Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

quote:
Originally posted by stefany_p

multam de incurajari...da io tre sa sun sa zic...e maine sau pe 2?

Eu zic sa zici maine!!! Eu am nascut tot indus si am ales prima data posibila. In plus nu care cumva sa uiti ca datorita inducerii s-ar putea sa evolueze dilatatia brusc, adica sa stai cateva ceasuri pe 1cm si apoi brusc pe 8, spune anestezistului sa iti dea urgent epidurala, oxictocina si mai stiueu ce e in perfuzia de inductie maresc intensitatea contractiilor peste asteptari. Eu am avut super noroc si mi-au dat epidurala la o juma de ora dupa perfuzie si cam 15 minute dupa ce mi-au rupt membranele. Mult succes!! sunt convinsa ca va fi bine, dar cu cat mai rrepede cu atat mai bine. Iti mai dau un motiv, cu cat sta mai mult in tine cu atat creste mai mult si cu atat taietura va fi mai mare, sper ca te-am convis!!! Tin pumnii, dar stiu ca va fi bine, esti totusi in Canada!!!

Felicia felicitari pentru lapte, sa vina cta are David nevoie si sa va bucurati impreuna de alaptat!!!

esme
esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Stefany, du-te maine. Tinem pumnii stransi-stransi si in actiune!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

stefany Curaj!! Si eu zic sa mergi maine... dar poate totusi diseara se intrevede ceva, o ruptura de membrane, da Doamne!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna fetelor! eu tot asa cu operatia. ma pansez cu rivanol. imi mai curge sange si un lichid lipicios galbui asa. nu am ajuns la dr ca sotul e plecat de ieri la tara la bunicu-so (care trage sa moara de o luna ne tot pacaleste ) si n-am avut cum sa ma duc cu fata pana la dr ca are cabinetul foarte departe si s-o las singurica acasa nici gand. poate ajung maine ca tot cu ea o sa ma car pana acolo dar macar ne duce sotul cu masina. nu pot pleca nicaieri fara ea, ca ar sta numa la tzitzi si chiraie de ofticata nu de foame si pana nu-i bag tzitzi in gura nu tace si nu se linisteste cred ca am invatat-o cam prost. o mai pacalesc cu suzi, dar icneste ca si cum ar vomita cand i-o var in guritza si daca o ia, o rumega cateva sec apoi o scuipa sau o scapa sau si-o scoate cu manuta. asa de simpatica e, dar parca o parte din mine vrea sa ia suzeta aia nebuna ca mi s-a luat la oricare oracait s-o leg de mine. plus ca nu pot pleca fara ea, cu toate ca ar putea sa mai stea mama cu ea, dar daca i se face foame ce face mama? de unde ii da tzitzi??? ca de muls nu ma pot mulge, ca am sanii moi si curg picaturi mici, n-am rabdare nici pt un ml de lapte apai pt 100-200 ml.
nu m-am menajat deloc cu operatia asta, sa am grija sa nu ridic, sa nu ma ridic brusc sau fara maini, deh asa sunt eu...a 2-a zi faceam abdomene usoare la reanimare ca sa pot pleca mai repede de acolo
miss refacere rapida draga mea!!! stiu ca doare taietura aia..dar trece repede. ce-ti doresc eu, este sa scapi fara dureri de cap ca alea-s groaznice!!! slava domnului ca n-am mai avut dupa ce am venit acasa. sederea in spital imi p[rovoca dureri de cap cred.

in rest, suntem bine, nu prea am timp sa fac totul intr-o zi, mai dorm ziua ca sa recuperez, de aseara am pus-o pe furosemid si am dormit cam aiurea ca ma tot trezeam s-o verific daca respira samd...numai ca la 4 si ceva foamea si-a spus cuvantul si nici cel mai tare sedativ n-a oprit-o sa nu se trezeasca sa ceara papa..mance mama pe ea de fifitza mufitza. a papat de la amandoua tzitzi cu o poftaaaaa...apoi tot din juma in juma de ora m-a trezit ca se chinuia cu colicii, se scremea si icnea asa...dar facuram un big kk, placinta, dupa ce stimularam otara cu termometrul
ne-am obisnuit sa mergem amandoua prin oras, azi am fost in fata blocului cu o vecina care are baietel de 2 anisori, avem parculet d-ala de copilasi cu bancute, pavat frumos cu verdeatza si gropi de nisip si racoros, cu tei multi si adiere usoara am scos-o de la 11.30 pana la 13 a dormit linistita, am pus-o 10 min si la soare asa printre frunzele teilor
voi cum ii scoateti? eu o scot in body numai d-ala cu bretele...si tot ii transpira capetzul. o mai acopar cu un scutecel de finet cand adie vantul prea puternic.
azi facuram si noi 3 saptamani ce rpd trece timpul..diseara la 21.20 acu 3 sapt am vazut-o pt prima data pe pitica mea

moaaaaaama cat m-am lungit. scuzati povestea luunga, dar cum nu prea am timp nici sa mananc cu mica terorista in casa, scriu mai rar si mai mult

va pe toate, sper ca sunteti bine

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetele, noi vrem sa le luam un cadou frmos, ceva deosebit nasilor. Ce idei imi dati? Ei au in jur de 50 ani, sunt oameni cu gust, rafinati si le plac lucrurile de calitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

fetelor va multzumesc mult pt sfaturile date

acum mai am o intrebare,iertati-ma ca va stresez pe voi,dar voi sunetzi mai inaintate:
cand il pot scoate afara pe bb,ca am innebunit in casa si simt nevoia sa ma mishc..azi am implinit o saptamana

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

am sunat, doctorita e la spital insa ma va suna sa-mi spuna detaliile. i-am zis asistentei ca as vrea maine...
anaxena, intrebarea asta stiu ca s-a pus la cursurile prenatale. raspunsul asistentei a fost..oricand, deja intra in contact cu mediul exterior cand il scoti din spital...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by anaxena

fetelor va multzumesc mult pt sfaturile date

acum mai am o intrebare,iertati-ma ca va stresez pe voi,dar voi sunetzi mai inaintate:
cand il pot scoate afara pe bb,ca am innebunit in casa si simt nevoia sa ma mishc..azi am implinit o saptamana

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

eu am scos-o de la 11 zile dupa ce a venit preotul si ne-a facut molifta. cred ca o poti scoate si acum, numai sa ai grija si sa nu stai prea mult cu ea afara, ci treptat maresti intervalul de timp. iesi 10-20 min, apoi 20-30 si tot asa. totusi, mai stai 2-3 zile, ca e frageda la o sapt numai
va doresc plimbaceala placuta

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Stefani, si eu zic tot maine!
Curaj gaina ca te tai!
E greu ca si eu am trecut prin ceva similar. Bine, pe mine ma chemase si mi-a zis ca poate ma opreste sa nasc... Eram ofilita rau cu o seara inainte. Eh, iubita mea, nu m-a oprit atunci dar pana la urma tot am nascut!

Te pup, fii puternica.

Va multumesc pentru urarile frumoase!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

Fetele, noi vrem sa le luam un cadou frmos, ceva deosebit nasilor. Ce idei imi dati? Ei au in jur de 50 ani, sunt oameni cu gust, rafinati si le plac lucrurile de calitate.

o icoana pe lemn sau pe sticla
o carte rara
o rama electronica in care sa incarcati poze cu voi, bb si cu ei

Mergi la inceput