Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (33)
Raspunsuri - Pagina 11
magdita spune:
Ancutzule
, sper sa va ajute Bunul Dumnezeu ca problemele financiare sa va ocoleasca si sa nu va streseze deloc.
Era o fata la FIV care intreba daca poate gasi Ovitrelle in Romania? Ce stii de asta? Se gaseste? Sau numai in Ungaria?
Georgia
, din cate am citit eu, cm vine la 90zile dupa ultima injectie de Diphe. Insa fiecare organism reactioneaza diferit, asa ca atunci cand se elimina din organism toate substantele continute de injectii, vine si cm. Asta citisem pe site-ul lui T. Da cautare dupa Diphereline la intrebari si o sa vezi ce raspunde el. Dar mai sunt si alte site-uri, mai ales aici, pe prima pagina, in care poti intra si citi info despre endo. E o loterie pana la urma, ca Diphe nu iti poate garanta ca dispare de tot endo sau ca ramai gravi dupa tratament. Sunt femei care au facut Diphe cam degeaba, nu si-a facut tratamentul efectul deloc. O sa gasesti si la Tutu pe site raspunsul asta. De ex, Boo,prima gravidutza pe 2008 de la subiectul nostru, povestea ca a facut Diphe degeaba. Ramane la latitudinea fiecareia ce hotaraste, nu te obliga nimeni sa faci sau sa nu faci. Eu, daca m-as intoarce in timp, in ianuarie, l-as face. Dar faptul e consumat, nu l-am facut. Ia spune-mi, fibromul l-a scos sau nu? Faci histero in viitor?
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
ancaoradea spune:
Magdita De Ovitrelle nu m-am interesat, dar am cautat menopur la noi sa vad cat costa. Se putea comanda la farmaciile sensiblue si costa f mult in comparatie cu cel de la unguri, din farmacii ( in clinica m-a costat si mai putin). Asa ca ovitrelle am luat direct de la ei.
Merci draguta,
eu nu ma stresez, sper sa ne sprijine parintii ca deocamdata suntem aproape de ei, dar sotul meu se consuma tare. E singurul lucru care ma supara, sa-l vad pe el ca nu e in apele lui.
23+ cu 
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
lucialu spune:
Hello si de lamine!
Ma cam grabesc,dar semnez condicuta![]()
Ioana
iti tin pumnii in continuare si sper ca esti bine!
Anca
BB o sa va poarte noroc,are ingerasul lui
.Sunt convinsa ca lucrurile se vor aseza in favoarea voastra.Sa nu te necajesti ca faci rau la BB si asta e acum cel mai important sa fiti voi bine.Faci bine ca papi.Ar fi pacat daca BB vrea si te lasa sa nu te alimentezi cum trebuie.
Georgia
felicitari pentru OS! Sper ca ai sarbatorit cum se cuvine
sa nu fi muncit dansul degeaba.Legat de injectii...fiecare face cum crede,dar stiu deja fete care au pareri de rau ca nu le-au facut.Iti induc o perioada de menopauza asa ca nu ai cum sa ovulezi cat timp ovarele sunt puse in repaos.Nu sangerezi deloc in mod normal pe perioada lor,nici macar asa cum se intampla in perioada de pauza de AC.Ideea e sa nu mai secreti estrogeni deloc(cauza banuita in endo,dar si in cazurile cu fibroame si alte excrescente uterine sau ovariene).Si da,distrug celulele/focarele de endo care nu se pot vedea la laparo.Tratamentul e naspa plus ca iti iei gandul un timp de la BB.Dar pe langa laparo asta se recomanda la ora actuala in lumea medicala.Eu am mai spus:am facut 4 injectii de teama ca a 3a nu a fost facuta corect
.CM mi-a venit in perioada estimata.Tu faci cum vrei(ti-ai dat seama ca eu sunt pentru injectii
).Oricum ai timp pana iti vine beleaua sa te hotarasti.Mai ales ca ai ovulat![]()
Magdita
, Boo a facut degeaba injectiile pentru ca unde s-a operat ea nu au fost scoase chisturile de endo,deci a facut si laparo degeaba.
Asa ca de 2 ori chin aiurea pentru incompetenta unor dr.In schimb stim ca a obtinut o sarcina frumoasa cu tot cu chisturi prin FIV
.Si urmeaza la ceza sa fie curatata de endo.![]()
S-a mai discutat.Chisturile de endo nu se resorb,nu sunt functionale.Sunt pline cu sange ciocolatiu.Asa ca Luca
eu sper/nu cred ca ti-a revenit endometrioza,pentru ca si eu am mai stat cu morcovi de cateva ori dupa injectii,cand am facut chisturi,dar erau functionale.La ecografie se vad greu de care sunt si trebuie un ochi foarte bun ca sa poata sa faca diferenta.De-asta numai laparo poate diagnostica cu certitudine endometrioza.Felicitari pentru examene!
Mada
si eu am doi festi de gatit azi,cumparati morti gata
Nu mai cumpar in viata mea vii.
Aris,Kristinuta,Mitzura,Diana....pup fetele.
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
georgia_c spune:
lucia
sincer si io inclin sa le fac ... asta a fost primul impuls ... ideea este ca nu ma incanta absolut deloc ideea acestei pauza , insa ma gandesc ca unde am stat 1 an , mai pot astepta ince 3 , 4 luni ....
de ce vreau sa le fac ...?... ma gandesc ca daca nu imi gasea nimic nu aveam de facut nici un tratament , dar asa daca am un diagnostic , si nu fac tratamentul , s-ar putea sa-mi para rau
magdita, tu de ce nu le-ai facut ?
acum am luat toate capitolele la citit , ca nu sunt multe , si voi face o lista a celor care au ramas cu diphe , si a celor care au ramas fara diphe ...sa vedem cum sta treaba ....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
georgia_c spune:
o sa innebunesc de cap .... mai am ceva intrebari pt voi..a facut vre-una din voi tratament homeopat impotriva endometriozei ...cu rezultate bune .. ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
aris26 spune:
georgia - f deshteapa traba cu statistica. sper ca dupa ce termini ne postezi si rezulatele pentru noi astea mai puturoase.
aveti drepatate cu tratamentul, pana la urma avem o boala si trebuie tratata si asta implica o pauza de cateva luni in proiectul bb. asta e. pana la urma daca aveam alta problema si trebuia sa facem un tratament care ne interzicea sa ramanem insarcinate pe perioada lui?nu are rost sa ne mai balbaim, asta e tratamentul, asta e boala. bine ca exista laparo si diphereline in anul 2008.
mai aveam si eu o intrebare, acum sunt in perioada din preajma ovulatiei si am nishte dureri mai mari decat aveam eu de obicei. am luat un no-spa. dar ideea e: o fi normal?
a, si inca ceva pentru cicatrizare frumoasa dupa laparo: contractubex. la mine se pare ca a dat rezultate.
week-end placut
si
bafta tuturor!
aris26 spune:
scuze, aparuse mesajul de doua ori. acum l-am shters
lucialu - tu cat timp ai decand ai intrat in normal? si la cat timp dupa ultima injectie a venit?(acum incerc si eu sa fac o statistica sa vad cam la cat timp vine)![]()
aris26 spune:
georgia - am inteles ca dr. t recomanda tratament homeopat dupa diphereline. am citit despre cateva fete care au facut diphe, dupa care homeopat pe care l-au intrerupt cand au aflat ca sunt insarcinate.
eu zic ca asha omoram si mama oualor de "gandaci"
bafta tuturor!
lucialu spune:
Georgia staticianca lu' mama
pe mine sa nu ma pui la socoteala...am avut probleme
in perioada injectiilor si dupa si am pierdut cele mai bune luni cand as fi reusit poate sa raman gravi.Iar apoi daca iti arat statistica CM-le personale
...dereglari si bla...
Aris si pe mine ma doare,chit ca m-am operat si a fost dezlipit OS.Esplicatii n-am.Ma doare crunt cand sunt fertila si la menstra.Tu scapi ieftin cu Nospa...Daca mergi la nenea dr si il intrebi de ce? ar fi ceva.Eu una m-am saturat sa mai caut raspunsuri.Asta am si cu asta defilez.M-am uitat in caietel si scrie ca am facut ultima injectie in feb(la sfarsit) si CM mi-a venit in 10 mai.Deci n-a fost doar o luna cum credeam eu
.Bine ca imi notez ca ma lasa creierii(am scris dincolo luna nov in loc de dec. a doua laparo

)Da tot e bine pt 4 diphe,nu?![]()
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
mitzura26 spune:
fetele..stiu ca voi toate sunteti cu dife si numai eu cu zoladex..dar am si yo o intrebare:a mai avut careva sangerari pe parcursul tratamentului?ca eu am o sapt si ceva de la prima injectie si acuma am ceva chestie..
oare e normal?
acum cativa ani mi-au diagnosticat ovar polichistic pt ca aveam sangerari la jumatatea ciclului cam la ovulatie..si acuma parca e la fel...
sorry ca ma tot vaiet,da sunt cu nervii in pioneze de cand cu tratamentul asta.
pusici la toate