Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Honey, la noi elefantii se termina la 10, macar sa invete sa numere in baza 10 (ta-su vrea sa-l instruiasca in hexa sau dodecimala, sa fie inginer adevarat). nu stiu dac av-am mai spus, primul cuvant al nepotului meu a fost 'sase' si i s-a tras de la numaratul linguritelor de lapte praf... oricum, pe la 10 suntem gata adormiti
la melc-melc codobelc trebuie macar de 3 ori, si ultima e lalaiiiiita si lungiiita, da' functioneaza.

ia, ma striga, sa vad daca scap doar cu 5 elefanti in seara asta..

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ceau zuzelelor.....dupa o sapt abia acum am putut si eu sa intru ,sper ca sunte-ti bine ,ma bag la o citeala ca vad ca sau spus multe pe aici ,pusi si revin

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici!

Avem doua zuzici sarbatorite azi ... LA MULTI ANI! HONEY SI SWEETGYA, CU SANATATE SI FERICIRE, SA VA RASPLATEASCA CLOPOTEII VOSTRI NUMAI CU ZAMBETELE SI GANGURITURI!

Noi azi am fost afara de doua ori, si am avut doua tentative esuate de a-i da primul piure de morcovi. Esecul a avut loc chiar la bucatarie - prima transa de morcovi fierti am uitat s-o pun in frigider de aseara pana azi dimineata, iar pe a doua am ars-o . Acum a treia e la fiert, poate-i cu noroc. Daca da, maine va gusta gazuta ceva nou . Adica, la 5 luni si-o saptamana!

In rest am fi bine, doar ca am observat ca si-a muscat limba sau asa cred, pentru ca are o mica rana pe varful limbii, in partea din stanga. Nu stiu cu ce a muscat, doar nu are dinti - dar asta e. Astept sa se vindece. Sper. A doua chestie este ca am observat ca partea centrala a cicatricei mele de la cezariana s-a inflamat putin si parca ustura. Hm, sa vedem daca si cum evolueaza. In iulie oricum ma duc la controlul de 6 luni.

Fetele, sunt restanta cu impresii despre pozicile vazute in ultima vreme. Am vazut asa multe, sigur voi uita pe cineva...

Ramona, am ramas impresionata de cat de bine sta Razvanelul in fundulet! Lenevoasa mea se simte f bine la orizontala, si in pat si in carut. Doar cand o tin in brate in "scaunel" tot da sa se ridice.

Monicaa, imi place mult motanelul vostru! E foarte expresiva si are o gura bine conturata. Si la par semanati :-) Am observat hamul si m-am intristat, sper sa scapati repede de el.

Matzgravidut, Bianca e o scumpa, a crescut mult si s-a schimbat mult, si am citit ca e foarte avansata in ceea ce priveste gustatul picioruselor :-) La noi estimez asta in vreo saptamana, deocamdata doar le apuca.

Anca.B, Stefan e un poznas de mare clasa! Arata voinicel si bine dispus :-)

Miri, sigur a plecat mama ta ? :-))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Honey la noi nu-i trecut de 12 deci la multi ani si muta fericire alturi de bebe si taty!
Si in legatura cu mama doar gura e de mine nush dece,dar asta e.sa nu-i deschid usa cand doarme bebe?nu ar merita deloc,k nici ea nu e prea departe de mama lui Angi numai k in alte sensuri:la baza educatie mele a stat violenta:imi luam bataie in functie de numarul de greseli din tema atatea curele,k foloseam ceva si nu-l puneam exact da exact de unde il luam;aveam program de iesit afara foarte stric;nu aveam voie sa vorbesc prea mult la mobil;nici un prieten pe ca mi-l faceam nu era bun.A si am luat batai cu furtunul de la masina de spalat,o data mi-a aruncat cu teletonul fix in cap.Poate ca si tocmai daia am fugit la primul care m-a cerut.of of m-am mai descarcat si eu un pic ca tare urata copilarie am mai avut

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Lala20, de mult am vrut sa-ti mai scriu, da' nu m-am adunat destul.

In cazul tau cam e din lac in put, nici cu parintii, nici cu sotul nu e trai bun. dar, imi dau si eu cu parerea, nu neaparat de psiholog.

eu cred ca e mai usor sa te emancipezi si sa scapi de un sot agresiv si violent decat de parinti la fel. daca te-au amenintat ca iti iau ei copilul din crestere e mai periculos decat un barbat care vine beat acasa (asta in cazul in care reuseste, macar o vreme, sa-si infraneze agresivitatea). stiu, nici unul dintre comportamente nu e scuzabil, dar intrebarea e din ce situatie ti-ar fi tie mai usor sa iesi.
si daca iesi, trebuie sa poti iesi pe picioarele tale, sau cat mai pe picioarele tale.

daca fata de mama ta, copil fiind, ti-a fost frica sa ripostezi, sa iti aperi drepturile si sa iei pozitie, nu la fel trebuie sa se intample fata de sot. fermitatea poate avea efecte. cu siguranta sa stai sa le inghiti nu e o optiune, si nici jocul de-a soarecele si pisica (uite divortul, stai ca ma raz-gandesc da' nu de tot, iara divortul etc) nu tine la nesfarsit.

te pup tare-tare si iti doresc putere si maturitate, sa iti poti gasi/face cat mai repede si mai bine viata pe care ti-o doresti.

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Doc .sotul nu e chiar alcolic..adica nu e o chestie din rutina dar se intampla putin mai des decat normalul care nu prea e normal,de altfel nu are suflet rau da cred ca i-ar trebui prea mult timp ca sa se scimbe(asta in caz ca s-ar intampla,desi nu prea as crede).Divortul continua doar ca locuim sub acelasi acoperis si eu ma port destul de pasnic,dar dormim separat,mancam separat etc.
Apropo luni v-om merge la un "pisalog",defapt el va merge si chiar din initiativa lui,doar ca m-a rugat sa-l insotesc si cred ca o sa o fac si pe asta...macar de i-ar veni lui minte

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La Multi Ani, Honey si Sweetgys!!!Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familie si de comorile voastre!!!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

dragele mele sunt extrem de obosita si nu pentru ca s-ar fi schimbat ceva in comportamentul lui Sara dar cred ca si din cauza temperaturilor nebune din ultimele zile ma simt asa vlaguita.....am citit multe si nu lucruri tocmai placute ...nu credeam ca am avut un clopotel internat in spital... pt mamicuta
o sa incerc sa intru maine,pt povesti mai pe larg

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Matgravidut ! Si la noi a fost la fel cand am inceput sa-i dau cereale! Tot asa greu a iesit si al meu..cu plansete, sfortari...si facea asa, bilute..ca sa ma exprim intr-un fel..deci era mult mai solid...

Angi, am zis de nu stiu cate ori ca nu-mi mai aplic stres din cauza ca nu mananca ca lumea..dar nu pot sa ma abtin..zici ca nu-s normala...eu vreau sa fie ca la carte...Tetinele, in sine, ii plac .. in sensul ca n-are probleme cu acceptarea lor..ca doar din tetina a supt de la maternitate...
Cred ca sunt pe cale sa descopar misterul faptului ca mananca asa prost...se plictiseste repede si cum simte ca este cat de cat satul nu mai vrea..vrea sa se joace, se intinde dupa toate alea, da din maini, din picioare, face balonase etc...
Si asta ziceam, ca i-am luat alte tetine, nr. 3, din mai multe marci..frate si unele nr. 3 sunt de la 7 luni in sus, altele, tot nr. 3, sunt de la 6 luni...culmea este ca alea nr. 3 de la 7 luni, nu curg ca lumea..abia iese laptele..si ieri, cand m-a apucat nebunia, aveam langa mine 3 tipuri de tetine si se enerva la fiecare..ba curgeau prea tare, ba prea incet...iar eu am devenit isterica..le-am arucat cat colo si sa le calc in picoare si de alta nu..
Printre tetinele astea noi, i-am luat si unele ortodontice de la NUK...si au o forma mai ciudata..si pana s-a obisnuit cu ele ... s-a enervat, s-a inecat...in fine..vad ca acum suge bine din ele si a incepu sa creasca si cantitatea de lapte baut pe zi...

Cretz, n-are probleme ca-i din silicon sau latex..mananca la fel de bine din ambele..a avut si din alea si din celalate...problema este ca se plictiseste repede...culmea este ca nici nu i se face foame mai repede daca mananca putin..tot la 6-7 ore mananca..doar ziua am observat ca, in jurul pranzului, i se face foame cam la 3-4 ore..in rest..poate sa steaaaa...

Moincaa...eeee...pai sunteti boieri cu asa zile "rele"..La noi zilele rele inseamna vreo 650 ml/24h si cele bune vreo 800...nu a mai atins valorile frumoase de peste 900 ml de vreo luna si jumatate...El manca si 1 l pe zi..

Da' sa vedeti ce chestie...aseara, la ultima masa, cred ca l-a ajuns foamea cea mare, ca mi-a mancat nici mai mult nici mai putin de 290 ml!!!! Deeeeci..se poate....intra....Si uite asa si-a salvat cifra zilei si a ajuns si el la 795 pe ziua de ieri...

FLUTURASUL NOSTRU DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Ellenuta, mai este vreun loc liber in excursia "plec in lume"? Daca da, ingros si eu randurile..De cateva zile plange aproape toata ziua...Cum plec de langa el, incepe sa planga..cum il iau in brate tace si incepe sa rada...si uite asa...maraim toata ziua..si plange, cica, cu lacrimi...Hmmmmm..unde este copilul meu cuminte care se juca singur si nu zicea nici pas decat cand ii era foame? parca s-a prostit de tot..de mancat nu mananca, de fitze face la greu...Incerc sa ma inarmez cu putina nesimtire si rabdare ca sa nu fac o criza urata...

FLUTURASUL NOSTRU DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput