Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (33)
Raspunsuri - Pagina 9
lucialu spune:
Kristinuta teoretic orice este posibil.Normal pe foaia de externare trebuie sa scrie timpul de repaos la activitati artistice.Nu mai stiu parca 2 sau 3 saptamani erau.Poti sa incerci dupa laparo,care se face inainte de ovulatie in mod normal,daca si tu te simti in stare sa prestezi asemenea activitati
a.Daca nu rami gravi si vin rusii bine,ca faci injectiile daca ramai si mai bine![]()
Diana sigur stresul.
Si nivel mic de progesteron
.Daca intarzie prea mult ar fi bine sa meri la dr.
Magdi dar nimeni nu poate sa-i spuna direct ochi in ochi:eu as vrea sa incercam cu...stimularile sau ca nu se simte bine de la alea
sau ca nu putem schimba ceva ca nu merge treaba asa"?Solutii pana la urma toate gasim
ca suntem nelinistite![]()
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
georgia_c spune:
sar'na de primire ...
planul meu de bataie suna cam asa .... voi astepta 2 luni , iulie si august , si daca in aceste 2 luni nu raman , ma voi apuca de diphe ... so , il fac ... intrebarea mea este urmatoarea :
-io ovulam si inainte , acum sub efectul injectiei , ovulatie este prezenta ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
kristinuta13 spune:
Mie nu mi-a scris nimic pe foaia de externare...asta e...nu-i bai![]()
In stare ce sa zic...nu prea sunt...pt ca la inceputul saptamanii mi-au scos firele si o "gaurica"
mi s-a deschis...ieri am schimbat pansamentul si s-a mai lipit dar doar un pic...asa ca mari eforturi nu fac...stau cumintica...
Dar mai sunt vreo 10 zile pana la CM si parca nu le-as pierde...nici nu stiu ce sa fac...mai vad
yo...poop la voi :)
georgia_c spune:
kristinuta13, cand ziceai ca te-ai operat ?... io am 1 sapt si o tara , si zau de il scpa pe sotulica din vizor zilele astea .... inventez pozitii noi , si tot nu il scap ... 

Albert Einstein
kristinuta13 spune:
georgia_c,asa am vrut si eu doar ca am vb cu doctorul si mi-a explicat urmatoarele :"eu am curatat tot ce se vedea dar mai exista insulite in stadii incipiente care nu se vad,de aceea trebe' sa faci diphe imediat sa nu se formeze in continuare ci sa dea in regres"....asa a fost la mine...la tine poate f bine sa fie altceva...eu doar ti-am impartasit din experienta "mia".
Sa ne tii la curent
georgia_c spune:
kristinuta13
cu 1 zi inaintea mea ... si mai ti pansament ?.. io nu mai tin ... oi fi gresit io ... io intru si in perioada fertila cat de curand si nu prea vrea sa o ratez ...
cate luni de diphe ti-a dat sa faci ?... 3?...
Albert Einstein
kristinuta13 spune:
georgia_c..mai tin pansament doar la o singura incizie,cea din dreapta care nu mi s-a inchis inca...asa mi-a zis dr ca sa nu se infecteze(dau si cu betadina)
Da,3 mi-a dat.
unducthable spune:
Lucialu, mersi de sfaturi.
La dr. meu merg , cu progesteronul stau bine. In ultima vreme am fost mai putin stresata dar am fost si sunt ffff obosita.
s-ar putea sa intarzie dintr-un motiv ... dar Dumnezeu le stie pe toate si in cateva zile voi vedea de ce intarzie CM.
o seara frumoasa la toate fetele si aveti grija de voi
http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
aris26 spune:
kristinutza - l-am intrebat eu pe al meu ce facem luna asta, incercam? a zic ca normal sa incercam, de ce nu? oricum diphe trebuie sa-l fac in ziua 2 de cm asha ca o sa aflu daca am reushit sau nu. a zis ceva la modul ca daca am noroc chior scap de injectie(eu inteleg ca shansele sunt mici dar exista). deci, incercati si voi...si vorba lui georgia trebuie sa inventati o pozitie noua daca inca te doare. noi am incercat prima data chiar la 6 zile de la laparo, bine, mai timid asha, dar la 10 zile de la laparo nu mai era nici o problema. daca nu s-a inchis operatia poti incerca pudra de baneocin. eu am dat din prima zi(plus betadina) si acum de abia mai vad unde trebuie sa dau cu gel pentru cicatrizare, pt semnele aproape ca au disparut(la 2sapt dupa operatie). incearca sa le lasi libere cat mai mult timp posibil, se va vindeca mai bine si mai repede. daca iti e frica atunci pune doar un pansament impaturit doar in doua ca sa respire.
bafta tuturor!