Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 20
Anca.Diana spune:
Gratiela, sun in cic si din pacate sotul lucreaza numai pe contracte. presupun ca nu mai exista o alta varianta...
quote:
Originally posted by grati.ela
Anca, beneficiem gratuit (decontate de CAS) timp de 10 zile/an a cate 4 proceduri/zi. Iti recomand dus masaj, masaj uscat, dus subacval si Nemectron (un fel de electrostimulare). Dak esti in CIC (eu nu sunt) ia pe numele sotului (eu am cerut dr de fam sa scrie diagnostic profilaxia obezitatii...la mine chiar e cazul) si te descurci aici (zici dr care te consulta ca el nu mai vrea si vrei tu...Altfel, la plata o procedura merge intre 10-25ron (dus masajul e cel mai scump). Pe plaja un masaj super e 20ron/30min - 40ron/o ora (cu tipul de la dus masaj...un meseriash!!!)
va multumesc pt sugestiile cu Parisul...cum ajung la Brasov va contactez pt detalii...
si acum:LA MULTE MULTE LUNITZE FERICITE BEBELUTZILOR DE 29! SA FITZI SANATOSI SI VESELI PUIUTZI DRAGI!!!!!!!!!!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Anca.Diana spune:
SweetGys, ii dau lui Bebone apa plata, Dorna pe care uneori o fierb, alteori nu o mai fierb. O doctorita a zis sa o fierb, cealalta a zis ca nu mai trebuie. in functie de cat timp am.
In Dr Spook se recomanda sa incercam cu canita de la 5 luni. i am cumparat o canita cu cioc de la avent, dar nu imi dau seama daca trage din ea. trebuie sa suga din ea ca sa ii ajunga ceva din gura, altfel nu picura ca din biberon.
Ellenuta spune:
seara buna
am fost azi la picnic cu bitzi desigur .. a fost ziua unui prieten si a dat un gratar la iarba verde. am mers la snagov, am stat langa lac si a fost super. si bitzi a fost cuminte .. m-a marait doar cand i-a fost somnic .. de foame nici vorba, a trebuit s-o pacalesc sa pape .. adica i-am bagat bibe cu ceai, apoi l-am scos usor si i-am bagat tzitzi ..
honey concediu placut! vazut si pozute .. andrew e un scump si un jucaus.
grati cum adica prin CAS??? putem lua mai ieftin sau cum? altfel, tratamentele astea si masajele costa o gramada .. ce preturi spui tu .. jos palaria.
nu mai stiu ce vroiam sa spun .. poate imi amintesc dupa baitza lui bitzone.
pupp
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
gatta
pentru sotiorul tau!! sa fie sanatos si sa va bucurati de bebele vostru scump si frumos.
LA MULTI ANI PENTRU CEI CARE POARTE NUMELE SFINTILOR PETRU SI PAVEL! 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
LUCA 
RAZVAN 
TUDOR 
DARIA 
ANTONIA 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
gratiela cum se procedeaza pentru a beneficia procedurile acestea? se ia recomandare de la doc familie, se face rezervare la centrul acela din eforie?? au si cazare acolo sau asta trebuie s-o gasim noi??
suna bine ... profilaxia obezitatii .. si io-s acolo!
fetelor .. ma speriati cand aud ce grasunei de bebeici aveti ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
chiar nimeni pe aici???? umplu paginile singura???
bine ....
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
angi
prajitura PUPI
http://retete-culinare.freshinfo.ro/retete/culinare/dulciuri/prajituri/33551045/pupi.html
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
aweya spune:
Antonia, Daria, Tudor, Razvan si Luca
Sa cresteti mari, sanatosi si mancaciosi!
Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)
www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihai