Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
grati.ela spune:
Anca, beneficiem gratuit (decontate de CAS) timp de 10 zile/an a cate 4 proceduri/zi. Iti recomand dus masaj, masaj uscat, dus subacval si Nemectron (un fel de electrostimulare). Dak esti in CIC (eu nu sunt) ia pe numele sotului (eu am cerut dr de fam sa scrie diagnostic profilaxia obezitatii...la mine chiar e cazul) si te descurci aici (zici dr care te consulta ca el nu mai vrea si vrei tu...Altfel, la plata o procedura merge intre 10-25ron (dus masajul e cel mai scump). Pe plaja un masaj super e 20ron/30min - 40ron/o ora (cu tipul de la dus masaj...un meseriash!!!)
va multumesc pt sugestiile cu Parisul...cum ajung la Brasov va contactez pt detalii...
si acum: LA MULTE MULTE LUNITZE FERICITE BEBELUTZILOR DE 29! SA FITZI SANATOSI SI VESELI PUIUTZI DRAGI!!!!!!!!!!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anca.b spune:
MAI FETELOR, AM VAZUT CA VOI SINTETI INGRIJORATE CA NU PREA MANINCA BEBELOII.
Eu cred ca noi sintem pe invers: l-am cintarit aseara 9.300 gr. si 70 cm. ups!!!!... nu pare gras, a facut bulanase, obrajorii au ramas aceeasi. in schimb nu are burta...
de mincat papa 250 ml lapte la trei mese, un borcanas de supica (plus completare lapte 60-90 ml),un borcanas jumate de fructe. fara cereale, fara cartofi...
ufff, sper sa fie bine cu dimensiunile astea...peste doua saptamini mergem la controlul de 6 luni. sper sa nu ne puna la cura de slabire...oare ce as putea sa-i scot...ca nu papa nimic care sa ingrase...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Gratiela, e bine de stiut ce ne zici tu acolo! poate anul viitor ajungem si noi la eforie. mie imi place tare mult faleza de acolo...m-as plimba ore in sir (ceea ce si faceam in fiecare seara).
Am uitat sa-ti zic ca hotelul de care iti ziceam e si f aproape de Padurea Vincennes, un fel de parc ffff mare al lor. cu lac, cu gradina botanica, etc. era plin de mamici cu copilasi la plimbare cind am fost noi.
Povestea Nasterii
sweetgys spune:
quote:
Originally posted by Anca.Diana
buna zuzici!
bebone doarme. ii tot zic bebone, cum sa fac totusi sa ma obisnuiesc sa i zic pe nume. si chiar raspunde la bebone, bebelone, bebitzis, bebe, cam la orice incepe cu bebe/o numai la calin Nu. il si imaginez raspunzand. cum te cheama? bebone.
eu am inceput sa ma ingras :O trebuie sa iau masuri urgent, mai exact trebuie sa renunt la inghetata si la berica.
Calin la 5 luni si o saptamana cantareste 7600g si are 71 cm. are ceva inceput de rahitism asa ca bagam calciu si in loc de vigantol luam pastilute vigantolete 1000. dimineata mancam putin fruct (maxim juma' de borcanas) apoi san, dupa amiaza supica cu legume pasate (maxim juma' de borcanas) si in rest san. mai hidratam cu apica si ceai de tei, dar greu mai suge din biberon.fetele. imi pare rau ca nu am venit la intalniri,dar mi s a parut mult prea cald pentru iesire. noi seara iesim dupa ora 7 si dimineata pana in ora 11.
Anca D. cu bebe
Calin Alexandru (21.01.2008)
www.flickr.com/photos/ancadiana/" target="_blank">Poze
Rezumatul nasterii
www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A" target="_blank">Filmulet
Buna, Anca am vazut ca ii dai apa, spune-mi te rog ce fel de apa ii dai? Plata sau o mai si fierbi? Valabil si pt restul zuzelor, ce parere aveti despre apa bebeilor? Si cum ar fi ideal s-o bea? Am inteles ca e recomandat ca dupa 6 luni sa incercam cana cu picurator din ala....sau supapa , habar n-am....Poate ma lamuriti si pe mine.
Gya
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
[URL=http://good-times.webshots.com/album/563848320XPnIIZ][IMG]
anca.b spune:
Gya, eu ii dau (incerc) apa plata Izvorul Alb. nu o fierb. din pacate nu prea vrea apa...nici cu lingutitza, nici cu biberonul...am incercat si cu canutza cu cioc...nu vrea nici cu aia. isi face greata, o scuipa, o vomita.
incerc la citeva zile cite o metoda, poate pina la urma va accepta apa in vreun fel. la fel se prezinta situatia si cu ceaiul.
sint si eu curioasa ce metode le reusesc fetelor.
Povestea Nasterii
Eliza spune:
Miri , Danybv tare frumoase pozele cu fratiorii, ma fac sa ma gandesc serios la un al doilea bebe. E atata veselie si fericire in pozele cu ei, tare frumos trebuie sa fie!
Shoose - am vazut pozele de la botez cu un bebe de reclame si o mamica frumoasa .
Honey si noua ne-au zis ca putem incepe diversificarea cu cereale dar prefer sa astept pana la 6 luni, deocamdata vad ca e ok cu lapticul de la mine.
Eu mai am doar o saptamana de concediu:(, deja ma apuca tristetea cand ma gandesc ca o sa o vad o ora dimineata si 3 seara, din pacate asta e maximum de timp pe care pot sa-l stau acasa. Au venit si ai mei si or sa stea pana in decembrie cu Emma asa ca sunt mai linistita din punctul asta de vedere. Sper sa pot continua cu lapte de la mine pentru ca va trebui sa folosesc pompa la servici, o sa fie stresul mai mare, oboseala dar sper sa fim ok.
Am mai pus cateva pozici cu noii cercelusi incepand de AICI
Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze botez
Povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miky_mamica/miky_mamica.jpg)
miky_mamica spune:
Fetelor, eu ii dau bebelului apa cu paharul..... da, da cu paharul. Ne vede pe noi ca bem si vrea si el asa ca ii dau apa plata nefiarta direct cu paharul, se uda putintel pe babetica si bea cateva guritze, mai sta, pe urma iar mai cere si tot asa.....
Le multumim tuturor pt urari si ii pupam dulce si pe ceilalti clopotei care-si sarbatoresc astazi ziua onomastica sau implinirea unei noi lunitze din viata lor.
La raport ne prezentam cu 68-69 de cm si 7600 gr, cu multa voie buna si fericire si mai ales cu intoarceri de pe spate pe burtica si invers in doi timpi si trei miscari.
Pupam toata lumea si fugim ca deja s-a trezit moaima ....
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miky_mamica/miky_mamica.jpg)
miky_mamica spune:
Si ca sa va aratam cat am crescut am pus cateva poze mai noi AICI. Sper sa va placa pozitiile lui LUCA.
PS: Pozele de la 6 luni poate reusesc sa le incarc putin mai tarziu.
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008
creata2008 spune:
Ce fac fetele si clopoteii aferenti? Hello-hello!
Bun, am citit si am vazut poze. Shose, am reusit sa le termin pe toate, pana la ultima. Si exact ce am simtit din prima parte: v-ati distrat pe cinste si crestinarea a fost frumoasa.
Dupa ce in pozele lui Honey am vazut un coleg actual de-al meu, cand l-am vazut si pe Valentin la tine in poze, m-a busit rasul. Lumea asta chiar e mica, chiar daca stam la distanta unii de altii!
Honey, ca tot am adus vorba de tine, sper sa aveti un concediu incantator, un drum usor si rapid. Ma bucur ca AJ a facut progrese remarcabile. Si sa stii ca nu mi se pare total gresit sa incepi cu hrana solida. Am vazut ca la copiii mai pufosi se recomanda acest lucru si in tara. Oricum, nu iti imagina ca daca incepi cu niste chestii "galbene", de maine - gata - iti si mananca tot ce ii dai. Eu inca fac incercari peste incercari cu a mea mica mofturoasa. In continuare nu vrea decat lapte. Dar am invatat de la o mamica de la topic-ul "diversificare" ce sa fac. Sa ii pun in lapte sucul. Si sa ajung treptat la cat vreau eu, scazand portia de lapte. Si-asa a vrut! Dar eu am inceput usor de vreo 3 saptamani. Cu morcovul si marul. Ma rog, una peste alta, poti sa mai astepti pana va intoarceti din concediu, dar nu cred ca e gresit nici daca incepi acum. Anyway, pupici de la noi si plimbare placuta!
Angi, La Multi Ani pentru Pupi mic si frumos! Sa va traiasca si sa va lumineze viata!
Simona Gatta, am vazut pozele, e foarte frumos la voi acolo, la tara. Iar Saratelu' pare ca se simte excelent. Arata foarte bine, pare incantata de aer si de verdeata. Pupam fetele aduse la zi cu tehnologia.
Revin, ca vine un miros dinspre Mariuca. Schimb un fundulet cu altul nou si curat si continui raspunsurile.
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca Maria Ilona
creata2008 spune:
Roxana, fii puternica pentru micuta ta. Sunteti in gandurile noastre si ne rugam sa se termine totul repede.
Ema... numai de voi depinde, daca plecati sau nu. Pot sa-ti spun din punctul meu de vedere. Noi mergem cu Mariuca in concediu. Cu masina, pana in Austria. Dar am auzit ca un drum cu avionul e ok pentru ei, ca nu au probleme. In esenta, ei nu prea au probleme cu nimic la varsta asta. Daca va duceti cu masina, aici vor fi implicate alte probleme. Dar eu cred ca raspunsul ti l-ai dat singura. Daca ai pus intrebarea, inseamna ca esti in dubii, deci inseamna ca nu esti sigura. Pe de o parte, ti-ar surade ideea, mai ales ca si sotul tau o promoveaza, pe de alta te intrebi daca te-ai descurca cu un copil asa mic. E o chestie personala si subiectiva. Oricum, varianta 2 e sa plecati undeva aproape de casa, ceea ce nu e rau. Sau sa comandati catering in fiecare zi si sa stati acasa.
Orice ai alege, fii sigura ca va alegerea corecta.
Elenuta, daca veneai la intalnire, ai fi aflat si termenul medical al bubitelor, de la Mitshu. Dar nu l-am retinut, asa ca pot sa-ti spun ca e spuzeala. Poti sa ii dai cu pudra Sanosan sau Nivea - le usuca foarte repede - sau sa ii dai cu o crema foarte grasa, ca sa faca bariera intre piele si transpiratie.
Mitshu, by the way, a iesit pata de pe pantaloni.
Ceska, azi e duminica. La ce ora te-ai culcat?? Ca eu azi-noapte am adormit pe balcon. Eram pe fotoliu, ploua, mirosea extraordinar si pur si simplu am adormit pe la 11. Dupa ce Mariuca adormise doar cu 10 minute inainte. Contrar bunului ei obicei. Sau sa te intreb, mai bine, la ce ora te-ai trezit?
Stancuta, Dani de-abia se mai tinea pe picioare, tremura tot. Si plangea cu lacrimi de crocodil cand a vazut-o prima oara pe Mariuca. Deci aparatul foto nu l-ar fi putut tine in brate, dar chiar daca ar fi reusit, nu ar fi vazut nimic... Super sange rece pe acel tatic, recunosc!!! M-am revazut pe mine la cele 2 nasteri la care am asistat. Ma rog, am asistat la 3, dar doar la 2 am filmat si pozat!
La a treia nu am avut timp, ca am nascut prea repede.
Intrebai de Miki. Au plecat la Brasov si apoi am inteles ca pleaca in Finlanda, acasa. Dar a zis ca "next time" va fi in octombrie.
Nour, La Multi Ani pentru Lulua!
Eliza, am vazut pozele cu voi si trebuie sa-ti spun ca sunteti intr-adevar o familie fericita. Transpare din fiecare poza.
Simona Gatta, fetele noastre au baut apa una dupa alta. Am zis mai sus, in mesajul anterior, incearca cum am facut eu, sfatuita de o alta mamica. Am pus 60 ml lapte si 10 ml suc. Apoi 60 ml lapte si 30 ml suc si azi 60 ml lapte si aproape 60 ml suc. Nu l-a baut pe tot, dar maacar e un progres: A BAUT! Si eu ma intreb cum sa fac sa ii placa, daca nu ii plac fructele in general sau doar astea, de le-am incercat eu, si cate si mai cate. Acum m-am mai linistit, cand am vazut ca totusi a baut ceva.
Miri, Bruno canta mai frumos decat tine "vaca lola". Si e mai constiincios, zice toate versurile.
Anca.Diana, se vede cand cineva n-a mai intrat de mult timp. Ai umplut o pagina intreaga! Vreau sa vad si eu poze cu Calin. Mai recente. Ai mai pus? Ca n-am vazut la link-ul tau.
Sweetgys, eu ii dau apa Izvorul Alb de la Dorna. E singura, din cate stiu eu, microbiologic pura. Pentru lapte o incalzesc, nu o fierb, iar cand ii dau apa, i-o dau asa. La temperatura camerei. Bine, ca nu o bea ea, e alta poveste, dar eu incerc. Perseverez. A, si nici ceai, exact ca Stefan al Ancai.b.
Miki, trebuie sa plec cam o ora, dar promit ca ma uit la poze cand ma intorc. Chiar sunt curioasa cum arata Luca!
Revin... pe firmament... o duc pe matusa lui tati acasa. Ca a venit in vizita si acum pleaca.
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca Maria Ilona