ore din care numai o ora de somn pot sa zic ca in sfarsit acum la pranz puiul meu doarme de 2 ore.
Azi noapte a fost tare lenes si a papat foarte putin...fac si eu ca Getutza acum...
Pe langa ca am un somn in mine, mi-e si foarte rau...am racit bine de tot, tare mi-e ca o sa fac febra. Mi-e si foarte greatza, nu pot sa inghit, offf. Tati e la fel ca si mine.Speram ca puiul sa nu aiba nimic, desi vad ca e deja fornait.

O intrebare am si eu: puiul meu are o gramada de bubitze pe fatza si pe cap, stie cineva cum sa le tratez? Ca sunt foarte multe si urate, nu stiu ce sa le fac.Pana de curand nu a avut nimic, insa de 1 saptamana ii apar continuu. Bietul meu pui.
Sunt asa de obosita, simt ca o sa lesin...plus si capul ma doare crunt. Inca asta imi mai trebuia.

Vad ca si simonacip e racita. Imi pare tare rau iubita. E cel mai aiurea sa racesti vara, si uite ca tocmai asta am patit-o amandoua.

Cred ca merg sa incerc sa dorm un pic, imi e mult mult prea rau si mi-e ca o sa cad pe aici.

Va pup si poate trec mai incolo

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Varsta Ursuletzului-pufarina

Simplicity is the key to excellency

Sunt bubite rosii si micute???Daca DA sunt de la caldura.Eu il dau cu apa termala Herculane si ii fac in fiecare seara baita si pun ceai de musetel in apa si sa stii ca incep sa ii dispara!Cu pudra nu e bine sa ii dai pe bebei ca inhaleaza!!!Te pup si sper sa te ajute!

Poze

Andreea , de Ericut puiut!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

DanaH, vorba marmotei....eram precisaaaaaaaaaaaaaaaaca stie de undeva pozitia respectiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by monik16

Legat de cresterea in greutate am citit si mi s-a si spus ca trebuie sa ia pe luna 750 de grame.
La maternitate mi-au zis ca 200 g pe saptamana.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Al meu a luat deja 1 kg si inca nu are o luna!Eu nu ma iau dupa chestii de genul asta!!!CA daca m-s lua acuma ce as face l-as pune la cura de slabire?Si ce sa fac daca ii e fomica si eu am laptele asa de gras?Bine ca sunt sanatosi!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Getutza, menstruatia vine chiar daca alaptezi. Iar cu iubitul in liniste, nu e asa, numai eu stiu doua fete perfect insarcinate cand alaptau.
Pe de alta parte menstruatia schimba gustul laptelui, de asta nu i-a convenit. Multumim pentru aprecierile la adresa puiutului nostru, tati ii zice urs ca mormaie ca un urs. Da, stiu ca tb tras mai mult de putza, dar eu am tras asa cu grija, pana se vedea capsorul, dar tb tras mai mult.
Noua ne-a zis sa punem Bepanten pe unde a crapat pielicica.

Fetelor va multumesc mult pentru urari .

Cleo eu nu am lasat copilul in casa singur nici cat sa duc gunoiul. Personal tot ce am de cumparat merg cu el. Aleg magazinele dupa criteriul: unde incape carutul.
Nicole, asa fac la inceput, urla cand ii schimbi, dar dupa un timp o sa ii placa sa stea cu fundul gol. La inceput le e frig si
se sperie.

Cat despre vaccinuri eu i-am facut Infarix-ul si a facut putina febra.

Eu am tot sters ochisorul cu ser fiziologic si atat. Nu i-am pus picaturile date de medic. Mi-a zis a tb sa i-le pun doar daca
trec mai mult de 3 zile si nu se amelioreaza.Asa i-am tot sters toata ziua, cum se forma secretia cum stergeam. I-a trecut.
Legat de eritem fesier am incercat si eu multe tipuri de creme, am luat unul de la Mustela pentru iritatie, am luat si de la
Klorane acuma, nu stiu ce sa zic, parca asta de la Klorane e mai buna. Si evident spalat la fiecare schimb de scutece.

Stefany sper sa fie totul ok, noi iti dorim nastere usoara.

danutza eu am scos copilul la 10 zile afara. Pana atunci pe balcon.

Cat despre luatul in greutate, eu stiu 750 de grame pe luna. Al meu a luat in 2 luni 2620 deci...iti dai seama ca nu e matematica.
Am somat un pic ca a fost o zi grea ieri ca ne-am marait toata ziulica. Am iesit jumat'de ora aseara pana la colt si inapoi ca era prea cald.
Ieri am mancat numai san toata ziua, plus un biberon cu lapte muls. Am incercat sa il tin numai asa ca sa nu se deshidrateze din cauza febrei. Azi l-am tinut tot asa, numai noaptea a mancat supliment dar nu cine stie ce. Si i-am mai dat 50 de ml la pranz ca am uitat laptele muls afara si mi-e ca s-a stricat.
Am reusit si eu sa dorm cu el o ora, tare bine mi-a prins.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

quote:
Originally posted by Andree27

quote:
Originally posted by fecian

Buna fetelor

Iaca am si eu ceva timp liber...oare cat?
Dupa o noapte ca de obicei, ciclu de 3 ore din care numai o ora de somn pot sa zic ca in sfarsit acum la pranz puiul meu doarme de 2 ore.
Azi noapte a fost tare lenes si a papat foarte putin...fac si eu ca Getutza acum...
Pe langa ca am un somn in mine, mi-e si foarte rau...am racit bine de
tot, tare mi-e ca o sa fac febra. Mi-e si foarte greatza, nu pot sa inghit, offf. Tati e la fel ca si mine.Speram ca puiul sa nu aiba nimic, desi vad ca e deja fornait.

O intrebare am si eu: puiul meu are o gramada de bubitze pe fatza si pe cap, stie cineva cum sa le tratez? Ca sunt foarte multe si urate, nu stiu ce sa le fac.Pana de curand nu a avut nimic, insa de 1 saptamana ii apar continuu. Bietul meu pui.
Sunt asa de obosita, simt ca o sa lesin...plus si capul ma doare crunt. Inca asta imi mai trebuia.

Vad ca si simonacip e racita. Imi pare tare rau iubita. E cel mai aiurea sa racesti vara, si uite ca tocmai asta am patit-o amandoua.

Cred ca merg sa incerc sa dorm un pic, imi e mult mult prea rau si mi-e ca o sa cad pe aici.

Va pup si poate trec mai incolo

Sunt bubite rosii si micute???Daca DA sunt de la caldura.Eu il dau cu apa termala Herculane si ii fac in fiecare seara baita si pun ceai de musetel in apa si sa stii ca incep sa ii dispara!Cu pudra nu e bine sa ii dai pe bebei ca inhaleaza!!!Te pup si sper sa te ajute!

Nope, nu cred, zic eu, dar poate ma insel. Nu prea au de unde sa fie de la caldura in Olanda, abia au fost cateva zile. Fecian scumpa cred ca tocmai s-a ales si al tau ca si a mea cu acnee de bebelus care nu o sa-ti vine sa crezi s etrateaza cu...indiferenta si tine intre o spatamana si cateva luni. Oricum e bine sa intrebi si o moasa sau un doctor. Eu deja am vazut doi doctori si o moasa si toti mi-au recomandat acelasi tratament. cica de cele mai multe ori daca le pui ceva pe bubite le faci si mai rau si daca ajung sa se scarpine si sa le rupa si au ceva pe ele se infecteaza si atunci e grav. Ieri doctorita mi-a spus ca a mea tocmai a ajuns in faza de eruptie maxima. A inceput pe fata, s-a intins pe urechiuse si pe gat si acum e si ep pielea capului dar a inceput sa treaca de pe fata.

Simona lichide si ceaiuri calde nu fierbinti, cu fierbinte iti faci rani pe un gat si esofag si asa iritat siminunata gargara cu sare

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna fetelor!!!

scuzati ca nu mai apuc sa scriu dar mica mea terorista nu ma prea lasa insa va citesc zilnic!!!asa agatata de mine sta!!!dragelor voi ce beti?ce mancati?ca io m-am cam acrit de ceai de chimen si anasol, de apa plata si de supa de pui si cartofi de tot felu!!!!pitica mea tot vomita saraca si nu prea ragaie !!!ii dau doar tzitzi dar nu stiu daca ii ajunge ca adoarme dupa vreo 10 min si nici gand sa o pot trezi!!!e ca lemnu!!!

BAFTA in continuare Stefany pe luni sa fi curajoasa ca nu e nik de ce sa te temi!!!o sa treaca!!!

cam atatica pe azi ca ma striga terorista!!!pupic fetelor si inca ceva mai vreau mostre de poezii asa sa ma dau si eu cu parerea!!!

Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna fetelor,

In sfarsit am reusit sa-mi recuperez si eu parola ca de doua zile nu m-am mai putut loga. Dar totul e bine cand se termina cu bine, nu?

Ca tot veni vorba de greutatea lui bb, Dragos a luat 300g in 10 zile, de cand am iesit din spital, pana miercuri. D-na dr. a spus ca e foarte, foarte, bine. Elenuca mie nu mi se pare ca Lizuca a pus putin. Ma gandesc ca trebuie sa puna 600-700g de la cea mai mica greutate, in prima luna, nu? Si atunci 600g sunt ca la carte.

Gabitza pt pontul cu ColicBaby. Dragos e mult mai linistit de cand ii dau (chit ca reuseste sa inghita doar trei sferturi din doza, ca restul scuipa si-i curge pe barba)si a inceput sa traga si parturi si parca si ragaie mai des si mai tare.

Simona si Fecian multa, multa sanatate. Sper sa va refaceti repede si sa nu-i molipsiti pe cei mici

StefanyCuraj ca mai e putin si-ti tii puiul in brate.

Poze
DRAGOS-poze

Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Melly tu pe unde stai? Poate punem de-o intalneala saptamana viitoare. Cu d-flavia ne-am intalnit deja. Poate facem gasca toate trei. Ce, numai fetele din Bucuresti?

Poze
DRAGOS-poze

Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Esme, da, calde bine le beau, nu fierbinti rau, stiu ca pot leza...
Fecian, bubitele trec de la sine, cum spunea Esme.Mie dr imi recomandase Mustela-Stelatria, dar i-au trecut de la sine panma sa apuc sa-l dau cu ceva...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput