Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

aris26 Nu stiu ce sa zic, de imunostimulator, mai bine inceraca sa-ti stimulezi imunitatea in mod natural ( cu suplimentele clasice), care sunt dovedite ca au succes. Cat despre imunitate, vreau sa-ti spun ca eu sunt ultima care racesc in familie, nu am facut bolile copilariei, desi am intrat in contact cu tot felul si nu am facut vaccin pt tbc decat la nastere deoarece am dezvoltat atat de multi anticorpi ca nu a mai fost nevoie de revaccinari. Si am endometrioza!
kristinuta13 Nu esti singura, suntem o gramada de fete, cate vezi pe forum e un procent f mic, dar noi suntem alea luptatoare, care ne luptam cu boala, ne documentam si reusim pana la urma. Eu zic ca prin simplu fapt ca ai accesat acest subiect esti mult mai aproape de ceea ce iti doresti! E nevoie de rabdare si perseverenta, dar cum zicea cineva, ,,pentru lucrurile bune trebuie sa depui efort''

23+ cu
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ancutzule...ce imaginatie bogata ai , gravidutza draga ar fi fost bine un Brad Pit ceva
Poop si Ciresica sa stea cumintica acolo
Hera...tu nu ne mai dai nici o veste
Doamne ajuta tuturor!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Mada23 la el m-am gandit si eu, dar mi-am zis, daca nu-ti place?

23+ cu
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Exista cineva (fete adica) care sa nu saliveze dupa Brad Pitt???

Arissi eu ca Anca, beton la imunitate: nu racesc, n-am facut nici o boala a copilariei, desi am stat in colectivitati de copii inca din cresa si toti picau ca mustele in jurul meu, stateam cu sora mea care s-a pricopsit mai cu toate minunile astea... din pacate, toate astea ma consta acum, ca trebuie sa ma vaccinez, just in case, pt a face FIV...de aia eu nu cred ca in teoria cu imunitatea la endometrioza. mai degraba in varianta cu dioxina, ca pe aiai o inghitim automat, fara sa ne dam seama... si cred ca poate sa duca si la o slabire a organismului, in general.

Anca, nici tu nu ai luat dipherelin?

Kristinutza, stai linistita, ca ne descurcam cumva cu endometrioza, ca suntem bataioase

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Good morning!
Krisitnuta bine ai venit alaturi de noi si sa dea DD sa rezolvi toate problemele legat de endo si sarcina.Asa ca sedere cat mai scurta si vant bun in pupa spre odisee!Imi place mult ca esti in forma,plina de optimism si veselie.Conteaza enorm.
Si cartonas rosu de la mine ca ai stat un an pe langa noi si ai tacut malc
Diana si tie sanatate multa si succes sosului!
Anca plimbi buriticu pe forumuri?Ghini faci ca mai dai o mana de ajutor la nepriceputeanu'Despre vin si alte licori de jen nu s-or lichit de mini di nisi o culoari.De-abia amu ni de cand ieu pastiluta de "slabit" beu si eu apa ca oameniilegat de tensiune mica vreu sa spun ca vai de sanatatea mea!daca tre sa circul ca beata in fiecare zi caniculera,chiar si in incaperi"racoroase".M-am documentat pe net si nu-i bash a buna nici cu ea prea mica.Dar vedem cum facem sa o mai pacalim.Voi sunteti bine?
Magdi multumesc mult de raspunsuri!Esti o dulce!Legat de discutiile despre inseminari de la subiectul vostru,pe mine m-a atras la Anca ce i-au dat ungurii pentru stimulari:cresteau calitatea ovocitelor.Si la noi cu endo conteaza.
Mada am luat deja ce mi-ai zis prima oara.Nu-i bai ca mai am inca magne B6 de luat.Si nu stiu daca nu se elimina cumva surplusurile de B-ri ca parca de-asta tre sa luam suplimente zilnice, ca-s greu de tinut in corp.Nu stiu daca toate B-le dar cateva sigur. Si zi asa:killeresti pesti doamnaAm vazut pozele
Aris mai sar la o cafea cand nu se mai poate,dar acum de cand cu pastiluta nu se recomanda sa le iei impreuna.Boo a facut FIV cu dr. Ron El,parca.Intra ea si iti da detalii.Eu am pierdut ovulatia cand am facut diphe dupa laparo,pentru ca eram navalita de hoarde la laparo,asa ca am trecut direct la injectii.Atentie mare cine ti le face si cum le face,cum le combina si infige acul.Trebuie respectat intocmai indrumarul.Imunostimulatoarele gen ginseng si echinaceea sunt contraindicate in fertilitate.Am discutat noi pe aici candva.Tinand cont ca faci injectii,deci esti in stand by,poti sa le iei linistita.Despre care zici tu nici eu nu am auzit.Vezi pe net.
Ioana ne gandim la tine si trimitem valuri de optimism si vizualizari!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Lucialu , NA CA TE MAI PUP .

sosul e cuminte , a spart gheata si scrie la articol , ce bine, ne mai facem cu o iesire la mare

mda, ca acu , niciodata ... , poate de la ce an HORIBIL am avut ... , ca iote frate ca nu a venit CM pana acu ... testele sunt negative de sarcina , nu ma doare nimic si io vreau sa vina CM , sa incep o data sa imi beau ceaiurile si sa iau ce sunt eu obisnuita sa iau pana la ovulatie , , probabil de la oboseala maxima si de la stres

o data la viata mea a mai intarziat 5 zile , bine ca s-a gasit acuma

sa beau o cafea , da sa fie una buna ... sa caut , ca mi-ati facut pofta

http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna endo-frumoasele,
Suntem din ce in ce mai multe, ceea ce nu e un lucru bun, insa eu sunt bucuroasa ca va am si ca stiu ca imi sunteti alaturi mereu.
Lucicule, pup dulce fata, legat de exemplul Ancutzei, ma bate un gand care ma poarta spre tari straine. Am cate ceva in cap, dar deocamdata sunt la stadiul de adunat informatii ! Nu imi mai permit sa pierd timpul aiurea cu IA stimulate cu clomifen. Mi s-a pus asa o pata ! Insa cred ca din toamna voi actiona, si nu inainte de a face o histeroscopie, ca mi s-a spus ca am un polip pe uter care nu m-ar lasa sa raman gravi. Mai vedem pana atunci.
Fire, cine doamne iarta-ma nu saliveaza dupa Brad? Dar are o droaie de copii, o nevasta superba, iar noi nici o sansa, nu putem decat sa salivam in continuare. Adasar, m-ai ginit, hm?Si, nu, Ancutza nu a facut Diphereline, a facut o IA la unguri dupa 6 luni de la laparo, cu stimulare ca la carte, cu analize, etc. Tot respectul!
Madutz, tin pumnii sa nu mai vina uratii !
Ancutza, pup gravidutza sexi si bebelina care pun pariu ca o sa semene cu mami.
Ioana, ne gandim la tine si speram din toata inima sa vii cu valoare uriasa la beta hcg, care sa ateste sarcina!
Boo

Va imbratisez cu mult drag.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Sar' Magdita, ca pe mine ma framanta acum niste ganduri... adica eu am facut laparo in aprilie, nu am luat dipherelin, iar acum aflu ca trebuie sa fac musai si vaccin de rubeola care ma mai lungeste 3 luni... in felul asta, ajung cu fiv-ul numa' prin luna 6-7 de la laparo si mi-e sa nu inceapa endometrioza sa-si arate iar coltii...
si ma intrebam daca Anca a facut dipherelin, ca de Boo stiu ca da...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

lucialu,am vazut ca ai scris ca ai facut si tu laparo,apoi diphe...as vrea sa te intreb daca as putea incerca si eu dupa laparo-in asteptarea CM pt diphe sa raman insarcinata?? ca nici nu ma gandisem la asta pana n-am vazut ce ai scris tu si aris26in legatura cu ovulatia din luna respectiva(intre laparo si diphe)
Si nici pe dl doctor nu l-am intrebat...si nici el nu mi-a zis nimic...nici macar la ce timp pot avea un contact cu sotulica
Acceasi interebare si pt aris26,cu care vad io o sa fim pe aceeasi lungime de unda ceva vreme...incepem diphe cam in aceelasi timp

yo...poop la voi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

georgia_c,ce ai facut? te-ai hotarat daca faci diphe?
hai...ca vreau sa-ti tin galerie...si moralul sus!!!1

yo...poop la voi :)

Mergi la inceput