Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 15
YLARI spune:
quote:
Originally posted by stefany_p
in conditia in care ma aflu zic ca da...esti cam nebuna...
Ma gandeam eu ca e ceva in neregula cu mine
Ha, ha, ha!!!!!!
Mai fetelor mai, pe mine ma obsedeaza rau treaba cu
Pentru ca date fiind conditiile, bebeluna se va afla in aceeasi camera cu noi, ceea ce mi se pare strange, strange de tooooooooooooot. Ce ma fac????? De aia v-am intrebat daca voi ati deschis ambasadele, sa va intreb voi cum procedati? Voi aveti majoritatea casutza voastra, dar poate e cineva si in situatia mea, nu stiu...Va pup.
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
simonacip spune:
Niatza, buna cafeaua Cleo...dar dupa miros ca eu nu beau...
Cleo, am fost la Leonardo, dar n-am gasit sandale ALBE sa-mi placa, si cu toculet
...Dar ce spui tu acolo?? Vrem poze de la nunta...Nunta ta nu??
Sau n-am citit eu bine?
Ylari, intra pe net, fa rost de numere de telefon si scutesti niste drumuri, macar cind te hotarasti la unul, mergi acolo direct...Te inteleg cu bb 2, acum ca am uitat si eu chinurile nasterii, cind ma uit la puiul mic si cuminte din pat, fara colici si grasanel, parca as mai face unul...Si asa burta mi-e deja compromisa, macar stiu o treaba![]()
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Reallaura spune:
quote:
Mmmm, suna bine ce spui tu..doctor tinerel, care te pipaie, etc..si mai are grija si de bebe... si nici nu-ti ia bani pe vizita.Pai cum sa nu-l recomanzi?Pacat ca nu mai stau in Berceni..
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
AlinaSARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

mai in gluma, mai in serios...Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Reallaura spune:
quote:
Ylari, pe unde esti? dai in cap la soacra? fa o pauza, si hai sa ne povestesti cum ai legat-o de calorifer.
opotoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Reallaura spune:
Neata acum!
Scriu si eu inainte de a iesi afara...
Ylari, mai noi inca nu am inceput
. si pe mine inca ma jeneaza operatia, dar f usor...adica fetele cu epiziotomie ce sa mai zica, vad ca si pe ele inca le jeneaza.
nu am fost inca la dr la control, sapt care vine ma duc.
si atunci, aia e.
Ce daca e bb cu voi in camera, e mica, acum ce sa faceti??
Si noi suntem in aceeasi situatie, doar nu o sa ne ducem in sufragerie pentru asta, nu??
Ar fi ideal sa iba bb camera lui, dar dc nu are inca...ce sa facem.
Mircica al meu tot asa papa, odata la 2-3 ore, intai san si apoi 120-150. inclusiv noaptea, stam numai treji, se scoala la 1-2,papam intai san, vreo ora, apoi bibe, apoi incepe roncaiala.
Am observat ca in dormitor are cele mai accentuate crize, asa ca poate tr sa ne gandim totusi la un umidificator. DAr nu stiu cat e de eficient.
Sisnu ma ajuti deloc!
Iar la pranz, cum spui si tu, Ylari sta in brate de cand venim afara pana pe la 5-6 cand adoarme. La socrela a adormit de prea multa oboseala, ca asa face si la mine. Vine tati si crede ca numai el stie sa adoarma copilul! yeah...right!
IAr ieri mi-a papat dupa san 180 de ml pe nerasuflate..nu stiu ce sa ma mai fac cu el.
San, zic eu ca am mai mult decat cand m-am muls, acum 3 sapt (80 ml)
Prin urmare...ce ma fac cu el, ca-mi papa urechile???
Adica cu exceptia noptii dormite legat - pentru care te invidiez, avem acelasi program...![]()
Hai ca fugim afara.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Simonix spune:
Gata fetelor :) BB e mancat, schimbat, ragait, smotocit :) Cleo - au cam trecut colicii - si al meu face tot cam ca a ta :) Uneori se mai screme si mai tzipa nitel, dar in rest nu se mai incovoaie, sta si el drept
Deci bblushul meu a dormit hmmm 8 ore ! Somnicul de fumusete
Mda, mi s-o parut mie mai frumos in dimineata asta hihi Oricum, cert este ca a fost un somnic de buna dispozitie, ca s-a sculat razand si a continuat tot asa... ma topeste ! Si cu biberonul in gura radea de mine! Se uita la mine si hohoteste, deja intru la idei
OK, stiu ca nu sunt prea prezentabila la ora asta dar chiar asa... sa ajung de rasul unui bebelush :) Ma rog, acum l-am pus in patutz, rade cu prietenii lui zburatori si asculta broastele si greierii hihi
Cat despre mancare, al meu papa cam 130 ml pe masa, dar uneori, ca acum, mai ia un 170. In ultima vreme mananca mai rar, pe la 4 - 5 ore si mai mult pe o masa. Ieri m-a dat pe spate, a papat 200 ml ! In conditiile in care mancase cu 3 ore in urma...
Stefany - curaj, mai ai putin :) Eu am uitat tot ce a fost greu in sarcina (la mine au fost gretzurile brrrrr...) si am nostalgia burticii :) Ma tot chinui sa reproduc senzatiile de pe vremea cand bebe se juca cu burta mea
In fine... si eu abia astept bb numarul doi ;) Ma intreb daca o sa fiu mai relaxata hmmm avand in vedere ca am mai trecut prin asemenea experiente ...
Dolores - L-am vazut pe Patrick ! Nu mai pot dupa el ! E tare frumos, zau !
Mie mi-e dor de mama
desi bebe are grija de mine si de cand a plecat ea se poarta ca un ingerash cu mine: doarme o gramada, mai ales noaptea, e vesel, nu mai face crize de plans... Parca ar sti :p In fine, imi e greu sa stiu ca bebe o sa creasca si ei, bunicii, nu vor fi aproape de el, sa il vada crescand. Dar o sa incercam sa ii vizitam mai des si sa ii poftim pe la noi :)
Ah, si sa stii ca e foarte haioasa poezia ! Bravo ! Mai fetelor, eu am facut Facultatea de Lbi Straine dar zau, nu am talent la poezii
Daca vreti, io va scriu romane :p
Inais - Ma bucur ca bebe a acceptat suzeta de cauciuc. Se pare ca ar fi mai bine tolerate de bebici, am auzit (si constatat la al meu hihi).
In privinta bubitzelor, si al meu e un pic insemnat - doctorul mi-a dat o crema de la Avene si ii mai dau cu ea. Al meu e super zgariat pe fatza, zici ca s-a batut cu careva
Se tot zgarie si isi baga mainile in ochi, imi e si frica hmmm...
Ah nu v-am zis: am fost la controlul de 2 luni :) BB e bine, are 5 kile (Simona - am citit eu bine sau bble tau are 6800 deja ????) I-a facut si vaccinul, de fapt au fost 2 injectii in ambele piciorushe si inca un vaccin pe guritza. A facut cineva din RO vaccinul contra rotavirusului? Ca asta a fost optional la noi dar medicul mi-a zis sa i-l fac. Ce sa zic, bebe a fost un pic shokat de injectii, a plans... pana a ramas fara voce
si i-au curs multe lacrimi, dragul de el... s-a inecat de plans... Acasa in schimb a fost cuminte si a facut un pic de febra, pe care am anihilat-o cu un supozitor de paracetmol. A doua zi a fost ingerash de bb - Bobo zicea ca o sa ii facem vaccin in fiecare zi, daca e asa cuminte ![]()
Buuuuun - pentru cine are timp si chef, am pus poze noi pe contul meu de picassa. Cand am timp, o sa pun si pe contul comun al mamicilor :) Deocamdata:
http://picasaweb.google.com/s.vilau/Robert2LuniDeja
Uitati una haioasa :p
http://picasaweb.google.com/s.vilau/Robert2LuniDeja/photo#5215794028473426034
Hai va las, vad ca broastele l-au adormit pe al meu bebe, ceea ce inseamna ca ma trantesc si eu in pat, cu o carte, poate ma adoarme si pe mine

Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
simonacip spune:
Simonix, la al doilea vei fi mai relaxata ai sa vezi, la al treilea si mai si
, nu vei simti ca-l ai
Ti-am vazut puiul e tare haiosel cum se strimba el, si cum casca cu gurita chiar ca sa va inghita...asa si al meu hihi Constat cu stupoare ce mult papa bble tau, si al meu la bibe abia dc papa 100 pe zi, per total, adica vreo 30 pe la prinz si vreo 60 pe seara. mai mult nu vrea...Nu-mi vine sa cred ca papa asa bine de la mine...
Da, puiul meu are 6800...dar si 60 de cm..SI sa stii ca asa-i modelul la noi, ca si david la 3 luni avea 8 kg, ceea ce inseamna ca vor fi cam la fel...
Sis iubita, cu mare drag am sa-ti dau umidificatorul meu sa-l pui lui bb sa vezi dc sesezezi diferenta..>apoi ma inveti si pe mine sa-l folosesc

Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Simonix spune:
Ah, vazui ca se discuta despre
:) Noi am inceput - uraaaa ! Desi nu am avut taietura etc ... taaare frica mi-o fost de aceste momente
Totul a decurs f bine yuupii, exceptand mici neplaceri legate de sani :) Problema mea e ca nu am folosit protectie pana acum, m-am hotarat sa nu iau pastilele anticonceptionale (Cerazette am in casa) si nici preze nu folosiram
Sunt cam in pom... Cenia parca recomandase o alta metoda, o sa ma interesez.
Va confirm: asa cum au trecut gretzurile, colicii, vor trece si eventualele temeri sau neplaceri legate de reluarea activitatilor sportive
Totul e sa gasim timp pentru asa ceva si sa ne lase bb... noi am fost norocosi ca am avut-o pe mama si il dadeam pe bebe afara cu ea
Acum insa ... nu stiu cum va fi. Ca si Ylari si pe mine ma streseaza un pic ideea de a presta cu bb in camera, bine, noi suntem singuri in apartament cu 3 camere din fericire. Dar asa moare romantismul cand te apuci sa planuiesti, sa il pandesti pe bb daca doarme, daca tzipa, daca mai stiu eu ce
Apoi, faza cu sanii: ma doooor si nu suport sa ii atinga nimeni , deci din start se pierde un pic din farmec; in plus, m-am saturat de sex in sutien, cu tamponashele alea inauntru grrrrrr...Si inainte de sex, da-i si mulge-te
!! Asta da, romantism !!! Deh, viata de parinti
S-au dus zilele nebune nebune... ieri de exemplu aveam chef de discoteca of of ... mi-a promis sotzul ca ma duce cand vin ai lui parinti ... dar i-am spus sec OK, mergem, dar tre sa ma mulg inainte
![]()
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
melly23 spune:
'neata!!!!
merci de cofa cleo!!!buna!!!am mai pus lapte!!!ca ne agitam spirite apoi!!!
deci intrebare meditata azi noapte dupa ce am fo criticata de yubi!!!cu ce dau pe burtica sa dispara urmele astea vinetii nasoale????si cum imi refac burtica mai repede????
http://melly2seby.piczo.com/?cr=3&rfm=y
Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela

SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!