Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Lucialu si ai dreptate , sa ne concentram in primul rand pe sanatatea noastra .

Multa sanatate iti doresc si concediu frumos si la tine.

eu fac galerie sotului , ca tre sa faca un articol ca sa mergem si la sfarsitul lui august la o conferinta de-a lor, care se tine la MAREEEEE, uraaaaaaaaa, asa ca pun batuta pe el , sa scrie articolul GLUMESC , AM UN BAIAT DE NOTA 10 , eu sunt lenesha in perioada asta

http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

lucialu - multumesc pt urare.

Boo - cu cine si unde ai facut fiv-ul?

si inca o intrebare...eu am shanse de ovulatie luna asta? in conditiile in care laparo a fost in ziua 1 de cm?

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

Buna fetelor,cucuietelor.....numele meu este cristina,am 30 de ani...va citesc de multicel...cam de cand mi s-a spus ca am si eu...endometrioza.Asta se intampla cam anul trecut pe vremea asta.Prin voi am gasit raspunsuri la toate intrebarile mele legate de aceasta boala,si de infertilitatea pe care o da...si pt asta va multumesc din tot sufletul.Am stiut pas cu pas ce ma asteapta si mai presus de toate nu m-am simtit singura.
Deci povestea incepe in iulie 2007 cand am fost diagnosticata cu infertilitate primara data de endometrioza(prin eco transvaginala),erau 2 chisturi mari pe ambele ovare,solutia era o operatie laparoscopica pt indepartarea lor.
Habar nu aveam despre ce este vb...apoi am aflat mai multe...si abia in decembrie mi-am facut o programare la Dl Dr Tutunaru ,care de altfel mi-a confirmat diagnosticul.Operatia laparoscopica am facut-o pe 23 iunie 2008,tot cu dr T ( s-a practicat chistectomie ovariana bilaterala--a curatat f bine ovarele--,electroexcizia leziunilor de endometrioza--erau mai multe insule de endomerioza,pe sac Douglas,peritoneul vezico-uterin--),s-a verificat si permeabilitatea tubara,pozitiva pe dreapta si negativa pe stanga.
Acum sunt in asteptarea CM pt a incepe tratamentul cu Diphereline 3.75mg (3 fiole)
Mi-a fost frica de tot...si imi este in continuare...dar dorinta de a avea un BB este atat de mare incat simt ca sunt in stare sa trec peste orice
Multumesc ca m-ati ascultat...si va doresc tuturor bebei frumosi si sanatosi...

yo...poop la voi :)

Mergi la inceput

kristinuta - si eu sunt tot in ashteptare de cm pentru a incepe dipherelinul.
trebuie sa scrii repede 10 mesaje pentru a putea si noi sa vedem mesajele tale in timp real. prime 10 mesaje ale unui membru nou trebuie mederate si apar cu intarziere.
bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Boo, ma bucur ca te simti bine. Legat de film, si eu vreau sa il vad neaparat. Sunt fan "Sex and the city" si "Neveste disperate".
Georgia,Kristinuta, bine ati venit in clubul endo-frumoaselor, cu toate ca mai bine nu aveati endo. Kristinuta, vad ca esti si tutunica. Te asteptam si la subiectul "Pacientele optimiste si gravidutze dr.T", scrie repede 10 mesaje ca sa vorbim in timp real dupa aceea.
Lucicule, intr-adevar, asta era site-ul. Si eu am luat luna asta EPO tot de la Walmark, cate 4/zi, pana prin z8 a cm. A fost prima luna cand am luat 4, doza maxima scrisa pe cutie, pana acum luam numai cate una. Sunt scumpe, dar ce sa facem ? Legat de magne B6, aceeasi dilema am avut-o si eu, pentru ca luam deja acid folic cu complexul vit B si ma gandeam sa nu fie prea multa vit B luata pe zi. Asa ca am renuntat la magne B6. Eu zic sa iei magneziu simplu, tot de la Walmark.
Pup fetele dragi si tinem pumnii stransi pentru Ioana!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lucialu... dragutza ,am venit cu solutia:
Doppelherz® aktiv
Magnesium 400
+ B1 + B6 + B12 + Folic Acid
400 mg Magnesium, 4.2 mg Vitamin B1, 5 mg Vitamin B6, 5 µg Vitamin B12, 600 µg Folic acid
tot de la ei, am sa schimb si eu luna asta ca nu am luat de mult magneziu si trebe relax
Cristinutza...te primim cu inima deschisa, dar tot mai trista ca foarte multe fete cu endo...
Boobulina...imi era dor de tine mai pune pozici ca tare draga imi esti
Fireyes....bigggggggggggggggg hug
revin

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

magdita Sunt aici, draguta, va citesc, dar nu apuc sa-mi fac simtita prezenta, ca am avut mult de lucru la birou, iar acasa nu prea mai stau din cauza caldurii ( fugim sa dormim la socrii, ca stau la casa si e alta viata). Pe bebelina nu am mai vazut-o, la 4D la unguri mi-au zis ca nu e cazul sa mai merg, totul e bine, doar daca voi fi foarte curioasa sa o vad. Peste 2 sapt merg la echo in Oradea, dar acolo tre sa-mi rup gatul sa vad ceva ( nu binevoieste dr sa indrepte ecranul si spre mine, asa ca mai mult imi povesteste sotul). Dar da din piciorute mereu si ma topesc toata, abia astept sa o tin in brate si sa o pup pe talpite.
LuciaPup fiica ratacitoare, care s-a intors printre noi si ne animeaza forumul.Stiu ca nu e placut sa ai tensiunea asa mica, dar e sanatos. Tensiunea mica nu reprezinta un pericol pt sanatate ( poate doar daca leasini si te lovesti la microprocesor). Bea apa cat poti si vin rosu, mm ce pofta mi s-a facut!
Kia Asa cum ti-a spus Lucia, citeste povestea mea. Am reusit-0 pe bebita cu IA, si din prima incercare...stiu ca sunt norocoasa, dar pt mine asta a fost solutia. Si dupa 6 luni de la laparo, cand e posibil sa mi se fi refacut ceva endo, ca incepeam din nou sa am dureri la cm.
aris26Eu am ovulat in luna cu laparo, desi mi s-a umblat pe ovare, din pacate fara succes, in luna respectiva.
Kristinuta13Mult succes la diphe, ai sa vezi timpul trece repede si rezultatele apar pana la urma!
Mada23 Of, caldura asta bat-o vina! macar daca lesinai in bratele unui superb barbat...
Ioana DOAMNE AJUTA Ma gandesc la tine sa fi urmatoarea gravi, ca ai asteptat atat de mult momentul asta!

23+ cu
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

ancaoradea - merci pt raspuns. deci am ceva sperantze si luna astanu foarte mari dar exista acolo...ce bine. ultimele sperantze pana la iarna.
fetelor eu am inceput sa iau asha de capul meu un imonostimulator, se numeste viusid. ati auzit de el? vad ca este recomandat in afectiuni f grave. poate ma ajuta si pe mine un pic. nu stiu de ce dar eu pun endometrioza asta integral pe seama sistemului meu imunitar care nu a fost niciodata prea grozav.voi cum stati la capitolul imunitate?

bafta tuturor!

Mergi la inceput

referitor la tensiunea mica, eu in mod normal, adica dupa o cafea mare dimineatza am cam 10 cu 5. am incercat sa ma las de cafea si dupa o saptamana am ajuns la 8 cu 4 de s-a speriat doctoritza. dam am inteles ca 10 cu 5 e ok pentru "gabaritul" meu(52kg/173cm)asha ca beau o cafea dimineatza dar evit orice alta bautura cu cofeina sau teina.

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

aris26,magdita,mada23,ancaoradea,multumesc pt primirea facuta si pt incurajari....ce bine e cand nu te simti singura!!!

yo...poop la voi :)

Mergi la inceput