Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 3
alina_anto spune:
Am vorbit azi cu nasa Sarei si mi-a spus ca a facut comanda speciala de trusou de botez. O s-o imbrace cu o rochita alba lunga (ca la botezurile catolice). A vorbit si la biserica - va impodobi biserica si cazanul cu multe flori .
Am vorbit si la restaurant- de fapt e o terasa acoperita- si vor aranja foarte frumos cu flori multe, faclii, au si fantana artezizna...va fi foarte frumos! Abia astept! Meniul costa 85 eoru, dar pt ca suntem prieteni buni cu proprietarul localului ne-a lasat la 65 euro/ persoana. Vom fi in jur de 45 de persoane...eu as fi vrut doar 15-20 max, dar am familie mare.... In meniu intra bauturile (nelimitate!!!), bufet cu 14 feluri de salate, icre rosii, negre, apoi peste, vita cu ciuperci si pui + garnituri. Tortul vreau sa-l facem in forma de bebelus, asa ca trebuie sa facem comanda la cofetarie. Mie mi se pare super ok pretul, nu? Mai ales ca este un local destul de scump..ma asteptam sa fie mai mult meniul/persoana...
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Nicole1980 spune:
quote:
Originally posted by anaxena
fetelor va multzumesc mult pt sfaturile date
acum mai am o intrebare,iertati-ma ca va stresez pe voi,dar voi sunetzi mai inaintate:
cand il pot scoate afara pe bb,ca am innebunit in casa si simt nevoia sa ma mishc..azi am implinit o saptamana
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Ana Maria- eu l-am scos pe bebe la 5 zile - de 2 ori pe zi. In prima zi 1/2 ora si incepand de a doua zi cate 1-2 ore la o iesire.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
Alysh spune:
Alina, sfatul meu este sa mergi si sa dormi in alta camera sa te poti odihni cum trebuie. Eu din primele zile mi-am dat seama clar ca nu pot dormi in aceeasi camera cu bebe: ii ascultam respiratia, ma ridicam mereu sa-l vad, eram stresata. Am luat hotararea sa ma mut in sufragerie si dorm pe canapea tun pana la 5 cand se trezeste el. Imi pun o perna in cap si il aud abia cand incepe sa chiraie. E important sa te odihnesti si e clar ca in aceeasi camera cu bebe e f greu.
Miss P, ce bine ca a venit lapitikBRAVO MAMI! HAi, refa-te rapid si vino pe forum ca ne e dor de tine
si cateva urari:
LA MULTI ANI PENTRU TOTI BEBEII DAVID
SOCRATE, LA MULTI ANI FERICITI!!!
SI NISTE pentru Stefany. NASTERE USOARA!!!
Alina cu iubirea noastra, Vlad
CamiM spune:
Alina si noi nasilor tot o rama electronica vrem sa le luam nasilor.
Laura razi tu razi da' ce era pe capul meu in zilele alea: am sunat la medic, unul imi spunea sa ii dau suc de prune- la 2 luni, noroc cu pediatra noastra care era tare priceputa..(cand ne-am mutat imi venea sa o iau cu mine) si ne-a calmat. apoi cand am vazut cat a facut radeam ca natafletii...
Stefany hai curaj si sa mearga totul bine maine!!!
Anaxena poti sa iesi cu bebe din casa cand vrei. Noi a doua zi dupa ce am iesit din spital am plecat la plimbare. Si cu Sofia la fel si nu am avut nici o problema.
Iulia nu ai voie dupa cezariana minim 6 saptamani sa faci efort. De ridicat nimic mai greu decat bebele. Menajeaza-te cat poti si neaparat eu zic sa te vada un medic.Ai grija de tine ca bebe are nevoie de mami sanatoasa.
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Nicole1980 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Am vorbit azi cu nasa Sarei si mi-a spus ca a facut comanda speciala de trusou de botez. O s-o imbrace cu o rochita alba lunga (ca la botezurile catolice). A vorbit si la biserica - va impodobi biserica si cazanul cu multe flori .
Am vorbit si la restaurant- de fapt e o terasa acoperita- si vor aranja foarte frumos cu flori multe, faclii, au si fantana artezizna...va fi foarte frumos! Abia astept! Meniul costa 85 eoru, dar pt ca suntem prieteni buni cu proprietarul localului ne-a lasat la 65 euro/ persoana. Vom fi in jur de 45 de persoane...eu as fi vrut doar 15-20 max, dar am familie mare.... In meniu intra bauturile (nelimitate!!!), bufet cu 14 feluri de salate, icre rosii, negre, apoi peste, vita cu ciuperci si pui + garnituri. Tortul vreau sa-l facem in forma de bebelus, asa ca trebuie sa facem comanda la cofetarie. Mie mi se pare super ok pretul, nu? Mai ales ca este un local destul de scump..ma asteptam sa fie mai mult meniul/persoana...
La ce local faceti Alina-anto, este cumva vorba de Residence ?
Foarte frumos ai descris locul cred k o sa fie superb la voi la botez.
Si noi cautam disperati, dar gasim numai meniuri de peste 80 eur.
Poze
Nicole1980 spune:
quote:
La ce local faceti Alina-anto, este cumva vorba de Residence ?
Foarte frumos ai descris locul cred k o sa fie superb la voi la botez.
Si noi cautam disperati, dar gasim numai meniuri de peste 80 eur.
Sper k nu s-a trimis mesajul de 2 ori...
Poze
iulia83 spune:
quote:
alina mama!!! da unde faci tu botezul? la Marriot? sau asa sunt preturile la meniuri prin Buc??? ma spanzur...daca astea sunt preturile la botezuri, nici nu vreau sa-mi inchipui cum e la nunti toate k toate, cred ca scortishoara ta va arata super in rochita alba si printre flori.
acum ca mi-am adus aminte, am fixat si noi data, am vb la restaurant, dar la biserica nu plus ca trebuie sa merg dupa invitatii..alina..nu ne arati si noua ce fel de invitatii ai facut pr Sara??? sa-mi dai idei
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana
Nicole1980 spune:
Laura multumesc pt raspuns.
Dar nu a mai avut nimeni bebelu cu ochisorii cu secretii ? Tine mult sau se reface prin curatare in cateva zile?
Acum avem si eritem fesier. Am incercat atatea creme si lotiuni k nu mai stiu ce sa mai folosesc. Toate sunt park sa previna, nu insa sa si vindece. Va ce ajutorul vostru, poate stie cineva ceva probat pt eritem deja aparut, k eu nu vad nici o ameliorare , ci din contra parca se intinde.
Pana acum 2-3 zile nu avea nimic, acum au tabarat toate pe noi...
Poze
simonacip spune:
Fetele, am si eu o problema..Pot lua Stodal acum ca alaptez?Sunt terminata, am baut rece si ma doare gitul rau, asa pana in piept.Chiar si cind ma aplec ma doare. Sfatuiti-ma ce sa fac...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
jozsaerika spune:
buna mamicilor
din pacate nici eu nu prea am timp sa scriu...dar va citesc des ....
Miss felicitari pt. bb David si pt. laptik, sa aveti parte de sanatate si bucurii
Andreea (de Cluj) ai fost cumva ieri seara la plimbare in zona Colina cu bb Eric?...parca am vazut un bb care semana cu el din poze
legat de eritemul fesier ...am avut si eu de tras la fiul meu cel mare...noi am rezolvat astfel: interzis servetele umede spalat la fiecare schimb de scutec doar cu apa sau cu apa cu bicarbonat sau ceai de galbenele (ar fi ideal sa-i faci baie in el), lasat in fundul gol cel putin o ora pe zi -il pui pe o kestie absorbanta dar trebuie urmarit daca face kk sau pishu si stersa zona cu o carpa moale uda sau spalat + uscat cu foenul + crema Cutaden (a fost singura care ne-a salvat...incearc-o)...mult succes si sanatate
Cleo multumim ca ne aduci in fiecare zi o doza de optimism ...si felicitari pt. rolul de mamica...mi se pare ca te descurci excelent
va dorim o seara placuta
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)
poze