Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Azi am iesit si noi prima data la plimbare cu Raducu in parc. A dormit din secunda in care l-am pus in scaunelul de masina cand ne-am dus si pina am ajuns inapoi acasa, cand era rupt de foame. Eu am cam obosit si ma durea burta cand m-am intors, lipseste antrenamentul si conditia fizica.

Pozele de azi www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-06-28/10:39:43" target="_blank">din parc. Si inca o serie www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-06-27/21:30:04" target="_blank">de aseara. Tocmai facusem baita, de aia are caciulita si sosete, altfel il tin fara, si cu maneca scurta sau chiar maieutz. E asa de cald in casa, cred ca sunt 30 de grade in sufragerie.

Nu mai stiu cine zicea de slabit, si eu sunt inapoi la kilogramele de dinainte de sarcina. Dar inca mai sunt tare multe de dat jos oricum.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Maaaaaaaamaaa, ce liniste pe aici... unde ati fugit???

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DanaH

quote:

Fetelor, spuneti-mi ca sunt nebuna dar eu abia astept sa raman gravi din nou sa facem pe urmatorul bebe.

Cred ca sunt nebuna, nu????????????

Nu esti nebuna, ylari, si eu traiesc aceleasi sentimente. sau poate suntem nebune amandoua, eu mai rau decat tine, ca as fi la al treilea. numai ca la tine sunte sanse mai mari de realizare; la mine...

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)

De ce spui asta, Dana?
Vreau sa spun ca si la mine s-ar putea sa fie cu surprize neplacute la urmatorul. Acum a fost o minune, un dar de la Dumnezeu, ptr ca eu am avut mari probleme (endometrioza care e una din cauzele infertilitatii feminine) sunt operata, am un singur ovar, nu am mai ramas niciodata insarcinata pana acum (aveam 31 de ani cand am ramas)...
dar... cine stie? poate voi mai ramane gravi...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by stefany_p

Doamne Cleo, abia mai merg..doar daca ma trantesc intr-un scaun la terasa sa stau acolo pana se inchide...

oho, si asta e un vis frumos!!

Ylari, e bine ca te gandeshti la bb nr2. Dar din tot sufletul, pt linishtea familiei si a copiilor- dupa ce va mutati la casa voastra.
De botez: cauta un restaurant-suna unde sa iti placa, sa aiba aperitiv, peshte si gratar/friptura; pt ca de zbati singura- iti recomand sa cauti restaurant mic + bautura inclusa+ tort. Dar asta costa. Ce ti-ar mai trebui: un nene sa va faca poze (stiu si io..camera video e cam mult ca bani si cam din scurt sa gasesti), iar de muzica, poti ca intrebi restaurantul daca au mai colaborat cu cineva si iti recomanda. De imbracat fetitsa- o rochitsa pana la biserica, de acolo nashii ii pun ce au luat ei. Si lumanarea parca tot nashii o iau. Si biserica- noi o sa mergem la biserica unde ne spovedim si la care ne e drag popa - lucru care mi se pare ok sa recomand la toti.

simonacip, o sa facem si cununia religioasa, dar tot pe shestache. Pt toata lumea isi da cu parerea, stii si tu cum is neamurile care nu au alta treaba decat sa comenteze. Si inca nu stiu ce rochie vreau...iar sandalele o sa fie alt stres. Ei, ma descurc io. Asta sa fie singura mea problema . Tu te gandesti la nr 3???? mai... am bebeluna cuminte, ne descurcam, dar sincer daca la o bucata de noapte m-ar mai trezi inca un "vreau apa!!" ash..ceda . Ca pe tati nu am baza , doarme lemn tanase langa fata si fata urla.
cat aveti? 60cm? si noi suntem la fel de lungi...dar mai manechine, 5 kile. Hai 5050gr . O delikata, ca maica sa.

simonix, da, si fifitsa mea rade dimineatsa de mine. Si de tati rade, ca pleaca la munca. crezi ca ii mai arde de munca?? at despre 8 ore dormite...ooo, pai io am ajuns in punctul cand am dormit 4 ore legat, si m-am terzit singura, ca sunt fresh!! si io citesc langa bebe. Ba uneori cu voce tare, acu citesc Taiko, carte cu samurai...
vad ca ai facut rotarix-vaccinu contra rotavirus. eu cred ca o sa il fac, e contra cost, dar mi-a fo recomandat si de pediatra, si de dr de famelie - care are competentsa pediatrica si mi-a zis ca in ultimii 2 ani sunt anormal de multe cazuri si a avut copii internati. Plus ca stiu pe prietena mea care de 2 ori pe vara a ajuns cu fetele la urgenta.

melly..cu rabdare si lumina stinsa. Poti cauta vreo crema la farmacie care sa ajute la regenerarea pielii. Dar...shanse mici.

iulia, tu erai cu taietura desprinsa?? ai fo la dr? ce o zis?

ziceti de ? ooo, cum o fi.... ce e aia. Dr a zis ca ne da unda verde, viza... , dar inca ma jeneaza epiziotomia. O sa ma duc la farmacie, si sa intreb, oare e ceva sa ajute la cicatrizare? si sa iau si lubrifiant...

missP mi-a dat sms azi dim. Da piept la bebic, si e f. fericita!! incerc sa o sun mai tarliu.

noi azi am fo in parc, in IOR. tati vrea sa slabeasca, a ramas cu +10kg de la sarcina. Si a alergat...nici juma de tura. Rad de el, ca acu 1 an io alergam 2 ture de IOR. Rushinica... si apoi ne-am rasturnat la tratorica de la C. Brancushi sa mancam, normal si un tiramisu! ca doar a alergat tati de s-a rupt. Io am dat un tur de balta cu carutu...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

vecinele socrate+inais, deseara mai ieshiti prin cartier la bantuit?
io ies in fiecare seara, dar deobishei cu tati & tusha-matusha, mai vin si socrii....

A, si miine dim. il duc pe tati in Tineretului la alergat. Prea bombane tpoata ziua ca e gras - assha ca profit ca fata da trezirea devreme, o pun in pat intre noi 2, si ea da dinpicioare si il trezeshte. Deci fata e de vina!! Ca daca i-ash zice io: tati, e aproape 9, hai ca se incalzeshte....s-ar intoarce pe partea ailalta si ar mai sforai pana la 12 si nema parculetsul.
A inceput sa imiplaca, io imping la caruts si imi aerisesc creierii, tati alearga si e fericit ca a facut ceva mishcare, iau un bibe la fifitsa / sau o sa o mufez in mashina (o data am facut asta...)...mai videm; apoi la 11-12 mancam la terasa, sa ma relaxez si io sa scap de "ce vrei azi/cine spala vasele". Ei, fetelor, va bagati vreuna din zona?

a, si intrebare pt alina_anto, de la ce farmacie ai gasit gel lubrifiant pt ? Numele farmaciei, va rog, si cum ai cerut "un gel sa imi ung panza de paianjen, va rog...ca sunt iar virgina"??.

Fetelor?cand predam shtafeta? poezia o avem de la Doloress, mie mi se pare perfecta, scurta, intr-o tenta vesela - cum suntem si noi, e nemaipomenita. Io ma gandeam pe 1, ca asha am primit-o si noi, plus sa nasca si Stefany!.

povestea nashterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cleo78

a, si intrebare pt alina_anto, de la ce farmacie ai gasit gel lubrifiant pt ? Numele farmaciei, va rog, si cum ai cerut "un gel sa imi ung panza de paianjen, va rog...ca sunt iar virgina"??.

povestea nashterii

Foarte tareeeee!!!!!!!!!!!!!!1

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, chestie din aia cum zice Ylari, pt. virgine am vazut si la supermarket, unde sunt si prezervativele.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Felicitari MissP.
Tie refacere rapida, iar bebe David sa creasca mare si sanatos si sa aduca numai bucurii parintilor

Motivul lipsei mele de pe forum: marti am avut noduli durerosi la un san + febra in jur de 38.4. Am fost zombi toata ziua, iar miercuri cand am scapat de febra si de noduli, a fost agitata piticutza (manca 5 minute, 5 minute dormea; nici sa mananc nu am reusit).
De joi incerc sa recuperez ce-ati scris, si deabia astazi am reusit.
Astazi pe la vreo 3 a mancat 160ml(cu proba mulsului).Nu mi-a venit sa cred.Si a terminat de mancat in vreo 25 de minute. Ea sta de obicei si cate o ora si suge.Cred ca era asa fomista pt ca a dormit inainte vreo 4 ore si ceva.
elenuca eu zic ca Lizuca a luat bine in greutate pt ca si a mea cam tot pe-acolo ii.De la 3600 a scazut la 3250, si astazi cu tot cu hainuta si cu pampers si dupa ce-a mancat (160!) avea 4280.Eu zic ca e bine,deci si a ta e bine.Fetele noastre iau in greutate mai greu,dar sigur.
gabitzam am vazut pozele cu Raducu.Tare dragutel

Am fugit la dus pana nu mi se trezeste fetita cea cuminte (de obicei nu e asa cuminte, dar acum cred ca e multumita ca a mancat pana la refuz)

Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

o sa scriu din sms-ul de la missP:

Bb suge cau un maestru. Are labutsa dreapta spre inauntru, ca Mara, dar cu mult masaj se va rezolva. Va duc dorul si va pup pe voi si pe bebeii nostri- darul cerului si frumusetea pamantului!"

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

cleo ma duc luni..promit
gabitza superbe poze, superba familie...cat despre scaunel de masina...avem voie de la varsta asta??? ca i-as lua si eu.
ce-o face miss nu mai aveti vesti???

nu stiu cum puteti sa ziceti ca mai vreti un copil asa repede oi fi nebuna, dar eu 2-3 ani de-acu incolo sa nici n-aud. clar!cu toate ca am copil cuminte, nu urla, plange numai cand ii e foame sau sete...dar totusi...nu mai vreau s-o iau d la inceput asa repede

fetelor, voi le dati ceai bbilor? ma refer la cei de 3 saptamani...a mea bea cam 300 ml de baby drink/zi. ma termina! pana nu-i dau chiraie...ii e sete cred eu. mi-e sa nu fie ceaiul asta de vina cu constipatia ei ca am vazut ca are in compozitie si menta. exagerez oare cu ceaiul???

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

Mergi la inceput