Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 16
melly23 spune:
'neata!!!!
merci de cofa cleo!!!buna!!!am mai pus lapte!!!ca ne agitam spirite apoi!!!
deci intrebare meditata azi noapte dupa ce am fo criticata de yubi!!!cu ce dau pe burtica sa dispara urmele astea vinetii nasoale????si cum imi refac burtica mai repede????
http://melly2seby.piczo.com/?cr=3&rfm=y
Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela
inais spune:
Neatza si de la noi!
Avem bunicii in vizita..asa ca azi mai rarutz!
Eu una pot sa va spun ca fiica-mea e cel mai mancacios bebe pe care l-am vazut. Aseara a papat sanii mei (macar 30ml zic eu ca a tras) si apoi a mai mancat 100 ml (avea de la mine muls 60 si a mai balotat 40). Eu nu inteleg unde intra dom'le!
RealLaura cam seamana cu ce povestesti tu acolo...dar ea are 3 saptamani doar!
Apoi a urmat o minunata criza de colici...care a durat vreo 3 ore! Si din nou a dormit peste noapte. De la ora 1 s-a trezit abia la 5. Cand a papat doar sani si 40 ml! Mdaaa...eu ma dau batuta ca nu mai inteleg nimic!
Ziua nu are nici o repriza de urlete...deci cu alte cuvinte nu inteleg daca are sau nu colici...! Intuiesc ca are o forma relativ usoara.
Simonix m-ai amuzat copios cu faza cu sexul cu sutien si mulsul dinainte. Aceeasi problema o am si eu...ma dooooor sanii! Nici eu nu suport sa ii ating! Nici sa ma ia in brate al meu sotz nu mai suport...sar de durere! Halal romantism!
Cat despre poze, ai un Robertzel dulcel!
Despre bebe doi...mai vedem noi! Inca n-am trecut de faza de "soc" cu bebe mic, asa ca curajul de asa ceva a disparut! Eu una zic ca o sa ne mai incumetam, insa!
Va pup!
mamica Iasminutzei...adica
lui mami si a lui tati
DanaH spune:
quote:
Fetelor, spuneti-mi ca sunt nebuna dar eu abia astept sa raman gravi din nou sa facem pe urmatorul bebe.
Cred ca sunt nebuna, nu????????????
Nu esti nebuna, ylari, si eu traiesc aceleasi sentimente. sau poate suntem nebune amandoua, eu mai rau decat tine, ca as fi la al treilea. numai ca la tine sunte sanse mai mari de realizare; la mine...
DanaH spune:
Simonix, m-am delectat cu pozele cu Robertzel. Tare dulcel este. si cretzuliu este el dupa baie... asa mi s-a facut un dor de o plimbare prin Brusseles....poate cand vine ai mei in august sa dam o fuga. tare imi mai place piatza aceea, ca si strada cu multe multe restaurante.... si scoicile.... mmmmm....
mai, dar ce de mai mananca piticul tau. tot zic sa ii dau si eu teodorei o masa din biberon, sa vad si eu cat mananca, dar de fiecare data imi este asa de lene.... e mult mai usor sa o pun la san si gata.
ea noaptea nu mananca prea mult. este rupta de oboseala (ca si mine..) si nu poate sa manance decat de la un san. cand o trec la al doilea, doarme de rupe. nu o trezesc nici cu ordinul prefecturii. drept pt care inca se mai trezeste de doua ori pe noapte. adica pe la 3-4 si apoi pe la 6-7. nu ma plang, deocamdata, cat sunt inca in concediu, dar cand o sa incep sa ma duc la munca.... cred ca o sa plang in fiecare dimineatza. dar parca nu i-as baga suplimnet numai pt atat, sa doarma toata noaptea. sau cel putzin, nu deocamdata.
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by aldaesmequote:
Originally posted by iulia83
buna fetelor! si fata mea a facut de o saptamana aproape bubite cu varf alb si dr mi-a zis sa le storc...ea i-a stors unul pe care-l avea dupa ureche..si a trecut..restul sunt sub barbita si nu ma bag sa le storc pt ca mi-e frica sa nu ramana cu semne..mi se pare prea brutala metoda. au inceput sa-i mai treaca acum ca o dau cu neopreol. dr a zis ca bubele alea sunt defapt un stafilococ luat din spital. eu zic ca-s de la caldura ca au iesit numai unde transpira ea. are si gusa mare ca soacra-sa
iti recomand cu caldura alt doctor pentru copil!!! dansa nu stie ca aia e invitatie la infectie...storsul bubitelor??? te rog sa ma scuzi daca crezi ca sunt deplasata dar eu inca nu am auzit oe cineva sa stoarca acneea la bblushi, dar am sa le recomand doctorilor de aici...o noua forma de vindecare...gfrrr
esme

nu i le-am stors nici eu. mi s-a parut prea barbar. i-au mai trecut acum. o spal cu apa plata ziua cand mai transpira si seara la baitza cu musetel, sterg bine si dau cu cremaPozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana

iulia83 spune:
melly, si eu am papat cam orice...inclusiv cartofi prajiti cu branza, aripi de pui,ca ma saturasem de atata gratar de pui
am papat si pizza de 2 ori, am mai scapat si cate o guritza de cola, bere nu mai zic, la greu (cica da lapte) in schimb, beau foarte mult .lapte, pap activia cu musli sau germeni de grau, biscuiti cu cereale (la greu si astia) colici oricum face indiferent de ce papi tu. deci, baga mare. aaa!! si manc zilnic cate juma de pepene rosu de 6 kg..deci, 3 le bag eu in burta..nu are nimeni loc de mine cand e vb de pepene rosu. v-am zis ca la asta nu renunt ![]()
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana

Reallaura spune:
A, vazut pozici cu Robertzel al lui Simonix...Doamne, cat poate sa semene cu mama lui, dragul de el. e un haios, cum l-ati prins razind si jucaindu-se!
Fetele, si eu ma gandesc la al doilea bb!
Inteleg cum a facut mama 5...n-a putut sa se opreasca...
Pe Mirciulica l-am adormit si ma apuc de treaba, am 4 masini de spalat...si o gramada de treaba.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
ancadragoman spune:
Dar voi nu va mutati la scutece?
Va este greu sa va despartiti de odisee?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
alina_anto spune:
Fetele, iar pleaca sotul meu si ramanem singurele...Are azi avion la ora 18...pleaca in Portugalia. Si mai nasol e ca imi ia laptopul..

Asa ca abia marti seara o sa mai vorbim..
Noi suntem bine, am fost in parc 2 ore, am mancat, avem si colici, de toate...
Inais, cred ca a avut colici pt ca a mancat pre mult... Asa mai facea si Sara, acum vad ca se regleaza singura..
Simonix Am vazut pozele cu scumpul tau baietel!! Iar poza cu ''va inghit pe tooooti'' e mortala..cred ca-l pap eu pe el..
Ylari Noi am inceput
acum 3 zile. Si a fost cam nasol pt mine...Pt ca nu am avut lubrifiant (am cautat la 4 farmacii si nu am gasit..fir-ar sa fie..), mi-era si putin teama, sanii ma dureau, Sara se frichinea in camera ei (si eu bineinteles ca eram cu urechile ciulite s-o aud)..deci...cam aiurea totul..N-a fost momentul bine ales. De atunci n-am mai facut nimic pt ca n-am mai avut timp. Chiar ma gandeam ca daca as fi nascut normal cred ca n-as fi avut curaj sa mai fac
decat dupa muuulte luni de zile...
Laura Succes la curatenie! 
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
alina_anto spune:
Fetelor, va doresc un we linistit si frumos! Va pup

Ce-o face Miss?
Ii trimit virtual

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi