Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alina_anto, da, e ok pretul pentru botez, la ce menu ai spus ca aveti. Plus ca -s bauturile incluse nelimitat.Abia astept sa vad pozele!

stefany_p Doamne ajuta sa nasti usor!!!
Asa a fost sa fie, nu mai sunt locuri, nnu-i nimic, si luni e zi buna de nascare. :)

Sisica, ce facusi, racisi de la pranz de cand nu am mai vorbit??? ai grija de mateias sa nu-l imbolnavesti. Mascuta la gura!

Anaxena, eu l-am scos la 9 zile, tot asa, treptat, 10-15 min in prima zi, 30 a doua zi, 1 or, apoi am inceput sa-l scot cate 2h-2 1/2h de 2 ori pe zi.

Socrate O viata minunata alaturi de Sebica si tati al vostru!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

repede, repede, sa ii urez si eu La Multi Ani!! lui socrate, pana nu trece ziua.

stiu sigur ca mai vroiams a zic ceva, dar nu cred ca imi mai amintesc. totusi...

stefany, curaj, cumva, candva, trebuie sa iasa bebe. iti tinem pumnii sa mearga repde totul si sa fie bebe sanatos. incearca sa te relaxezi weekend-ul asta, sa te plimbi, poate nu te mai gandesti la ziua de luni.

oare buburuzii o fi nascut?

simona, dupa ce l-am nascut pe alex, o doctora din romania mi-a recomandat si mie exluton si am luat. dar mi-a spus ca nu asigura protectie chiar totala. dar mi-a mers bine. acum am luat de aici cerezette, care, evident, este recomandat in timpul alaptarii. abia am inceput sa iau de o saptamana. pana acum totul este ok.
mai voriam sa iti zic: foarte fainutz costumashul. sa il porti sanatoasa. mi-ar placea si mie ceva de genul asta, dar la cum apart acum... trebuie sa imi cam iau gandul, cel putin deocamdata.

alina, suna tare bine ce spui tu acolo de botez. aia astept pozele.

despre constipatie... si eu stiam ca atata timp cat copilul este alaptat mnatural, chair si o saptamana, zece zile este ok, nu este considerat costipatie. conteaza si cum este kk: daca este tare, zgrunjos, copilul se chinuie, atunci este constipatie.
teodora a facut in fiecare zi, chair de mai multe ori pe zi, dar la inceput se cam chinuia, se inrosea toata. acum vad ca doar se concentreaza foarte tare.

cadoul pt nasi este un subiect fierbinte si la noi. mai bine zis la mine, ca pe sotz nu prea il intereseaza. eu trebuie sa imi storc mintea ce si cum.

incer sa ma gandesc ce am mai citit pe aici, ce subiecte s-au mai discutat... dar parca mi-a intrat mintea in vacantza. cred ca e timpul sa ma duc la culcare.

mai avem si noi o saptmana si mergem acasa, si inca una pana la botez. abia astept.

azi am imbracat-o pe teodora prima data in rochitza. i-am cumparat atatea si tot in pantaloni o port. numai ca am imbracat-o eu frumos in rochitza, am pus-o inc arucior, si apoi am acoperit-o cu o paturica, pt ca batea vantul cam tare. asa ca... nu am facut nicio afacere. poate in romania o sa am mai mult succes cu rochitzele.

am mai facut un album cu pozele din ultiam luna ale printzilor mei. puteti sa ne vedeti aici:
http://picasaweb.google.com/daniela.hanea

si acum, la culcare.
pupici si pe maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

da' bine mai Getuto...de-acu ma pun pe bocit, cum ma potolesti? ca tare frumos ai scris acolo
Dana..si eu ma intreb ce face Buburuzii...speram sa fie ok
Cleo, am numarul lui Dolores, suntem consatence aici la Montreal

Mergi la inceput

Mihaser, habar n-am ce-i exact cu gelul asta, sper doar sa-si faca efectul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Socrate! Multa fericire si tot ce iti doresti!

Inais noi deja azi nu am mai avut nevoie de debridat...asa de bine ne-a mers...nu ne-a durut burtica. A trecut o luna de cand ii dau.

Dana sunt foarte dragute pozele.

Iulia ai grija de tine cu operatia...nu e normal sa ai scurgeri acum.

Alina super meniu la botez...noi 50 de pers am avut la nunta!

Am pus si noi poze recente aici!

Va pup! Bafta Stefany pentru luni!

Mergi la inceput

Mihaser, DanaH...am vazut fete faineeeeeeeeeeeeeeeeeee...
caut gagica pt fi'miu
Dana voiam sa te intreb..sotul tau are o poza unde o tine pe Teodora pe brat...v-a invatat cineva sau pur si simplu asa s-a pozat el? intreb pt ca la cursurile prenatale ne-a fost predata ca o pozitie foarte buna de a-l face pe bb sa taca
de poza asta e vorba
http://picasaweb.google.com/daniela.hanea/02TeodoraPrimaLuna/photo#5208879833497892034

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna dimineata devreme...EU sunt terminata. Bb doarme iar eu imi fac ceaiuri fierbinti. Abia pot sa respir si sa ma intorc de pe o parte pe alta. N-am patit niciodata asa cevaMi-e sa n-am pneumonie..si nu mi-e de mine, ci de bb...Oare se poate lua ce am eu?Inclin sa cred ca nu pt ca nu e viral, e de la apa rece

In alta ordine de idei,
Stefany, e bine si luni, cit mai ai de asteptat? Foarte putin, dar eu cred ca bb vine singur inte timp..

DanaH, super puiutii, imi plac cele in care tati sta cu ambii pui in brate si cea in care o tine pe teodora pe minuta(pe mana, scuze, deh cind ai copii te obinsuiesti sa diminutivezi totul)...De torturi nici nu mai pomenesc, ca e de inteles. Te asteptam in Romania, mai exact in Drumul Taberei, mai exact in Moghioros, mai exact pe bancutza unde stam cu ELenuca, la debarcader..Nu-i asa Elenuca?

Mihaser, ce-mi plac pozicile, ELi e o scumpa cum iti tine ea suzeta strins in gurita..As vrea sa-l vad si pe Matei asa, dar n-am sanse..

Ma duc sa mai imi fac un ceai fierbinte, Transpir toata, dar parca-mi face bine pe git in jos, macar pot intoarce capul dintr-o parte in alta fara durere..Oooof, ce-o mai fi si asta??

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Stefany poate bebe vrea sa vina el marti de ziua Canadei, un adevarat canadian, cine mai stie? Si eu am o prietena cu doi copii, la ambii a avut inducere si e super. S-a dus relaxata, i-a pus imediat epidurala, a zis ca ar mai naste de vreo 10 ori asa, nu a avut cand sa simta vreo durere. Deci curaj, ca o sa fie bine! Astept telefon. Daca nu sunt acasa, poti lasa mesaj, sotul are si luni si marti liber si vrem sa o taiem pe undeva, pe la Mont Tremblant poate sau la Parc Safari, insa vad ca anunta astia numai ploaie iar

Simonacip insanatosire grabnica! Doamne ajuta sa nu fie nimic grav, poate niste cartofi cu spirt la gat? Pe mine m-a ajutat mereu leacul asta.

Am vazut doua printese frumoase de DanaH si Mihaser, si eu imi caut nora deja. Dar asa un ginerel cine vrea? S-a jucat al meu sot cu aparatul lui mai performant si iata ce a iesit. Fotomodelul mamei a stat tare cuminte la pozat. Un fudul si jumatate deja.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Buna fetelor! eu sunt de la iulie-august.
vreau Sa o intreb pe Stefany cate saptamani ai de te-au programat la inducere.

sa va traiasca bebelushii si sanatate multa tuturor.

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Dragelor,

Iar nu am dormit de la 1 din cauza programului de roncaiala.
Cand il vad ca se sufoca, se ineaca, da tipete si se chinuie, mor!
Si nu pot sa-l ajut cu nimic, decat sa-l tin in brate, in pozitie verticala...nici nu stiu ce as prefera, colicii, sau sa-l aud ca se ineaca..

Hai sa nu vorbesc cu pacat. da-i incolo si de colici.
Mai Sis, ma sperii cu raceala asta a ta brusca.

Doamne ce pozici frumoase am vazut:
DanaH, mai ce torturi le-ai facut! Sunt asa frumosi!..Are un par des TEodora..
Mihaser, ramasesei restanta cu pozele lui Eli. O frumoasa. Parca seamana mai mult cu tine decat Cri?
Doloress, ce flacau ai! Are trasaturile atat de bine conturate, parca e pictat.
Niste ingerasi.

Stefany, sa ramanem in spiritul evenimentelor: . cat despre sotul Danei H, ma bag si eu: e tata cu experienta, stie sa potoleasc bbicii. are toate ponturile.

ma duc sa mai ascult la bb si sa-l vanez cu camera...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput