Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaser spune:
Neata!
Va multumim mult pentru aprecieri Stefany, Doloress, Simo si laura.
Doloress ce ginerica frumos ai tu acolo...parca e un ingeras!
Simo iti doresc insanatosire grabnica!
Laura...a crescut inima in mine! ...seamana si hoata asta cu tati, insa si io cred ca seamana mai mult cu mine...la forma fetei, culoarea ochilor, a parului...
Noi am papat si acum dam branza afara...stam pe dreapta!
Va pupam!
simonacip spune:
Nu stiu Sis ce am, dar nu mai pot..Ma gindesc cum i-ar fi unui copil cu durerea asta la respiratie..Nu vreau sa-mi imaginez.Am facut iar lichide calde:ceai, lapte..poate ma dreg, desi cred c-o sun si pe dr azi..Nu cred ca-s racita SIs, nu stiu ce-i asta, am doar o durere mare in git, pana in stern si ma doare cind respir, cind ma aplec, cind ma misc..nici n-am putut dormi aseara, m-am uitat la Travel&Living, grasanul ala gretos minca iguane si scoici in Trinidad &Tobago...Am adormit pe perna in sus, ca nu puteam sa ma intind..
Doloress, ce minune de baiat ai!!Sa stii ca prima dragoste a lui Matei a fost Eliana, dar dupa ce-a vazut-o pe Lizuca...si fiind si aproape de noi...s-a hotarit asa...Asa ca Draga Doloress, ai d eunde alege fete pentru ginerica...
Mihaser, merci sper sa-mi treaca cit mai repede, ooofff
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
stefany_p spune:
Gabriela , eu am 40 de saptamani si 3 zile. Inducerea este programata pt 40+6zile..de fapt 40+7, la 40+6 imi aplica gelul si daca nu da rezultate a doua zi incepe inducerea propriu zisa
mihaser spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Nu stiu Sis ce am, dar nu mai pot..Ma gindesc cum i-ar fi unui copil cu durerea asta la respiratie..Nu vreau sa-mi imaginez.Am facut iar lichide calde:ceai, lapte..poate ma dreg, desi cred c-o sun si pe dr azi..Nu cred ca-s racita SIs, nu stiu ce-i asta, am doar o durere mare in git, pana in stern si ma doare cind respir, cind ma aplec, cind ma misc..nici n-am putut dormi aseara, m-am uitat la Travel&Living, grasanul ala gretos minca iguane si scoici in Trinidad &Tobago...Am adormit pe perna in sus, ca nu puteam sa ma intind..
Doloress, ce minune de baiat ai!!Sa stii ca prima dragoste a lui Matei a fost Eliana, dar dupa ce-a vazut-o pe Lizuca...si fiind si aproape de noi...s-a hotarit asa...Asa ca Draga Doloress, ai d eunde alege fete pentru ginerica...
Mihaser, merci sper sa-mi treaca cit mai repede, ooofff
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
Si unde mai pui ca Eli si Lizuca seamana un pic...stie el Matei ce stie!
Sa stii ca si io am luat Stodal in sarcina si a fost ok...e din plante. Si Cristi a luat cand tusea.
Chestii din alea Dr Mom ptr gat cred ca mai poti lua. Multa sanatate!
simonacip spune:
Mihaser merci iubita, am s-o sun si pe dr sa vad ce-mi spune, am luat si stodal.In sarcina am luat si eu, dar citind prospectul, vad ca de alaptare nu mentioneaza nimic..Totusi e natural, n-are ce sa faca rau...
Si da, Eli si Lizuca seamana, si au si niste nume deosebite amindoua, frumoase amindoua
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Nu stiu Sis ce am, dar nu mai pot..Ma gindesc cum i-ar fi unui copil cu durerea asta la respiratie..Nu vreau sa-mi imaginez.
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
La Mircica te referi?
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
simonacip spune:
Nu, feti, stai calma, ca n-are nimic Mircica, el respira asa pt ca e mic si inca se adapteaza, ce-ai tu cu el?? In plus eu nu roncai, eu pur si simplu nu pot sa respir prea adinc pt ca ma doare...
Fug sa-l imbrac pe Matei si pe mine si tragem iar o tura prin Mall, dupa sandale...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
mihaser spune:
Laura tu esti mai ipohondra decat mine! Stai calma ca nu are nimic Mircica al tau...bebelusii sunt fornaiciosi.
DanaH spune:
fetele, (mihaser, stefany, simona, doloress, reallaura) pt aprecieri la adresa printzilor mei.
mihaser, ce de mutritze face si scumpetea ta... este o dulce.
stefany, tati are experienta, asa cum zicea si laura. moasa care a venit la alexandru, acum patru ani, ne-a nivatzat sa il tinem asa pe bebe atunci cand are colici. teodora nu are colici, dar tot ii place pozitia asta. daca plange, se linsiteste imediat. iar daca nu plange, se uita in jur, este foarte curioasa sa vada ce se intampla. acum o mai tine tati, cat mai poate; ca maine se face mare si nu mai are cum sa o tina. si mie imi place poza aceea, parca ar fi o pisica lesinata :)
doloress, mie imi place ginerele, dar noi am zis ca o lasam pe fata sa aleaga. sau, ma rog, asa zicem noi, dar tati vrea sa isi ia pushca. cica nu cu gloantze, ci cu alice. sa ii gaureasca fundul baiatului, si daca se intoarce, inseamna ca o iubeste. ups, nu cred ca trebuia sa va spun voua asta, nu?
laura si simona, torturile nu le-am facut eu, eu doar le-am mancat :). sunt facute de mamica finutzselor noastre si le-a adus cand au venit sa o vada pe teodora prima data. este foarte talentata. am zis ca daca o sa avem bani sa deschidem o afacere, o sa investim in ea, deschidem o cofetarie sa ii dam gata pe olandezi. si mie imi place sa fac tot felul de prajituri, dar nu am rabdare sa le ornez asa, plus ca de la o vreme nu prea am timp.
iar de venit in moghiorosi... vine fata, acush-acush. mai exact pe 5 aterizez pe otopeni si probabil ca pe 6 sunt deja in moghirosi, ca alexandru se gandeste de vara trecuta la masinutele de la intrarea in parc. o sa iau nr tau de telefon (sper ca este pe contul comun).
ai grija cu raceala aia, baga ceaiuri si lamaie multa. si alexandru a racit. ieri noapte s-a trezit ragusit si mi-a spus c anu paote sa respire, azi noapte s-a trezit cu nasul infundat. ii dau miere, ca altceva nu vrea. sper sa nu ii dea raceala si teodorei.
eu nu am dormit prea bine azi noapte, iar dimineatza la 6:15 alexandru mi-a dat trezirea. tati plecase deja la munca, asa ca am ramas eu sa il conving sa mai doarma putin, pana suna ceasul. nu s-a putut. acum sunt chioara de somn. mananc niste cereale cu lapte si ma duc sa ma culc, cat ma mai lasa printzesa.
mai vorbim dupa-amaiza.
Nicole1980 spune:
Dana H – ce falcute dragute are teodora. Este o scumpa, iar Alexandru asa protector…sunt 2 dulci.
Stefany – curaj, gandeste-te doar la momentul in care il vei tine in brate.
Alina –anto – stiu La provence, am mai mancat si noi pe acolo, este superb. Noi avem 2 optiuni discutate, tb sa alegem Clubul Diplomatilor sau Tulip In, ne hotaram pana luni. Eu prefer prima var, ca e un loc plin de verdeata, insa la a doua ne dau si camera la hotel
Mihaser –pup eu ochioasa ta draguta
Simoncip – este foarte nasol sa fii racita vara, am patit-o si eu o data. Hai, multe ceaiuri si incearca “alifie chinezeasca” pt gat sa il masezi, mie imi trecea f repede cand eram insarcinata. Incearca lapte dulce cald, in care ai batut un ou –este foarte efficient.
Doloress – ma,ma ce figure face baiatul tau. Va pupam
Noi am mancat aseara si am stat de veghe intre 12.30 – 03.00, Apoi s-a mai trezit la 7 si acum doarme de atunci. A inceput sa manance ca haplea, este un mare fomist.
Ochisorul- parca nu se mai lipeste, mai are secretii, insa nu mai este chiar asa rau, am inceput si noi masaj la nasuc
Eritemul –l-am dat cu crema ptr schimbat de la Mustela, este cu oxid de zinc si parca se vede ceva ceva, continuam azi.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008