Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (33)
Raspunsuri - Pagina 10
aris26 spune:
diana - iti tin pumni sa fie de bine cu intarzierea asta si sa tot intarzie inca vreo 9 luni. doar testele astea sunt 99%sigure...cine stie poate esti tu ala 1%![]()
de ce nu faci un bhcg?
bafta tuturor!
mitzura26 spune:
salut fetele! nu va mai stresati cu inchisul op dupa laparo ca eu am facut o clasica si in 14 zile ma cataram dupa fragute.copilu asta nabadaios nu are stare
.e clar ca ma mal jeneaza uneori dar nu e grav...[:P]
va pupic pe toate si la multi bebelasi......
unducthable spune:
am spus doar ca imi intarzie ciclul si ca Dumnezeu stie de ce ...
daca vreodata va fii ceva FRUMOS sa spun , voi spune
restul, de ce nu fac testul, cand il fac si altele, intram intr-un cerc fara sfarsit , ca intru la 1% ca intru la 99% si este nu este , nu are rost
nu stiu ce poate fii, poate de la oboseala mare si de la canicula , stresata am fost mereu , dar de intarziat nu intarzie de obicei , sunt ok, nu ma doare nimic, cu rabdare , va veni si CM
va doresc un weekend frumos cu SANATATE , diana
http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
georgia_c spune:
helllloooo
ce mai fac micutele endometrioziste ?... bine ?... ma bucur sa vaz ca sunteti bine ... io am fost ieri la dr si am ovulat pe stanga
, unde nu ovulam inainte de laparo, da' acum benzineste si partea stanga ....
am intrebat dr , cat timp am sa ma hotarasc sa fac diphe , adica daca dupa 3 luni de la laparo , are sens sa le fac , daca nu e prea tarziu ... si mi-a zis ca nu e tarziu...
mi-a mai zis ca pe , perioada injectiilor nu se ovuleaza , ci doar dupa ultima injectie
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
aris26 spune:
georgia - felicitari pt oul produs![]()
deci o sa ashtepti 3 luni? bravo tie pt curaj. eu am zis ca nu risc. imi e prea frica, o sa fac injectiile chiar de luna care vine. dar poate cine stie, reushim amandoua chiar luna asta si scapam.
bafta tuturor!
luca2008 spune:
Buna dimineata!!!
Gata cu examenele....!!
Georgia , offf suntem din ce in ce mai multe cu
boala asta nesuferita pe care trebuie sa o invingem.
Ca doar suntem Fecioare:)!!!
Si eu am facut cele trei fiole de diphe. iar la 6 luni
dupa ce mi-a revenit menstruatia se pare ca am din nou
chisturi endo.Asta pana la proba contrarie , eu sper sa nu fie endo.
Mi-am facut hormonalele, la primul set mi-a iesit FSH de ziceai ca
sunt la menopauza.
Initial am dat vina si pe acest tratament , ma gandeam ca am dereglat hipofiza cu el si poate de aceea. Am repetat analizele la Bios si
sunt ok, doar prolactina un pic marita.
Eu sper din suflet sa fac FIV-ul in toamna!!!DIANA , draga mea astept vestea cea mare
!!!!
Ti-am spus ca trebuie sa urmezi!!!
Ai grija de tine!!
Ioana am citit ca ti-ai vazut puiuti!!!
Ce fericire trebuie sa fi simtit.
Sa dea Bunul Dumnezeu sa ramana 9 luni in burtica la mami!
Vizualizezi .....!!!IuliaDoamne ajuta!
mada23 spune:
Buna frumoasele
la toate
Ioana...

ne bucuram ca ti-ai vazut puiutii, ne
sa stea cumintei acolo 
Lucialu...ii prind putin, nu-i killeresc, ii pap ca-s buni tare cei de la balta 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

georgia_c spune:
mei endo-mumoaselor , pe mine ma ingrozeste ideea ca fac aceste "minunate" injectii timp de 3 luni si imi vine cm , dupa alte 3 luni ........ mi se pare enorm de mult ..... dince citesc , vaz ca se poate intampla sa-ti vina cm dupa 3 luni de la ultima injectie ?????????????????????????????????????????
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
aris26 spune:
nu vreau sa sperii pe nimeni dar am citit pe site-ul lui t. ca se poate sa vina si la 6-12 luni de la ultima.
eu o sa le fac totushi. o privesc ca o perioada de concediu. o sa ne revenim noi dupa tratamentul asta...si mult mai repede decat atat. ba mai mult decat atat, chiar daca raman in luna asta de ashteptare tot o sa fac injectiile dupa sarcina. se pare ca e o boala destul de serioasa si nu cred ca e o idee buna sa o lasam sa ishi faca de cap.
curaj georgia, poate nici nu o sa mai fie cazul sa te gandeshti la ele, dar daca va fi, eu zic sa faci tratamentul(asta este valabil pentru oricina are aceasta dilema)statistic vorbind shansele cresc considerabil dupa tratament si nu am auzit de nici un caz pana acum care sa nu ishi revina la normal, din pct de vedere al ovulatiei, dupa tratament. pana la urma exista tratamente sa ne ajute daca organismul nostru e mai lenesh.
ideea e ca femeile cu endometrioza chiar si cazuri grave tot au 5% sanse sa conceapa fara tratament. dar parca 5%suna mult mai rau decat 50% dupa tratament. hai curaj! sa vedeti ce putin o sa ni sa para astea 6 luni mai tarziu.
bafta tuturor!
ancaoradea spune:
Fireyes asa cum ti-a spus Lucia, nu am facut diphe, desi mi-au fost recomandate 3 injectii. Eram sigura ca voi ramane natural dupa laparo, mai ales ca ovulam si ianinte fara probleme. dupa 6 luni de incercari intense incepeam sa regret ca nu am facut si am mers la unguri. Ei mi-au spus ca daca nu am facut diphe imediat dupa laparo, acum sa incercam cu o IA si mai vedem. Si s-a prins bebelina
, care sper sa tina si loc de diphe.
In legatura cu vaccinul antirubeola, de ce e musai sa-l faci? Eu nu l-am facut si nu am anticorpi. Eu zic ca avem timp sa facem rubeola o data cu prichindeii nostrii![]()
Lucia cu sanatatea stau bine, slava Domnului! E drept ca am luat cam mult in greutate (9kg), dar nu ma lasa inima sa o las pe bebelina flamanda.Cu banii mai prost
, sotul meu isi da demisia si vom ramane pe salarul meu ( minim pe economie). Speram sa-si gaseasca ceva in maxim 2-3 luni, ca inca nu am cumparat nimic pt printesa noastra.
magdita ca seamana cu mami sau cu tati nu-i bai, numai sa nu semene cu soacra
, ca am mai vazut cazuri...
kristinuta13 Noi am
la vre-o 7 zile dupa laparo, e drept ca mai tandru, dar nu am ratat ocazia
, iar pe biletul de externare scria ca avem voie la 2-3 sapt. Dar nu am bagat de seama, am remarcat de abia dupa eveniment...
Ioana Iti tinem pumnii stransi, stransi!!!
23+ cu 
http://community.webshots.com/user/ancaoradea