Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 11
stefany_p spune:
mai, ma ingrozesc cel mai tare cand citesc ca sunteti obosite..eu efectiv nu rezist la oboseala, mi se face rau, vomit, cad jos...si daca mie mi-e asa nu vreau sa ma gandesc cum va fi pt bb..cum sa am grija de el in asa conditii...
simonacip spune:
Ancaurn, Mely, puneti de-o intilneala, nu stati
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
elenuca spune:
In cazul asta cuscra draga m-am linistit,ramane cum am stabilit cu copiii Cat despre Mateias, este o dulceata de ginerel, nu te mai lua dupa doctori, arata foarte bine, confirma si Lizuca.
Acum legat de greutatea bebelusului, m-am linistit, fiecare copil are ritmul lui de crestere, important e ca mananca, doarme, e vioaie, are scaun regulat, pupa mama manechina .
va pupic si mai vorbim maine, ne pregatim ca vin nasii in vizita ca le e dor de finutza.
Elenuca mami de Lizuca
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Elenuca
Povestea nasterii
anuta-maria spune:
quote:
Originally posted by aldaesmequote:
Originally posted by Andree27quote:
Originally posted by fecian
Buna fetelor
Iaca am si eu ceva timp liber...oare cat?
Dupa o noapte ca de obicei, ciclu de 3 ore din care numai o ora de somn pot sa zic ca in sfarsit acum la pranz puiul meu doarme de 2 ore.
Azi noapte a fost tare lenes si a papat foarte putin...fac si eu ca Getutza acum...
Pe langa ca am un somn in mine, mi-e si foarte rau...am racit bine de
tot, tare mi-e ca o sa fac febra. Mi-e si foarte greatza, nu pot sa inghit, offf. Tati e la fel ca si mine.Speram ca puiul sa nu aiba nimic, desi vad ca e deja fornait.
O intrebare am si eu: puiul meu are o gramada de bubitze pe fatza si pe cap, stie cineva cum sa le tratez? Ca sunt foarte multe si urate, nu stiu ce sa le fac.Pana de curand nu a avut nimic, insa de 1 saptamana ii apar continuu. Bietul meu pui.
Sunt asa de obosita, simt ca o sa lesin...plus si capul ma doare crunt. Inca asta imi mai trebuia.
Vad ca si simonacip e racita. Imi pare tare rau iubita. E cel mai aiurea sa racesti vara, si uite ca tocmai asta am patit-o amandoua.
Cred ca merg sa incerc sa dorm un pic, imi e mult mult prea rau si mi-e ca o sa cad pe aici.
Va pup si poate trec mai incolo
Sunt bubite rosii si micute???Daca DA sunt de la caldura.Eu il dau cu apa termala Herculane si ii fac in fiecare seara baita si pun ceai de musetel in apa si sa stii ca incep sa ii dispara!Cu pudra nu e bine sa ii dai pe bebei ca inhaleaza!!!Te pup si sper sa te ajute!
Nope, nu cred, zic eu, dar poate ma insel. Nu prea au de unde sa fie de la caldura in Olanda, abia au fost cateva zile. Fecian scumpa cred ca tocmai s-a ales si al tau ca si a mea cu acnee de bebelus care nu o sa-ti vine sa crezi s etrateaza cu...indiferenta si tine intre o spatamana si cateva luni. Oricum e bine sa intrebi si o moasa sau un doctor. Eu deja am vazut doi doctori si o moasa si toti mi-au recomandat acelasi tratament. cica de cele mai multe ori daca le pui ceva pe bubite le faci si mai rau si daca ajung sa se scarpine si sa le rupa si au ceva pe ele se infecteaza si atunci e grav. Ieri doctorita mi-a spus ca a mea tocmai a ajuns in faza de eruptie maxima. A inceput pe fata, s-a intins pe urechiuse si pe gat si acum e si ep pielea capului dar a inceput sa treaca de pe fata.
Simona lichide si ceaiuri calde nu fierbinti, cu fierbinte iti faci rani pe un gat si esofag si asa iritat siminunata gargara cu sare
esme
fecian daca sunt bubite rosii cu punctulete albe in varf sunt acnee de la hormoni si nu ai ce sa faci, cica e normal si trec de la sine, asa ne-au spus doctorii si asistenta. cel mai bun tratament este indiferenta dupa cum a spus si esme
http://picasaweb.google.ro/ihapenciuc/VladutzCocutzRachetutz
simonacip spune:
Elenuca fetele manechinele.
Stefany primele zile pana iti vine laptikul sunt mai rele, apoi poate ai noroc de un bb fara colici si cuminte, sa-ti doarma noaptea...Dc nu rezisti ii bagi biberon, pana se regleaza productia de laptik, asta ca sa poti si tu sa dormi citeva ore. Si, dormi de fiecare data cind doarme si bb. Neaparat.Mai bagam un rind
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
iulia83 spune:
buna fetelor! si fata mea a facut de o saptamana aproape bubite cu varf alb si dr mi-a zis sa le storc...ea i-a stors unul pe care-l avea dupa ureche..si a trecut..restul sunt sub barbita si nu ma bag sa le storc pt ca mi-e frica sa nu ramana cu semne..mi se pare prea brutala metoda. au inceput sa-i mai treaca acum ca o dau cu neopreol. dr a zis ca bubele alea sunt defapt un stafilococ luat din spital. eu zic ca-s de la caldura ca au iesit numai unde transpira ea. are si gusa mare ca soacra-sa
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana
Lorich spune:
Da, Nicole noi mai eram cu ochisorul cu secretie; n-am ce sfat sa-ti dau ca n-am rezolvat nimic, secretia e galbuie, lipicioasa, i-am dat nettacin, nu am simtit nimic, am dat tobrex azi il intrerup, caci... nimic, am renuntat si la laptele de san in ochi, acum o sa continui cu ser fiziologic cat de des si masaj la ochisor. Alteceva nu stiu, ochiul nu e rosu, celalalt e perfect, asa ca ma gandesc ca e canalul infundat.
Simona ma tine Robertelul atat de ocupata ca uite acum am sarit de un muls ca sa citesc aici - sper sa nu trag ponoasele. Eu, ca si Melly am problema asta, ca dupa 10 minute adoarme de n-am ce sa-i mai fac.. pot sa-i fac ORICE nu se mai trezeste. Asa ca ma mai mulg din cand in cand, de frica, pt ca laptic este pt gemeni.
Doloress super poezia de predat stafeta.
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
aldaesme spune:
quote:
Originally posted by iulia83
buna fetelor! si fata mea a facut de o saptamana aproape bubite cu varf alb si dr mi-a zis sa le storc...ea i-a stors unul pe care-l avea dupa ureche..si a trecut..restul sunt sub barbita si nu ma bag sa le storc pt ca mi-e frica sa nu ramana cu semne..mi se pare prea brutala metoda. au inceput sa-i mai treaca acum ca o dau cu neopreol. dr a zis ca bubele alea sunt defapt un stafilococ luat din spital. eu zic ca-s de la caldura ca au iesit numai unde transpira ea. are si gusa mare ca soacra-sa
iti recomand cu caldura alt doctor pentru copil!!! dansa nu stie ca aia e invitatie la infectie...storsul bubitelor??? te rog sa ma scuzi daca crezi ca sunt deplasata dar eu inca nu am auzit oe cineva sa stoarca acneea la bblushi, dar am sa le recomand doctorilor de aici...o noua forma de vindecare...gfrrr
esme
monik16 spune:
quote:
Originally posted by Andree27quote:
Originally posted by monik16
Legat de cresterea in greutate am citit si mi s-a si spus ca trebuie sa ia pe luna 750 de grame.
La maternitate mi-au zis ca 200 g pe saptamana.
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
Al meu a luat deja 1 kg si inca nu are o luna!Eu nu ma iau dupa chestii de genul asta!!!CA daca m-s lua acuma ce as face l-as pune la cura de slabire?Si ce sa fac daca ii e fomica si eu am laptele asa de gras?Bine ca sunt sanatosi!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
Daca ia mai mult e bine, inseamna ca e bine hranit. Daca ia mai putin e problema. Sara mea a luat cam 220-240 g pe saptamana. M-as bucura ca la sfarsitul lunii sa aiba 1 kg in plus mai ales ca e asa mica dar cred ca va avea un plus de 850 g. Eu sunt multumita!
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by iulia83
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana
Iulia, eu stiu ca nu trebuie sa storci nici o bubita de pe fata sau corpul bebelusului pt ca poti infecta locul si pot ramane si semne... Mie asa mi-au spus 3 doctori....deci ma conformez!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!